Win een BABY born® Soft Touch set! Jeej!!

Mama & Kinderen By dec 09, 2018 44 Comments

Iedereen kent BABY born®! Vroeger speelde ik er al mee, nu speelt Merel met haar BABY born® en ook Emma vindt BABY born® erg interessant! Sinds kort is er een vernieuwde, zachtere versie van deze legendarische pop te verkrijgen, namelijk de BABY born® Soft Touch! En, en, en… wij mogen er één weggeven dus lees snel verder!

De BABY born® Soft Touch

BABY born®, is ineens zo zacht. Voor de eerste keer voelt BABY born® nu ineens veel zachter aan, heerlijk om mee te spelen en om mee te knuffelen. Het lijfje is een stuk soepeler en zachter. De negen levensechte functies van deze pop zijn nu nog makkelijker om mee te spelen en dat allemaal zonder batterijen! De armen zijn beweeglijker waardoor het aan en uitkleden een stuk vlotter en makkelijker gaat. 

Vergeet niet om mee te doen aan onze andere toffe winactie! Een winactie voor de lieve mama’s en papa’s

BABY born® Soft Touch kan net als de voorgangers eten, drinken en huilen. Wanneer je haar zachte bovenlijfje indrukt komen de traantjes over de wangetjes rollen. Wanneer je op de zachte buikknop drukt zal BABY born® Soft Touch een plasje doen. 

Deze BABY born® Soft Touch set Meisje, Jongen of Brown Eyes bevat een bodysuit, mutsje, potje, luier, een bord met lepel, 1 portie pap, een fles, 1 speentje met ketting, geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor de poppenmoeder en haar pop.

BABY born® Soft Touch

Win een BABY born® Soft Touch

Binnenkort komt er een review van ons online, maar we gaan nu eerst een 
BABY born® Soft Touch weggeven. Ik geloof dat we namelijk echt wel een echte poppenmama of papa blij kunnen maken met zo’n schatje onder de kerstboom! Welke van de 3 versies je bij ons kunt winnen? Dat houden we geheim, want een verrassing is wel zo leuk toch?! Geloof me, het is een prachtige pop! Het is in ieder geval feest bij Meer met Mama, want we hebben niet 1, niet 2 maar 3 winacties online staan op het moment!

Voorwaarden winactie 
BABY born® Soft Touch:

 • Reageer op dit blog of op het Facebook bericht van Meer met Mama dat je mee doet!
 • Extra loodjes in de pot? Onderneem dan de volgende acties, voor elke actie krijg je 1 extra loodje
 • Abonneer op onze blog. Dat kan je aan de rechter kant van deze pagina doen (bovenaan) (+1)
 • Like het Facebook bericht (+1)
 • Deel het Facebook bericht (+1)
 • Taggen?? Super lief!! (1)
 • Volg ons op Instagram (+1)
 • De winactie loopt tot en met 20 december 2018 (23.59 uur)
 • De winnaar ontvangt 21 december een persoonlijk mailtje van mij en dient binnen 24 uur te reageren, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te loten.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Waarom en voor wie zou jij deze BABY born® Soft Touch willen winnen?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

44 Comments

 1. Saskia vd H schreef:

  Superleuk!! Ik doe graag mee en volg je via Facebook en Instagram!
  Ga vooral door met deze leuke acties! Ik ben fan hoor en blijf je zeker volgen!!

 2. Wendy Van De Reyd schreef:

  Maak graag een kansje ?, mijn jonge dame zou dit geweldig vinden ,? zou een leuke verrassing zijn ?, duimen omhoog ??

 3. Dionne van der Kooij schreef:

  Is een poppenpappa ook goed? Onze jongste zoon speelt eigenlijk net zo graag met poppen als zijn tweelingzus. Maarja hij heeft geen eigen en zou super blij worden van deze soft versie die hij lekker kan knuffelen en verzorgen.

 4. Nele V schreef:

  Ik doe mee voor onze kleine meid die het zalig vindt om voor kleine baby’s te zorgen ?

 5. Chantal Obbink schreef:

  Wauw ik doe graag mee voor mijn dochter die dol is op poppen. 1 jaar en al een echte poppen mama.

  Alle extra’s gedaan om meer kans te maken???

 6. Lisette tuit schreef:

  Ohw wauw ? Mijn dochter Demi is helemaal gek van deze pop.. helaas heeft ze hem niet van sinterklaas gekregen… Dus nu maar heel hard duimen dat we hem bij jullie kunnen winnen ? Dan kan ze zich weer uitleven als poppen mama ?

 7. Andy E schreef:

  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie. Mijn dochtertje zou het geweldig vinden om voor deze pop te mogen zorgen.

 8. Claudia Diependaal schreef:

  Hoi hoi,

  Wauw! Hier hebben ze nog geen baby born! Dus dat zou heel erg gaaf zijn? Ik ga duimen voor de meiden! Wat een geweldige kans!

  Groetjes Claudia!

