fantastic face gel

Uitgetest! Fantastic Face Gel van MayBeauty. | Review |

Vrouw By jan 26, 2018 9 Comments

Mijn laatste zwangerschap had vele minpuntjes. Ik had echt veel last van puistjes, een droge huid, dan weer een vette.. De zwangerschap heeft  veel met mijn huid gedaan. Ik mocht de Fantastic Face Gel van MayBeauty uittestten. Baat het niet dan schaadt het niet toch? Lees snel verder voor mijn ervaringen.

Wat moet de Fantastic Face Gel doen?

 • De gel moet je poriën reinigen.
 • Het moet overtollig talg en olie verwijderen.
 • Ook moet het dode huidcellen verwijderen
 • En het moet je huid gladder en schoner maken.

Hoe werkt de Fantastic Face Gel van MayBeauty?

Eigenlijk is de Fantastic Face Gel erg makkelijk in gebruik, met deze stappen moet het goed gaan!

 1. Reinig je gezicht van te voren, verwijder je make-up.
 2. Breng de  Fantastic Face Gel aan op het deel van je gezicht dat je wilt reinigen. Ik vond dat mijn hele gezicht wel een verfrissingsbeurt kon gebruiken dus ik gebruikte het op mijn hele gezicht, maar je kan het ook alleen op bijvoorbeeld je neus doen.
 3. Je gaat nu de gel in je huid masseren, dit hoef je niet hard te doen maar kan gewoon op een rustige en zachte wijze. En even later zullen de eerste dode huidcellen losweken. Ik ging zo lang door tot ik het gevoel had dat ik ze allemaal wel gehad had.
 4. Daarna was je het gezicht met warm of lauw water en je zult meteen voelen dat er iets veranderd is aan je gezicht.
 5. Droog je gezicht af en voel het resultaat!

De gel is niet op dieren getest.

Een groot pluspunt van het merk MayBeauty, is dat geen enkel product van MayBeauty op dieren getest is. Dus ook deze  Fantastic Face Gel niet. De gel is volgens MayBeauty veilig in gebruik en je hoeft ook niet veel druk op uit oefenen op je gezicht. Dit vind ik ook een groot pluspunt tegenover bijvoorbeeld een scrub, daarbij heb ik het gevoel en dat kan aan mij liggen dat ik toch altijd wel wat meer druk moet zetten.

De ingredienten van de  Fantastic Face Gel.

 • Allantoin
 • Aloe Barbadensis Leaf Extract
 • Aqua
 • Betaine
 • Butylene Glycol
 • Carbomer
 • CI 16185
 • Disodium EDTA
 • Glycerin
 • PEG-400
 • Phenoxyethanol
 • Polysorbate 80
 • Portulaca Oleracea Extract
 • Propylene Glycol
 • Rosa Damascena Flower Extract
 • Sodium Hyaluronate
 • Steartrimonium Methosulfate

Mijn ervaring met Fantastic Face Gel.

Ik ging er vrij open in toen ik dit product testte, vaak zijn dingen te mooi om waar te zijn als je het leest. Het mooie van dit product vind ik, dat je daadwerkelijk kunt zien dat je dode huidcellen los laten. What you see is what you get! Het is erg fijn dat je na de eerst behandeling al kunt merken dat je gezicht echt schoner aanvoelt maar ook zeker gladder en zachter is. Ik heb dit product nu 2x keer gebruikt, 1x per week en ik kan ook merken dat er minder onzuiverheden in mijn gezicht ontstaan. En het beste, geen puistje gehad! Hoewel ik dit product mocht testen geef ik wel gewoon mijn ervaring en eerlijke mening. Ik ben dus echt wel heel erg tevreden over de Fantastic Face Gel en bij deze raad ik het je dan ook aan, mocht dit niet zo zijn dan had je het ook zeker gehoord.

fantastic face gel

Hier kun je zien, hoe de dode huidcellen al vanaf het begin loslaten na het net inmasseren. Dit is na ongeveer 10 seconden na het aanbrengen, echt het begin van het inmasseren dus.

Ik mag je een leuke korting geven.

Omdat ik dit product mocht uittestten, mocht ik ook een leuke kortingscode aan jullie weggeven. Je kan 30% korting krijgen via –> deze link <–. Ik zou zeggen; Het is zeker de moeite waard om het te proberen. Ik ben helemaal om! Het fijne is ook nog dat dit product ook prima gebruikt kan worden als je zwanger bent, maar ook is dit geschikt voor de huid van een man.

 

Zou jij de Fantastic Face Gel willen uitproberen?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

9 Comments

 1. Melissa krijns schreef:

  Ik heb best een rustige huid van mezelf. Daardoor wil ik niet teveel verschillende soorten verzorging producten gebruiken. Maar echt fijn dat bij jou geholpen heeft

 2. Joanne schreef:

  Dat klinkt goed, fijn dat het werkt bij jou! Ik gebruik zelf het liefst zo min mogelijk producten 🙂

 3. Bianca schreef:

  Klinkt heel erg goed, dit wil ik zeker eens uitproberen x

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Op basis van jouw review lijkt het me wel wat. Ik houd van producten die ook echt werken!

 5. Judith schreef:

  oh dat klinkt wel heel erg fijn, helemaal met mijn huid nu

 6. Cassandra schreef:

  Ik vind dat black head masker van hun heel fijn, deze kende ik nog niet

 7. Jamey schreef:

  Ik heb best veel goede verhalen gelezen al hierover!

 8. MamaPlaneet schreef:

  Met mij gevoelige huid durf ik niet zo snel dingen te proberen maar het is wel verleidelijk.

 9. Debbythechocoholic schreef:

  Wat leuk dat je deze mocht uittesten. Het lijken me geweldige maskers! Pure verwennerij dus 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.