Tijd besparen in het drukke leven als moeder? Ik heb een fantastische tip!

Mama & Kinderen By okt 17, 2018 No Comments

Als je een kinderwens hebt denk je het, als je eenmaal moeder bent ondervind je het. Moeders zijn druk. Druk met de kinderen, druk met het huishouden, werken dat doen veel moeders ook nog en dan wil je nog een beetje sociale contacten onderhouden.. Tijd besparen is iets wat moeders als muziek in de oren klinkt. Ik heb nu een fantastische service gevonden waarbij tijd besparen je zeker lukt!

Tijd besparen, hoe dan?

Eerder schreef ik al een artikel met 7 tips over tijd besparen. Daar in komt onder andere naar voren dat meten, weten is. Maar ook dat het werken met routines je echt wel tijd kan besparen. Ook vertel ik je dat multitasken eigenlijk helemaal niet zo tijd besparend is en dat hulp vragen en accepteren ook gewoon eens nodig is.

Onze telefoon

Laten we eerlijk zijn, zonder deze gadget kunnen we niet meer. Moeder of geen moeder, een telefoon hebben we eigenlijk (bijna) allemaal. We gebruiken hem niet alleen om te bellen of te appen. De telefoon, daar doen we zoveel meer mee. We lezen het nieuws, maken foto’s en video’s en voor velen is een telefoon op het werk ook niet meer weg te denken.

En dan gaat je telefoon kapot

Er kan een ongelukje gebeurd zijn, je batterij heeft het begeven of scherm ligt aan diggelen. Allemaal niet tof. Lichtelijke paniek komt er misschien zelfs bij je op, want dat ding, dat heb jij nodig. Boodschappen doen vind ik al niet de meest relaxte activiteit met kinderen. Met de kinderen winkelen ook niet. Met 3(!) kinderen naar een telefoonzaak gaan om je telefoon te laten repareren al helemaal niet! Dat ding wil je natuurlijk zo snel mogelijk terug. Logisch ook, want waarschijnlijk staan er behalve nummers, ook foto’s en andere dierbare dingen op. Behalve dat het een heel gedoe is, dat getrek met de kinderen van hot naar her, kost het je ook nog eens kostbare tijd! Tijd die je als (jonge) moeder eigenlijk niet missen kunt!

De oplossing

Heb ik toch een mooie oplossing voor je gevonden! Je auto kan tegenwoordig aan de weg of aan huis gerepareerd worden, maar je telefoon of je tablet ook! Echt een uitkomst vind ik. Telefoon reparatie aan huis, op je werk, of waar dan ook is helemaal van deze tijd en het bespaard je gewoon echt ontzettend veel tijd. Bij Terello komen ze met een mobiele werkplaats, binnen 1 dag (!), naar de afgesproken bestemming. De medewerker van Terello zal je telefoon of tablet binnen 30 minuten repareren en je krijgt maar liefst 24 maanden garantie op je telefoon reparatie. Dat is service die makkelijk, snel en betrouwbaar is en je meteen tijd bespaard. Ook doe je jezelf en je kinderen er een groot plezier mee, want je hoeft je kinderen niet mee te sleuren naar de telefoonwinkel. Gewoon relaxt, service aan huis. Dat is toch heerlijk?

tijd besparen

Kende jij deze fantastische service al?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.