Trap er niet in!

Spelreview: Trap er niet in! Is dat nu een leuk spel?

Mama & Kinderen By nov 23, 2018 2 Comments

Ken je dat? Poep en plas zijn ontzettende grappige woorden? Net zoals drol trouwens. Nep drollen zijn natuurlijk heel erg leuk voor kinderen. Maar hoe zit het met het spel: Trap er niet in! ? Zouden de drollen, poepjes en keutels dan nog net zo leuk zijn? Wij hebben het voor je uitgetest! Ook hebben we een spellentest gedaan tussen Trap er niet in! & Pie Face Cannon. Welke is favoriet?

Trap er niet in! Wat is dat?Trap er niet in

Trap er niet in! is een spel met vieze gevolgen. De spelers moeten geblinddoekt over de mat lopen en zoveel mogelijk stappen zetten zonder op de drollen te stappen. Soms mag je een drol weghalen, toevoegen of verplaatsen. De drolletjes kunnen de kinderen zelf maken van de klei met het bijgevoegde drollenvormpje. Wie kan de meeste drollen ontlopen terwijl je geblinddoekt tussen de poep door loopt?

[bol_product_links block_id=”bol_5bf812e4c964f_selected-products” products=”9200000087227044″ name=”traper” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Spelletjes testen

Je hebt misschien ook al onze review gelezen over Pie Face Cannon. Ja, hier in huis zijn we gek op spelletjes en daarin delen we dan ook graag onze mening met je. Misschien doen we je inspiratie op, misschien knap je af..  Wij deden een spelletjes test tussen Pie Face Cannon en Trap er niet in! De uitslag? Wie zal het zeggen? Dat verklap ik op het einde! Maar goed, even verder over Trap er niet in!

Trap er niet in! Is dat nu leuk?

Mijn kinderen zijn:

  • gek spelletjes
  • gek op klei
  • drollarisch, vinden ze zelf dan..
  • gek op alles wat vies is, dus ook drollen..

Toen ze dit spel op de reclame voorbij zagen komen was het dan ook meteen: DIE WIL IK!! Nu mochten we heel lief van Hasbro dit spel testen, want de Sint wil natuurlijk wel weten of dit een echt leuk spel is voor kinderen. Je begrijpt, gelukkiger konden ze niet zijn!

Maar ik dwaal af. Het spel was dus al een geschenk uit de hemel voor de kinderen. Eigenlijk kon er niet zoveel meer mis gaan. De drollen werden gemaakt, de mat werd uitgerold en de drollen werden klaargelegd.

De blinddoek ging op, de ander draaide met de draaiwijzer en het spel kon beginnen. Stiekem vonden ze het heel spannend. Want, hoe zou dat voelen met je voet in een drol? Ze weten heel goed dat het klei is, maar een kleidrol maakt het toch net weer even anders… Grappig dat psychologische spelletje dat je met jezelf speelt.

Trap er niet in

Merel zou dus als eerst over de mat lopen. Ging helemaal goed. Waar ik eigenlijk wel van stond te kijken.. Bleek nu, mevrouw gluurde onder de blinddoek door. Kleine valsspeler! Monopoly de valsspelers editie zou hier dus niet verkeerd in de spelletjeskast staan.

Maar oke, gelukkig hebben we Bram nog. Bram wil graag winnen, maar op valsspelen zul je hem niet snel betrappen. De eerste keer dwarrelde hij net langs alle drolletjes heen. Blij dat hij was joh! Echt serieus, 2 mm naast een drol.. Hoe krijg je het voor elkaar?!

Maar hij kreeg de smaak te pakken! We gingen door en hij stond het tweede potje in een drol. Natuurlijk moest Merel daarna weer, of ze weer gluurde of niet.. ze stond binnen no time in een drol. Mooi dat ze het vonden!

Conclusie:

Dit is een héél leuk spel, wat ook een echte tip is om te gebruiken met kinderfeestjes! Hilarisch, je ligt constant in een deuk! Ik kan het dus zeker aanraden. Helemaal wanneer je kindje ook een fascinatie heeft voor vieze dingen zoals drollen!

[bol_product_links block_id=”bol_5bf812c033065_selected-products” products=”9200000087227044″ name=”trap” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Uitslag van de spelletjestest:

Beide spellen waren geslaagd! Dat zeker. Maar wanneer je kindje, net zoals Bram niet zo goed kan tegen viezigheid in het gezicht, dan raad ik je Trap er niet in aan! Geeft ook wat minder gesmeer. Maar dat maakt Pie Face Cannon zeker niet minder leuk! Ik heb genoten van beide spellen, Merel en Bram ook! Trap er niet in spelen ze ook samen wanneer ik even druk ben met iets anders. Bij Pie Face Cannon is ouderlijke hulp wel echt nodig.

Welk spel is bij jullie in huis favoriet?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.