foute party outfit

Tips en tricks voor een originele foute party outfit

Man, Vrouw By mei 20, 2022 No Comments

Het is eindelijk weer zover; we mogen met zijn allen heerlijk feesten. Carnaval is doorgegaan en het festivalseizoen is ook inmiddels begonnen. Maar ook themafeestjes zijn weer teruggekeerd. Met name foute party feestjes zijn erg populair geworden. Daarbij hoort natuurlijk ook goede foute party kleding. Maar je wil vanzelfsprekend niet in dezelfde outfit op komen dagen als iemand anders. Het kan echter lastig zijn om een originele outfit te vinden voor een foute party. Met de vijf tips die je in deze blog tegenkomt zijn deze tijden echter voor altijd voorbij. Maak hier dan ook zeker gebruik van.

Neem een kijkje in je garderobe

De eerste top om een originele foute party outfit samen te stellen is door een kijkje in je garderobe te nemen. Je hebt vast talloze kledingstukken in je kledingkast hangen. Sommige vind je inmiddels lelijk of erg gewaagd. Maar dit zijn nou net de kledingstukken waarmee je een foute party outfit samen kunt stellen. Daardoor mis je mis nog een kledingstuk die je uit een feestwinkel kunt halen en ineens heb je een originele outfit te pakken. Begin dus zeker met jouw kledingkast doorspitten voor foute party kleding.

Kijk naar de nieuwste collecties aan kleding voor foute party’s

Een tweede tip is om naar de nieuwste collecties van kleding voor foute party’s te kijken. Veel feestwinkels bedenken namelijk nieuwe designs voor dit soort outfits. Denk dan aan foute driedelige pakken of jurken in een erg fout patroon. Doordat deze collecties nieuw zijn, is de kans groot dat niemand anders er mee rond zal lopen op het themafeestje. De meeste mensen kijken namelijk of ze al wat in huis hebben. Zo ben jij straks qua originaliteit de foute ster van de avond. Bij Fop&Feestwinkel heb je ruime keuze uit foute party kleding voor een feestelijke outfit.

Kies voor een andere kleur

Een andere tip is om voor andere kleuren dan gewoonlijk te kiezen. De meeste mensen kiezen voor dezelfde kleuren voor een foute party outfit. Daardoor is het lastig om echt een originele outfit te hebben. Vaak zijn felle kleuren populair. Maar je kunt ook met neutrale kleuren best een foute party outfit hebben. Zelfs een pak broek met een tanktop valt al onder een foute party outfit. Wees dan ook niet bang om voor andere kleuren als gewoonlijk te kiezen voor jouw foute party outfit. Je zult daardoor juist een originele outfit hebben waar iedereen van onder de indruk raakt.

Mix en match

Verder is het ook slim om dingen te mixen en matchen voor foute party outfits. Daarbij wordt niet gedoeld op dat kleding met elkaar matcht, maar juist eerder het tegenovergestelde. Kies voor kleding dat je nooit samen met elkaar zou dragen. Denk dan bijvoorbeeld aan een coltrui met een zwembroek. Door kleding te gaan mixen, kun je met de gekste outfits op komen dagen voor het feestje. Zo ziet iedereen dat jij een expert bent met kleding voor foute party’s.

Kies voor print

Tot slot is het slim om voor bepaalde printen te kiezen voor jouw foute party outfit. Panterprint is ontzettend populair, maar helaas niet meer origineel. Denk daarom aan gekke polka patronen een pak met extreem dikke strepen in een raar patroon. Op deze manier heb je zo wat toffe foute party kleding gevonden.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.