Beauty review: Peel Off Gold Mask van Action

Vrouw By jan 30, 2019 2 Comments

Je kent ze vast, de zwarte houtskool peel of maskers. Eigenlijk was ik er altijd reuze benieuwd naar, maar toch was ik er huiverig voor. Toen ik bij de Action de gouden variant van een peel of masker tegen kwam besloot ik deze verpakking van 5 toch te halen. Ik testte het Peel Off Gold Mask van Action uit. Benieuwd? Lees dan snel verder of bekijk het filmpje. Beide mag natuurlijk ook!

Peel Off Gold Mask

In de verpakking zitten 5 sachets van dit peel off masker. Je kunt dus 5 keer een maskertje aanbrengen en je  hoeft dus niet onhygiënisch met je vingers in een potje te roeren. Alvast 1 pluspunt wat mij betreft. peel off gold mask

Het Peel Off Gold Mask is dus een masker wat je na gebruik van je gezicht trekt. Het is de bedoeling dat je eerst je gezicht goed reinigt en vervolgens het masker aanbrengt. Er wordt gewaarschuwd voor het meetrekken van eventuele donshaartjes, dus ik was gewaarschuwd. Je doet er in ieder geval goed aan om de bijsluiter even goed na te lezen. Natuurlijk houd je lippen en gebied om je ogen vrij.

Het masker moet je 15 tot 20 minuutjes laten intrekken zodat het ook echt opgedroogd is en de peel off goed gaat werken. Is het echt goud? Ja de kleur is echt goud! Niet geel, licht bruin of beige. Yep, een echte gouden kleur heeft dit masker.

De wachttijd

peel off gold maskNa het aanbrengen moet je dus wachten, dat deed ik natuurlijk. Na 15 minuten was het nog niet goed (genoeg) ingedroogd. Daarom besloot ik nog 5 minuten te wachten. Ik had het redelijk dik aangebracht met mijn kwastje dus dat zou goed kunnen kloppen. Na 20 minuten was het masker helemaal droog.

Je begint vrij snel te merken dat het masker opdroogt. Ik had geen gevoel van irritatie, dus ik kon het prima laten zitten. Doordat het masker zo strak trekt zal lachen en eten moeilijk gaan. Praten wil wel, maar je moet je mond niet te ver open doen!

Het peelen

Na 20 minuten mocht het Peel Off Gold Mask er dus af en kon ik beginnen met peelen. Dat ging eigenlijk beter dan verwacht. Ik was stiekem best bang dat het behoorlijk pijn ging doen, maar op wat kleine peel off gold maskdonshaartjes na ging het prima. Het is op bepaalde plekken op je gezicht een prettig gevoel, maar echt pijn wil ik het ook niet noemen. Mijn gezicht kwam er tot mijn verbazing erg rustig onder vandaan en ik had zelf het gevoel dat de rode vlekjes wat minder waren.

Mijn huid voelde echt lekker glad en schoon aan en ik denk dat mijn poriën goed gereinigd zijn, mee eters zijn ook echt verwijderd door dit Peel Off Gold Mask. Waar ik ook echt fan van ben is de Fantastic Fac Gel van MayBeauty. Die review moet je ook zeker even lezen!

 

Is het je geld waard?

Hoewel ik niet heel positief tegen peel off maskers aankeek vind ik dit eigenlijk best een goede koop. Het viel mij echt 100% mee. Voor maar €0,99 koop je een verpakking met 5 sachets van dit Peel Off Gold Mask bij Action. Ik vind het maskertje zeker het geld waard.

 

Kende jij dit Peel Off Gold Mask al?

Review peel off gold mask

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

 1. Aerts. Karin schreef:

  Ik heb een goldmask besteld maar nog altijd niet gekregen geleden van maart graag had ik hier graag meer over willen weten na de 3 mail grt

  1. Maddy schreef:

   Dag Karin,
   Dit is een review en ik verkoop de maskers niet. Daarnaast kun je bij Action niet bestellen aangezien die geen webshop hebben. Ik weet ook niet wie je gemaild heb, maar snap je verhaal even niet.
   Groetjes Maddy

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.