Beauty review : Peel-Off glittermask van Action

Vrouw By mrt 09, 2019 No Comments

Elke week gebruik ik wel één of meerdere maskertjes, even een momentje voor jezelf. Eerder deelde ik al reviews over andere maskers en hier ga ik de review over het Peel-Off glittermask van Action met je delen. Natuurlijk weer met een filmpje er bij. Lees en kijk dus snel verder!

Peel-Off glittermask van Action

In deze verpakking zitten 4 sachets van dit Peel-Off masker en kost €0.99. Je kunt 4 keer een maskertje aanbrengen. Dat komt neer afgerond €0.25 per masker en daar kun je weinig van zeggen. Het masker zit dus in een sachet en dat betekent meteen dat je niet onhygiënisch met je vingers in een potje hoeft te roeren. Iets wat ik zelf altijd wel erg prettig vind.

Peel-Off glittermask

Het Peel-Off Glittermask is een masker wat je na gebruik van je gezicht peelt, ofwel trekt. Het is de bedoeling dat je eerst je gezicht goed reinigt en vervolgens het masker aanbrengt. Er wordt gewaarschuwd voor het meetrekken van eventuele donshaartjes, maar eigenlijk kun je dit bij ieder ander Peel-Off mask verwachten. Natuurlijk houd je lippen en gebied om je ogen vrij en zorg je dat je de huid onder je ogen ook niet bedekt!

Het masker heeft een intrektijd van zo’n 15 tot 20 minuten. En om heel eerlijk te zijn zou ik je ook niet aanbevelen om het langer op te laten zitten. Ook doe je er goed aan om het masker goed uit te strijken zodat het masker in die 15 tot 20 minuten goed kan drogen.

Peel-Off GlittermaskKleur en geur

Het masker komt de belofte dat het glitters heeft in ieder geval na. Het glanst goed en er zijn glitters in overvloed. De kleur is roze. Het heeft een fijne zachte geur die een beetje bloemig is maar absoluut niet storend of overheersend is.

Peel-Off glittermaskLees ook:

Review: Hydrogel lip mask 

Review: Peel Off Gold mask

Review: Facial Clay mask

Review: Fantastic Face Gel Mask + Kortingscode 😉 

Het peelen

Na 20 minuten mocht het Peel-Off Glittermask er dus af en kon ik beginnen met peelen, dacht ik. Ik had het iets te dik aangebracht waardoor het toch wat langer moest blijven zitten. Na nog zo’n 5 minuten wachten begon ik met peelen. Viel me eigenlijk een beetje tegen in vergelijking met het eerdere Peel Off Goldmask dat ik gebruikte. Daarbij ging het namelijk beter dan verwacht en dit masker vond ik toch wat pijnlijker. Mijn gezicht kwam er tot mijn verbazing wel rustig onder vandaan, iets wat ik niet verwacht had omdat het best een beetje pijnlijk was.

Mijn huid voelde echt lekker glad en schoon aan en het voelt ook echt wel gereinigd. Hoewel het masker niet vervelend is wanneer je het op hebt en mijn huid er echt wel glad van werd gaat mijn voorkeur toch uit naar het Peel-Off Gold mask. 

Het proces van begin tot eind bekijk je in dit filmpje! Vergeet je niet om een duimpje omhoog te geven 😉 ?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.