Hydrogel lip mask

Hydrogel lip mask van Action. Gehydrateerde, zachte en vollere lippen?

Vrouw By jan 28, 2019 1 Comment

Ik vind het heerlijk om maskertjes en beauty producten uit te testen. Bij Action viel me de verpakking met de grote roze lippen meteen op tussen de maskertjes. Dit masker belooft je dat je gehydrateerde, zachte en vollere lippen krijgt. In deze koude maanden is dat natuurlijk nooit mis. Ik nam de proef of de som. Doet het Hydrogel lip mask zijn werk? Ik testte het voor je uit!

Hydrogel lip mask

Het Hydrogel lip mask aanbrengen

Voordat je het Hydrogel lip mask gaat aanbrengen is het belangrijk dat je jouw lippen eerst gaat reinigen. Wanneer je dit gedaan hebt kun je het masker aanbrengen. Het masker dien je goed aan te drukken, doe je dit niet dan valt het snel van je lippen af. Het is een omvangrijk masker dat ook om de huid rond je lippen komt te zitten. Het masker dien je tussen de 15 en 20 minuten op te houden.

Hydrogel lip mask

Mijn ervaring met het Hydrogel lip mask van ActionHydrogel lip mask

 

 

Natuurlijk heb ik eerst mijn lippen goed gereinigd om vervolgens het masker aan te brengen op mijn lippen. Wat mij meteen opviel is dat het best koud is in het begin. Na een paar minuutjes merk je hier niets meer van.

 

 

Hydrogel lip maskOke, het masker op je lippen ziet er niet uit en je moet het (vooral wanneer je bezig bent) een aantal keer herpositioneren. Ook kun je natuurlijk niet eten, drinken of praten. Wanneer je verkouden bent en je neus verstopt zit kun je dit masker dus beter wanneer de verkoudheid over is gebruiken. Anders gaat ademen nogal lastig ­čśë

Hydrogel lip mask

Na 20 minuten verwijderde ik het masker en masseerde ik het resterende serum van het Hydrogel lip mask in. Veel was al ingetrokken dus denk niet dat dit een grote hoeveelheid is. Wat mij betreft komt het Hydrogel lip mask zijn beloftes redelijk na. Mijn lippen zijn zeker lekker zacht en gehydrateerd. Ook lijken en voelen mijn lippen iets voller. Let wel op, dit effect is maar tijdelijk en zal niet lang blijven.

Ik vind het Hydrogel lip mask zeker een aanrader. Niet voor de volle lippen, maar zeker wanneer je lippen een hydraterende boost kunnen gebruiken. En zeg nu zelf, wie kan dat nu niet met dit weer?
Het masker kost je┬áÔéČ0,59. Een koopje dus!
Lees en bekijk ook (met hilarisch filmpje) : mijn review over het Peel Off Gold Mask van Action

 

Heb jij al eens een lip masker geprobeerd?

Hydrogel lip mask

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.