ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis uitgetest! | REVIEW |

Mama & Kinderen, Zwangerschap & Baby By sep 12, 2019 1 Comment

O boy, o boy! Er breekt een nieuwe rage aan! ZoomiZooz veroveren de wereld van 1 tot 5-jarigen. Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019 in Nederland en wij mochten het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis uittesten! Daar lees je natuurlijk alles over in deze blog:

ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Een hele familie ZoomiZooz!

De ZoomiZooz-serie bestaat uit een hele familie. Maarliefst 2 karakters maken de ZoomiZooz familie compleet. Van een leeuw tot een hond, en van een vogel naar een beertje. Super leuk! Deze schattige, leuke vriendjes hebben elk een eigen karakter en laten de fantasie van je kleintje op hol slaan 😉

Stuk voor stuk tuimelaars, draaikonten voor een klein prijsje (€2,95 per stuk). Ze worden overigens ook, nog voordeliger zelfs, in setjes van drie of zes verkocht. Zo staat helemaal niets het spannende rollenspel in de weg, het avontuur kan meteen beginnen. Leuk als verjaardagscadeautje of denk alvast aan 5 december. Wil je met de hele familie kennis maken? Klik dan hier.

Vier ZoomiZoos speelset

Het spelen krijgt een extra dimensie dankzij vier toffe speelsets.

  1. Het Klim & Verken Boomhuis.
  2. Reis & Leer Locomotief
  3. Tol & Dol Krokodil
  4. Swing & Speel Schommel

Het echte klapstok van de serie is het Klim & Verken Boomhuis. Jouw kindje kan hier zijn of haar vriendjes van boven naar beneden in de boom laten klimmen om vervolgens weer met heel veel lol naar buiten te tuimelen. Dankzij de Magische Zoomi-sensor die VTech in het Klim & Verken Boomhuis verstopte (en die ook in de andere sets zitten), leveren de ZoomiZooz in combinatie met de speelsets reactie en interactie op. Dat staat gegarandeerd voor veel lol!

spelen

Natuurlijk vind je bij het Klim & Verken Boomhuis ook vier leuke ZoomiZooz diertjes, maar andere diertjes uit deze serie kunnen ook heerlijk op avontuur in het Klim & Verken Boomhuis. Het Boomhuis heeft opgeteld meer dan 80 liedjes, melodietjes en gesproken zinnetjes en dit levert een drukke, leerzame en vooral oergezellige toestand op.

ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Wat een verrassing, het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis!

ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Van Vtech ontvingen wij een heel groot pakketje, het Boomhuis! Wist je trouwens dat je nog tot 3 november ’19 kunt stemmen op het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis tijdens de Verkiezing speelgoed van het jaar?

Emma werd al helemaal wild bij het zien van de doos. De doos werd geknuffeld, er werd op de doos geklommen en er naar gelachen. Toen ze hier klaar mee was moest de doos natuurlijk open. En snel ook, want onze kleine terrorist werd er een beetje driftig van. Ze moest en zou er meteen mee spelen.

ZoomiZooz

Natuurlijk moest ik het nog even in elkaar zetten. Dat is overigens zo gedaan. In de tussentijd gaf ik haar alvast de diertjes om mee te spelen, ik had namelijk niet heel veel zin in een jenkelende, ongeduldige peuter aan mijn been.

Toen alles eenmaal in elkaar gezet was kwam Bram er ook bij kijken. Die was namelijk ook wel erg nieuwsgierig. Hij zou Emma wel even voordoen hoe alles moest. 9 van de 10 keer gaat dit niet goed, want Emma kan nog niet zo heel goed samenspelen.. Maar deze keer was het een groot succes!

Klim & Verken Boomhui

ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Zowel Bram als Emma vonden het erg leuk! Roetsss! Daar ging het eerst diertje naar beneden, en de rest volgde natuurlijk snel! De leukste liedjes kwamen voorbij en Emma stond er swingend naast!

’s Ochtends heerlijk in de pyjama spelen en ook overdag was het een groot feest. Een echte aanrader wat mij betreft. Dit speelgoed is stevig, en zeer waarschijnlijk zoals al het speelgoed van Vtech, niet kapot te krijgen! ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Emma kan zich er gerust een hele middag mee vermaken en het is dus zeker geen speelgoed waar ze even mee spelen en verder niet meer naar omkijken. Ik vind het echt heel erg leuk om te zien hoe ze geniet. Leuk om in gedachten te houden om een aanvulling aan te schaffen tijdens de feestdagen.

ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Wij zijn dus echt fan van het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis. Eigenlijk weet ik wel zeker dat dit de winnaar al zijn in de categorie tm 3 jaar bij de Verkiezing Speelgoed van het jaar 2019. Zo niet, voor ons is het zeker de winnaar en ik gok dat het ook snel de winkels uitvliegt! Wil je op tijd zijn? Hier vind je het overzicht waar je de verschillende items bestellen kunt.

ZoomiZooz

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.