sint traktaties

Sint lekkernijen! Met deze DIY’s maak je pakjesavond helemaal af

Eten & Drinken By dec 01, 2018 No Comments

Het heerlijk avond, pakjesavond, altijd speciaal! En bij een speciale avond horen natuurlijk lekkernijen! Maak je Taai Taai Poppetjes of ga je liever voor een heerlijke Sinterklaas taart? Of wat dacht je van pepernoten bakken? Met dit pepernoten recept moet dat namelijk helemaal goed komen! In ieder geval wil je iets lekkers op tafel, en dat moet met deze recepten en tips zeker lukken!

Taai Taai Poppetjes

Wie kent ze niet? Heerlijke Taai Taai poppetjes. Wij maakten ze al eerder omdat wij bakken erg leuk vinden. Versieren maakt het dan ook helemaal af! Dit is een heel makkelijk recept en je staat er ook geen uren voor in de keuken. Snel iets lekkers maken kan zeker, je ziet het aan deze schatjes. Wij kochten een complete mix van Dr Oetker, daar zit alles in wat je nodig hebt. Inclusief een uitsteekvorm voor de Taai Taai poppetjes. Het enige wat je zelf moet toevoegen is een beetje water. Ons volledige verslag over nummer 1 van de 3 Sint traktaties moet je zeker even lezen. Je zult zien dat het easy peasy is.

sint traktaties

Loukie’s  ultieme herfst en Sinterklaastaart

Wat is Sinterklaas zonder speculaas? Helemaal niets toch? Dat dacht Loukie ook. Loukie bedacht zelf een recept om een ultieme herfst en Sinterklaastaart te maken. Hier zit onder andere speculaas in, maar ook stoofpeertjes mogen niet ontbreken. Loopt het water je al in de mond? Dit is een non-baking taart dus ideaal als je niet gek bent op bakken. Het uitgebreide verslag hoe je deze taart maakt vind je in het artikel dat Loukie schreef. Zeg nu zelf, dit ziet er toch voortreffelijk en heerlijk uit? Deze hoort toch zeker in het lijstje Sint traktaties voor pakjesavond?

sint traktaties

Sinterklaas taart bakken

Recept 3 van de Sint traktaties voor pakjeavond! Ik ben gek op bakken. Taarten bakken is helemaal iets wat ik leuk vind. Voor de Sinterklaasintocht bakte ik een heerlijke taart die ik decoreerde zodat hij helemaal Sinterklaaswaardig zou zijn. Een taart met meerdere lagen. Klinkt misschien wat lastig, maar dat is het echt niet. Hier lees je hoe ik deze taart maakte. Ook dit recept is niet al te moeilijk en het duurt ook geen uren.

Sint traktaties

 

Wat zet jij op tafel met pakjesavond? Ga jij echt voor de Sinterklaas sferen of gaat het iets anders lekkers worden? Ik hoor natuurlijk graag in de reacties wat jullie van plan zijn en wanneer jullie pakjesavond vieren.

Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne pakjesavond!

 

 

 

 

sint traktaties

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.