 9. Maud schreef:

  Met twee kleine meisjes in huis en maar 1 pop is er dagelijks (meerdere keren per uur!) ruzie om Lilly, de enige pop hier in huis.. 😉 Ik maak graag kans voor onze meisjes!

 10. Jacqueline Van de Manakker schreef:

  Wat zullen ze die lief vinden.
  Ik waag heel graag een kansje

 11. Erika panjer schreef:

  helemaal leuk
  Daar zou ik onze dochter blij mee maken het is haar 1e kerst en deze pop is wel heel mooi

 12. Mira Schuttevaar schreef:

  Superleuk! Mijn jongste zoon wil graag een pop en een Baby born zou echt te gek zijn!

 13. Klien schreef:

  Ik doe heeeel graag mee voor m’n dochter die 1 wordt in januari en voor m’n zoon die 4 wordt in maart. Vooral de blik in zijn ogen gaat priceless zijn…

 14. Tamara schreef:

  Ik doe mee voor Emma, dol op baby born verzorgen!

 15. Regina Cocco - Karst schreef:

  Superrrr leuuuuuk voor ons kleindochtertje Maud deze babyborn soft touch set.
  Ik zie het al helemaal voor me hoe ze bezig is met “moedertje spelen” hihi ? Geweldig ?
  Op facebook en Instagram volg ik en heb deze leuke winactie gedeeld en mijn vriendinnen getagged.

 16. Ankie schreef:

  Onze dochter is morgen jarig en dit zou ze een geweldig cadeau vinden. Ze is een echt moedertje! Ze heeft nu mijn oude baby born nog van 25 jaar geleden en die heeft inmiddels al heel wat geleden. Haar broertje wil niet meer zo betutteld worden. Dus dit kan ze alleen af en toe bij haar nieuwe neefje, maar dat kan helaas niet iedere dag! Daar zou dus deze babypop goed voor van pas komen!???

 17. Wendy van Zetten schreef:

  ????Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige baby born voor mijn kleine nichtje willen winnen wie wil dat nou niet ? #Pureverwennerij Van deze prachtige pop voor de feestdagen wordt iedere poppen mama mega blij ?ik volg&deel en like graag mee. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van het liefste nichtje deze feestdagen beginnen ???

 18. Ankie hoeve schreef:

  Oh super graag voor mijn dochter! Begint nu echt met poppen te spelen en zou leuk extra cadeautje zijn voor haar verjaardag op 1 jan! Waag ook nog een kansje via facebook!

 19. E. Wout schreef:

  Ik doe graag mee… En volgen doe ik je al heel lang ??

 20. Bonnie schreef:

  Leuk doe heel graag mee voor ons zoontje. Hij wilt heel graag ook een pop. Speelt er zo lief mee bij andere 🙂

 21. Clowy schreef:

  Jeej heb het abonneerknopje ook gevonden! Dus gereageerd, geliked, he’s eels, gevolgd ?
  Nu duimen dat m’n lieve poppenmoedertje deze soft touch baby born wint! Hoeft ze niet Meer jaloers te zijn op de pop van haar nichtje!

 22. Jill schreef:

  Die is echt leuk! Zou mijn zoontje echt fijn vinden dus ik doe mee ?

 23. Rayshrie schreef:

  Jaaa, doe graag mee voor mijn jongste dochter, omdat zij echt een poppenmoedertje is??❤

 24. melissa schreef:

  Wauw. de droom van ons meisje; elise van 7 is een echt poppenmoedertje en ik zou haar hiermee zo blij maken. ik volg (en like) uiteraard al via fb en ga nu heel hard duimen.

 25. Trezie Meuwissen schreef:

  Heeeeel erg graag maak ik kans op de BabyBorn voor mijn lieve kleindochter.
  Mijn dochter heb ik 30 jaar geleden ook zo’n pop cadeau gedaan; en daar heeft ze ontzettend veel speelplezier gehad. Dat gun ik mijn kleindochter ook, ze is een echt meisje-meisje en dit zou perfect bij haar poppenwagen passen!!!

 26. Nathalie Helberts schreef:

  Whaaaaaaaaa!! dit is echt superleuk zeg <3 <3 wat een WAANZINNIG mooie Baby Born Soft Touch pop gaan jullie weggeven, WAUW 🙂 Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ik wil natuurlijk hééééééééél graag dochterlief onwijs verrassen.. ze is echt helemaal weg van poppen.. deze gaat ze echt fantastisch vinden, weet ik zeker 😀 Hopelijk heeft ze binnenkort dan eindelijk een zusje <3 Ohhhh m'n meisje zal er heel heel heel goed voor zorgen, dus kom maar op, super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ?????? Ik FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

 27. Goele H schreef:

  Mijn kleine meid zou een erg goede poppenmoeder zijn voor deze Baby born. Ik doe dan ook erg graag mee.

