Een overhemd van John Miller voor de moderne man

Man By okt 24, 2018 1 Comment

Als leraar is het belangrijk dat je toch wel een beetje representatief voor de dag komt. Mijn broertje is leraar op de basisschool in groep 8. Shoppen doet hij regelmatig, wel online natuurlijk. Zoals de meeste mannen vindt ook hij dat een enorme uitkomst. Ik bezorgde hem een mooi nieuw overhemd dat hij voor de klas aan kan, maar ook zeker in zijn vrije tijd of voor een bijzondere gelegenheid. Dit overhemd van John Miller heeft het allemaal. Is jouw man een overhemden man? Lees dan zeker even verder!

De overhemden van John MillerJohn Miller

John Miller staat bekend om de mooiste overhemden en shirts die gemaakt zijn van de beste en meest luxe stoffen. De overhemden van John Miller hebben gegarandeerd een prachtige afwerking en sluiten perfect aan bij de laatste trends op mode gebied voor de moderne man. Ook dit overhemd heeft een chique uitstraling en draagt erg comfortabel. Het is te dragen in de broek maar ook met een trui er overheen is het erg mooi te combineren. De stof ziet er prachtig uit en je voelt de kwaliteit.

Overhemd van John MillerVoor verschillende soorten gelegenheden

Dit shirt van John Miller, dat te verkrijgen is bij overhemden.com, kan Brian dragen bij veel verschillende gelegenheden. Het is een overhemd dat prima casual kan, maar ook dragend met een pak voor bijvoorbeeld een bruiloft is het een erg mooi shirt. Ook combineert hij een overhemd graag onder een mooie trui. Door de mooie sterke boord (kraag) komt dit overhemd van John Miller dan ook erg goed uit onder deze trui.

JOHN MILLER PASVORMEN

De overhemden van John Miller zijn online te koop in verschillende pasvormen zodat je altijd de juiste pasvorm bij je figuur kunt vinden. De Modern Fit overhemden zijn voor mannen met een gemiddelde tot wat bredere bouw. Het is de perfecte pasvorm als de man toch wel een iet wat getailleerd overhemd wil hebben maar bijvoorbeeld de Tailored Fit Overhemd van John Millerpasvorm te strak vindt zitten. Een Modern Fit overhemd valt iets slanker dan een Regular Fit overhemd maar weer ruimer dan Slim Fit of Tailored Fit. Een Modern Fit overhemd kleedt mooi af, maar zorgt er ook voor dat er toch meer bewegingsruimte overblijft dan bij een Slim Fit.

  • Slim Fit: extra slanke pasvorm
  • Tailored Fit: slanke pasvorm
  • Modern Fit: normale pasvorm

Ook met de mouwlengtes wordt rekening gehouden. De normale mouwlengte is 6, maar een overhemd van John Miller is ook te verkrijgen in mouwlengte 7. Dit is natuurlijk erg fijn voor een man met langere armen. In de zomer zijn er ook overhemden met korte mouwen te verkrijgen van dit prachtige merk!

Overhemden moet je strijken

Waar ik een hekel aan heb, en zo ook mijn broertje, is strijken. Ik vind het echt verschrikkelijk. Het schijnt het meest relaxende en kalmerende werk in het huishouden te zijn, maar ik bedank toch liever. Overhemden strijken vind ik helemaal verschrikkelijk. Voordat ik mijn broertje dit overhemd gaf heb ik het eerst gestreken, meteen om even mijn bevindingen met jullie te delen. Nu ga ik je eerlijk vertellen dat ik best perplex stond. Want het strijken van dit overhemd ging echt super snel. Als al mijn kleding zo gestreken zou worden zou ik erg gelukkig zijn. Het is geen strijkvrij overhemd en zo wordt het ook niet verkocht, maar het strijken gaat van een leien dakje! Mocht je nog wat moeite hebben met strijken van een overhemd dan kun je het hier in 3 stappen leren!

Brian is erg blij met zijn nieuwe overhemd van John Miller en ik als vrouw kan ook zeker zeggen dat het van goede kwaliteit is en dit merk een aanrader is voor je man als hij ook graag overhemden draagt!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.