Heb jij al een griezelig eng Halloween kostuum voor je kind?

Mama & Kinderen By okt 16, 2018 No Comments

Halloween komt er weer aan, voor je het weet is het eind oktober. Wij vieren elk jaar Halloween, de kinderen zijn er dol op en elk jaar moeten ze beide weer een eng Halloween kostuum hebben. Je zult het snappen 😉 . Wij zijn al klaar met het shoppen van een tof Halloween kostuum voor zowel Merel als Bram. Ben jij al klaar voor Halloween?

Merel de heksHalloween kostuum

Merel wil met Halloween graag verkleed gaan als heks, met de opmerking; graag een lekkere zachte jurk mam, je weet wel! Ja ik weet het, ze bedoelde een fluweelachtige stof. Is natuurlijk ook heerlijk. Samen speurden we online tussen de mooiste kostuums en Halloween spullen. Merel vond al snel het Halloween kostuum voor kinderen dat perfect bij haar wens paste. Een heksenjurk mét heksenhoed. Want, een heks is geen heks zonder heksenhoed. Deze outfit was dus snel uitgezocht en plaatsten we in ons winkelmandje.

Bram….Halloween kostuum

Bram, dat was nogal een opgave, hij speurde tussen ontzettend veel Halloween spullen en Halloween kostuums. Eerst wou hij als weerwolf, toen als enge ridder, spook… Uiteindelijk werd het een Halloween kostuum voor kinderen van een vampier. Heel erg tof! Er zat ook een vampierenketting bij, dus dat maakte het voor hem helemaal af.

Passen van het Halloween kostuumHalloween kostuum

Ik winkel voor de kinderen graag online. Dit omdat ik een hekel heb aan al dat gedraai en gedruil in de winkel. Thuis iets aanpassen vind ik veel handiger dus laat ik vaak dingen bezorgen voor de kinderen, zo ook deze Halloween kostuums. Je snapt dat toen we ze binnen bezorgd kregen de kinderen ze ook snel wouden aanpassen. Zo gezegd, zo gedaan. De Halloween kostuums zitten als gegoten en ik kan ook zeker merken dat ze van goede kwaliteit zijn. Deze Halloween kostuums kunnen ze zeker nog heel vaak aan als ze gaan verkleden en zijn van een stuk betere kwaliteit dan de Halloween kostuums die ik vorig jaar van de Action had. Bram voelt zich ontzettend stoer en eng in zijn pak en ook Merel is groot fan van haar heksen outfit! De jurk voelt ook nog eens heel fijn aan en de stof is gewoon echt van kwaliteit. Ook een groot pluspunt is dat ik in tegenstelling tot vorig jaar niet het hele huis onder de glitters had zitten van haar jurk. Op haar jurk zitten namelijk heel wat glitters, maar ze laten gelukkig niet los. Vorig jaar vond ik na 2 weken nog steeds glitters in huis, iets wat ik dus dit jaar niet heb! Een dankbare mama hier hoor!

Helemaal eng

Toen ze de Halloween outfits aanhadden moesten ze natuurlijk ook helemaal eng gemaakt worden, even voor het enge effect natuurlijk! Ik had nog wat Halloween spullen liggen en bestelde ook wat nepbloed. Helemaal onder de schmink zitten ze op deze foto’s nog niet, maar de enge poses hebben ze al wel vast voor jullie geoefend!

Halloween kostuum

 

Zijn jouw kindjes al klaar voor Halloween?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.