Facial Clay Mask van Action

Het Facial Clay Mask van Action, is het wat?

Vrouw By jan 24, 2019 4 Comments

Hoe fijn is het om jezelf eens lekker te pamperen met een maskertje? Action, de winkel voor van alles en nog wat, verkoopt ook diverse soorten en merken gezichtsmaskers. Ik testte het Facial Clay Mask van Action uit. Is het wat? Of toch niet echt? Lees daarvoor snel verder.

Verschillende soorten

Action verkoopt dit masker in drie verschillende soorten. Ik testte het peeling multi masking Clay Mask. Dit is de roze variant. Ook is er een revive (herleven) masker, deze heeft een blauwe kleur. En een refresh (verfrissend) masker, deze is grijs.

Feitjes over het Facial Clay Mask van de Action

Het masker zit niet in een tube of zakje maar in een glazen potje met deksel. Dit masker is een klei masker en daardoor iets dikker qua textuur. Er zit wat geur aan dit masker, maar het is niet storend en ik vind het zelf een vrij neutrale geur.

Het masker kost je € 2,49. Dit is voor een kleimasker een koopje. Het Facial Clay Mask van Action gebruik je één à twee keer in de week. Je kunt er eigenlijk best een tijd mee doen, want je smeert echt niet het hele potje in één keer op je gezicht. Je hebt relatief weinig van dit masker nodig om je gezicht te vullen. Let daarbij wel op dat je het niet op je haarlijn en lippen smeert. Natuurlijk houd je je ogen ook vrij.

Wat vind ik van het Facial Clay Mask van de Action?

Facial Clay Mask van Action
Bij dit masker heb ik één minpuntje ontdekt. Die zal ik dan ook maar meteen delen. Mijn minpunt is dat het Facial Clay Mask van Action in een potje zit in plaats van een tube. Dit met het oog op hygiëne omdat je het masker vaker kunt gebruiken. Maar, dat is ook maar een klein detail. Je kunt als oplossing een kwast of iets dergelijks gebruiken om het masker aan te brengen, natuurlijk na gebruik goed reinigen!
Na slechts één keer het Facial Clay Mask van Action gebruikt te hebben voelt mijn huid superzacht aan. Het masker is erg makkelijk aan te brengen en ook droogt het supersnel en goed op. De aanbevolen inwerktijd is vijf tot tien minuten en daarna kun je alles gemakkelijk weer van je gezicht afspoelen.

Het Facial Clay Mask van Action wat ik testte is dus de roze, of rode variant. Dit masker werkt het beste op de plaatsen in je gezicht waar de huid iets vetter is. Bij mij is dat vooral aan de zijkanten van mijn neus en op mijn voorhoofd.Facial Clay Mask van Action

Na het afspoelen van dit masker zag mijn huid er meteen mooi mat uit. Dit is een peeling masker en er zitten dan ook kleine korreltjes in zodat je heerlijk kan scrubben.

Ik ben erg enthousiast over dit masker en zou het ook zeker weer opnieuw kopen. Dit is een echte budgettopper wat mij betreft. Ik vind zelfs dat de verpakking best luxe aandoet. Het masker doet zijn werk goed en wat mij betreft kan dit masker zeker de concurrentie aangaan met de duurdere versies van andere merken.

Facial Clay Mask van Action

 

Welk masker zou je graag een keer uitgetest zien?

Lees ook mijn review over Fantastic Face Gel

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

4 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.