De cadeautip voor de man. Maak kennis met het merk Profuomo

Man By dec 09, 2018 No Comments

Geen idee wat je onder de boom moet leggen voor je lief, broer, vader of schoonvader? Wij hebben de tip voor je! Onder andere overhemden en truien van Profuomo zijn voor de moderne man een musthave en de kwaliteit staat bij dit prachtige merk hoog in het vaandel! 

Een cadeau voor een man, ik vind het soms echt drama!

Soms weet ik gewoon echt niet wat ik mijn man, mijn vader, schoonvader of broertje cadeau moet doen met kerst. Gereedschap? Puilt de schuur ondertussen mee uit. Speciaal biertjes? Erg leuk, maar geen blijvende herinnering.

Nou ja, of je man moet ze allemaal tegelijk hebben genuttigd en op de eerste hulp zijn beland omdat hij een ongelukje gehad heeft ofzo.. Nee, gekheid. Maar, je snapt mijn punt.

Ik doe persoonlijk met Sinterklaas en kerst echt wel moeite om een leuk cadeau te vinden waar diegene dan ook echt wat aan heeft. Gelukkig mochten we kennis maken met een prachtig merk. Een aanrader en ik weet zeker dat ook jij er een prachtig overhemd of een moderne mooie trui van kunt vinden.

Profuomo, een prachtig Italiaans merk

Profuomo kent een prachtig verhaal. Het merk Profuomo is in de jaren 80 opgericht. In 1934 heeft Heinz Michaelis het familie bedrijf opgezet met één visie en dat is kwaliteitskleding maken terwijl er aan elke stap in het design-en productieproces aandacht zou worden besteed. 

In de tachtiger jaren kwam dit in een ware stroomversnelling terecht. Het bedrijf startte met het produceren van overhemden van zeer hoogwaardige kwaliteit, onder het label Profuomo. Vandaag de dag worden de items van dit prachtige merk nog steeds met dezelfde aandacht gemaakt. Nu, met de kennis van 3 generaties wordt de kwaliteit elk jaar weer beter gemaakt.

Een prachtig overhemd of een modieuze trui voor de moderne man

Bij dit prachtige merk weten ze wat ze doen. Het onderscheidt zich van andere merken door alleen de beste kwaliteit aan te bieden terwijl het trends en nieuwe stijlen niet uit de weg gaan en onder andere de mooiste overhemden en truien ontwerpen.

Van overhemden.com mochten wij een prachtige Profuomo trui ontvangen. Leuk om te weten, wanneer je hier iets besteld zit er ook een extraatje bij. Deze keer kregen we een mooi paar Happysocks en de vorige keer bij het prachtige overhemd van John Miller een heerlijke reep Tony’s Chocoloney! Heel erg leuk én attent. Service noem ik dat!

Profuomo

Een prachtige Profuomo trui van hoogwaardige kwaliteit

Ik gaf mijn broertje deze prachtige trui cadeau. Een trui waar nog heel goed een overhemd onder kan, maar ook prima zonder overhemd gedragen kan worden. 

Een overhemd van prachtige kwaliteit die je ook echt voelt. Een trui die door veel verschillende ‘soorten’ mannen gedragen kan worden. Jongere mannen, oudere mannen, het maakt niet uit. Deze trui maakt je eigen. 

Kende jij dit prachtige merk al?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.