DIY Ideeën

5 leuke DIY ideeën voor in huis om samen met je dochter te maken

Mama & Kinderen, Vrouw By sep 09, 2019 No Comments

Als interieurstylist en blogger ben ik altijd bezig om leuke DIY’s te bedenken voor in huis. Op InteriorTwin.com deel ik mijn favoriete DIY projecten om anderen te inspireren om ook zelf aan de slag te gaan. Nu deel ik 5 hele leuke DIY ideeën op Meer met Mama om samen met je dochter te doen:

De leukste DIY ideeen:

Regelmatig krijg ik berichten van mijn lezers dat ze één van mijn ideeën zelf hebben uitgeprobeerd. En nog leuker: sommige van mijn ideeën worden samen met een dochter, of zelf op een woensdagmiddag knutselclub, uitgeprobeerd. Om jullie ook te inspireren voor leuke DIY ideeën in huis die je samen met je dochter kan uitproberen heb ik mijn favorieten in deze blog verzameld. Ook erg leuk om te doen voor de oppas, als jij bijvoorbeeld niet thuis bent.

Maak zelf een abstract kussen

Alles wat je voor deze DIY nodig hebt is een effen kussen, wol en lijm. In dit voorbeeld heb ik een trendy abstract kussen voor mama gemaakt, maar je kan natuurlijk allerlei vormen bedenken. Wat dacht je van een roze kussen met een eenhoorn van wit wol? Of een wit kussen met regenboog in allerlei verschillende kleuren? Kijk voor meer uitleg op de blog hoe je zelf dit kussen maakt.

DIY Ideeën

Een zelfgemaakte muurhanger van lontwol

De muurhanger in dit voorbeeld maakte ik met een aantal ijzeren ringen en lontwol. Maar varieer er op los: een houten ring staat er bijvoorbeeld ook heel leuk bij. En in plaats van lontwol kan je ook voor een goedkopere versie kiezen met wol in verschillende vrolijke kleuren. Op de blog vind je uitleg hoe je deze muurhanger kan maken.

DIY Ideeën

Sleutelhangers maken met nagellak

Heb je nog potje nagellak staan die je niet meer gebruikt? Maak dan samen met je dochter deze leuke DIY: een sleutelhanger van houten ballen en nagellak. Om te voorkomen dat alles onder de nagellak komt te zitten geef ik op de blog handige uitleg hoe je dit zo makkelijk mogelijk doet.

DIY Ideeën

Een tekstposter op canvas

Deze tekstposter op canvas is super leuk om samen te maken. Het begint al met de pret om een mooie tekst (of afbeelding) op te zoeken. En daarna een lettertype en knippen en puzzelen maar. Het strijkwerk om de letters op het canvas te krijgen is natuurlijk wel een klusje voor mama en daarna komt het fijnste: een plekje zoeken om de poster op te hangen! Op de blog lees je een uitgebreide uitleg om zelf een tekstposter op canvas te maken.

DIY Ideeën

DIY – print

Met deze DIY print kan je samen met je dochter weer creatief aan de slag. Met een mooi canvas en acrylverf (tip: lekker budget bij de Action) maak je je eigen kunstwerk in een handomdraai. Kies voor een leuke trendkleur, hou het simpel zwart wit, of gebruik een restje muurverf wat je over hebt uit de (kinder)kamer. Kijk bij de uitleg voor nog meer ideeën hoe je zelf je eigen kunstwerk kan maken.

DIY Ideeën

Met welke van de DIY ideeën ga je samen met je dochter aan de slag?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

DIY Ideeën

 

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.