 28. Marian B schreef:

  Mijn meisje is echt een poppenmoedertje. Ze is heel lief en zorgzaam, erg leuk om te zien hoe ze ermee in de weer is. Kleren aan, kusje geven, naar bed brengen, eten etc. alles komt voorbij. Een pop erbij zal mijn dochtertje vast geweldig vinden. Ik loot graag mee. Ik ben geabonneerd op je blog, volg op Bloglovin en gedeeld met G+.

 29. Aide schreef:

  Oh wat leuk voor mn nichtje nu er een kleintje op komst is. Kan ze alvast oefenen

 30. tine van aken schreef:

  Een gedroomd geschenk voor dochtertje Hélena, die vier wordt in januari!

 31. Nicole van Dongen-Monsieurs schreef:

  Supertof, mijn dochtertje Lilly van 3 jaar oud is een echte poppenmama. Momenteel speelt ze met mijn oude pop die ik als kindje vroeger heb gekregen. Ze vindt het heerlijk om flesjes te geven, luiers verschonen en lekker te wandelen met haar poppenwagen. Wat zou het geweldig zijn om haar tijdens de kerst te mogen verrassen met haar eerste echte eigen pop?? (ik volg je via instagram met account: nicolemonsieurs en via Facebook onder de naam: Nicole van Dongen-Monsieurs)

 32. Lieke Peeters schreef:

  ✔️✔️✔️✔️✔️
  Alle stappen doorlopen, want ik gun mijn dochter deze pop mega! Loa (3,5) is altijd al een poppenmoedertje geweest en sinds haar zusje er is nog veel meer. Ieder popje (poppen, knuffels, Lego of playmobile) is haar baby en wordt met heel haar hart voor gezorgd (Jep kost inderdaad veel geduld van mijn kant, want wat zij doet, doen haar kinderen ook ??). Ze “moppert” wel eens dat haar pop niet echt huilt, eet, plast zoals haar zusje Lux (7mnd). Hoe Supergaaf zou het zijn als deze pop onder de kerstboom ligt voor haar! Blijer kunnen we haar niet maken volgens mij ? (en stiekem mama ook ?) ik ga heel hard duimen!

 33. Iris schreef:

  Oh wauw, hier zou ik mijn dochter zo blij mee maken! Ze is een echt poppenmoeder en elke keer als ze naar bed gaat hebben we ‘ruzie’ omdat haar pop niet mee naar bed mag, die vind ik echt veel te hard. Maar als deze pop lekker zacht is, is dat probleem opgelost! Lijkt me super

 34. Natalie Zuidema schreef:

  Wat een super actie. Ons lieve meisje van bijna 4 zou heeeeeel graag een baby born pop willen hebben dus die zou een gat in de lucht springen mochten we de gelukkige zijn.

 35. Francis Boom schreef:

  Mijn jongste dochter is een echte poppenmoeder en deze pop zal ze echt gaan vertroetelen.

 36. Bianca Fenna schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleine poppenmoedertje. Ze speelt veel met poppen waarvan er sommige nog van mij geweest zijn. Ik gun haar ook deze super Baby Born Soft touch voor nog meer plezier met spelen.

 37. Cindy Framke schreef:

  Gaaf! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes

 38. Marieke schreef:

  Jaaa leuk ik doe mee voor onze poppen moeder saar. Ze is as woensdag ook jarig dus extra leuk als ze zou winnen

 39. Tamara schreef:

  Superleuk! Ik doe mee voor Emma!

 40. Denise schreef:

  Ahh dit zou mijn kleine meisje noa helemaal geweldig vinden ?? ze is dol op baby’s en zou het liefst zelf grote zus willen worden, maar dit kan helaas niet meer. Zelf zorgt ze heel goed voor haar bijzondere zus met autisme en een eigen baby om voor te zorgen zou ze prachtig vinden ?

 41. Esmeralda Groenland schreef:

  Super leuk! Ik heb hier een poppenmoeder en poppenvader… ik doe dus graag mee.

 42. Hanneke schreef:

  Leuk!! Mijn dochter van bijna 2 is gek op popjes en weet dan ook zeker dat deze baby born hier erg vertroeteld zal gaan worden?

 43. Sjoerd hendrikse schreef:

  Hier zou mijn kleine poppenmoedertje helemaal geweldig vinden! Ze is 20 januari jarig en wordt dan alweer 6 jaar.
  Ze wil heel graag een lieve “baby” om voor te zorgen en mee op pad te gaan met haar nieuwe poppenwagen.

 44. Oma Will schreef:

  De ogen van mijn jongste kleindochter gaan glanzen als ze deze Baby Born ziet.
  Haar eerste slappe pop wordt uit logeren gestuurd naar haar neefje als deze prachtige pop haar kamertje binnenkomt.
  Ik volg op Bloglovin en heb daar geliked en geloved.
  Ik heb jammer genoeg geen Facebook en Instagram voor een extra lootje. ( om privéredenen)
  Heel graag doe ik mee voor mijn jongste.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.