VTech Koetje Boe Bal, nieuw speelgoed voor baby’s!

Zwangerschap & Baby By apr 27, 2018 5 Comments

VTech heeft een nieuwe speelgoed collectie voor baby’s. Emma kreeg een cadeautje van VTech uit deze collectie! De Koetje Boe Bal. En daar ga ik je nu natuurlijk ook meer over vertellen.

Speelgoed van VTech

Wij hebben al heel wat speelgoed van VTech in huis. Verschillende soorten speelgoed kochten we en kregen de kinderen voor de verjaardag en van natuurlijk sinterklaas. Het speelgoed van VTech is eigenlijk bijna niet kapot te krijgen. Onze kinderen kunnen best brekers zijn en er sneuvelt wel eens wat, maar van VTech is hier in huis nog nooit wat kapot gegaan. Zo spaarden we voor Bram een hele collectie met Toet Toet auto’s en hoewel daar echt veel mee is gespeeld, kan Emma daar straks gewoon weer mee spelen. Merel is op dit moment echt heel erg gek met haar K3 muziekspeler van VTech. Die gaat ook zeker mee in het vliegtuig! En heb je de blog van Inge al gelezen? Haar dochter Lott mocht de VTech Kidi Superstar Move testen. Hier lees je haar ervaringen. Wat ik dus erg fijn vind aan het speelgoed van Vtech is dat het gewoon duurzaam is, het kan echt meerdere jaren mee hier in huis en meerdere kindjes kunnen er mee spelen.

Koetje Boe Bal

De nieuwe speelgoed collectie voor baby’s

Natuurlijk neem ik je ook even mee naar de nieuwe collectie speciaal voor baby’s. Dat is namelijk wat ik met je delen wou! De nieuwe speelgoed collectie van VTech bestaat uit 3 nieuwe items:

 • De Koetje Boe Bal. Deze is geschikt voor kinderen van 3-24 maand.Koetje Boe Bal

Is het geen schatje? Ja toch?! Dit lieve schattige koetje heeft lichtjes, laat je kleintje kennismaken met geluidjes, cijfers en kleurtjes en zingt vrolijk! Door met de bal te schudden hoor je vrolijke geluidjes. Dit leuke koetje maakt 15 verschillende geluidjes en kent ook 3 liedjes. Ook zijn er beweegbare onderdelen aan de Koetje Boe Bal, je baby ontwikkelt hiermee motorische vaardigheden.

 • Het Avonturen Vliegtuig. Deze is geschikt van 6-36 maand.

Ook dit leuke speeltje kent 15 melodietjes en 4 verschillende liedjes. Door op de knopjes te drukken maakt je kindje kennis met de verschillende weertypen. Ook komen de cijfertjes hier weer terug en door aan het trekkoord te trekken hoor je grappige geluidjes en neemt je kindje dit vliegtuig mee op ‘sleeptouw’.

 • De alfabet Lichtjeskever. Deze is geschikt voor kindjes van 9-36 maand.

Rood, geel, groen en blauw, ik zing mooie liedjes voor jou! Met de mooie lichtshow die dit lieve kevertje geeft leert je kindje kleurtjes ontdekken. De vrolijke liedjes, kleurtjes en andere geluiden prikkelen de zintuigen van je kindje.

Emma en de Koetje Boe Bal

Mensen, dit is een match made in heaven! Hoewel Emma eigenlijk alleen knuffeltjes en dingen waar ze op kan bijten leuk vond, is dit iets waar ze heel erg gek mee is. De melodietjes doen haar schaterlachen en schudden met de bal is iets wat ze ook erg leuk vindt. Emma leert op het moment zitten, ze is soms nogal angstig als ze merkt dat ze alleen zit en ik haar niet vasthoudt. Als ik haar in de box of op een kleed zet met de Koetje Boe Bal blijft ze heel goed zitten en is ze heel geconcentreerd bezig op de vormpjes van boven naar beneden te schuiven. Dat ze dan alleen en ‘los’ zit maakt haar niet uit.

Koetje Boe Bal

Ook bijt ze graag op dingen en met de spiraaltjes van de Koetje Boe Bal kan dat prima. Het maakt het voor haar dan helemaal leuk als het koetje nog even voor haar zingt. Ook deze gaat dus mee in het vliegtuig naar Gran Canaria! Ik zou je de Koetje Boe Bal dus ook echt aanraden als je een kleintje hebt. Het mooie is, dat broer (4) en zus (5) stiekem dit lieve koetje wel eens pakken en zelf lekker schudden haha!

De Koetje Boe Bal, de Lichtjeskever en het Avonturenvliegtuig zijn te koop bij bol.com

[bol_product_links block_id=”bol_5ae037303ef3a_selected-products” products=”9200000087852300,9200000087852278,9200000087852264″ name=”vtech” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Wat vind jij van de nieuwe baby collectie van VTech?

 

 Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.
 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

5 Comments

 1. M. goedhardt schreef:

  Dat is altijd leuk speelgoed waarmee kleintjes de wereld kunnen ontdekken. De geluidjes geven het ook net even een extraatje. helemaal leuk!

 2. Judith schreef:

  Die hebben we pas voor de kleine van mijn vriendin gehaald. Zo leuk

 3. Jamey schreef:

  Wat leuk zeg! Ik ben zo benieuwd waar Noé allemaal wilt gaan spelen.

 4. Hippiemeisje schreef:

  Ik ben niet zo een heel grote fan…
  Ik weet dat baby’s houden van iets dat geluid maakt, maar deze melodietjes vind ik echt verschikkelijk…
  Mij zus zegt resoluut dat ze er niets van wil

  wij zijn wel grote fan van Sophie de Giraffe, maakt ook lawaai, maar dat zijn dan bolletjes die schuiven in ene bolletjes of zo…

  Nu ja, dat is persoonlijk, denk ik…
  Als jullie en je kleine meid er blij mee zijn, is dat het belangrijkste! 😉

 5. Fleur schreef:

  Wat leuk! Mijn meiden zijn wat ouder, maar Vtech heeft voor alle leeftijden het leukste speelgoed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.