Pie Face Cannon, smeren met slagroom! | Review met filmpjes |

Mama & Kinderen By nov 22, 2018 1 Comment

Misschien heb je al gezien dat wij vanmiddag een spelletjesmiddag hadden via onze social media. De leraren hadden een studiemiddag dus de kindjes waren om 12.00 uur al vrij. Nu vroeg de Sint mij om een aantal spelletjes uit te testen en we hadden vanmiddag dus tijd genoeg om wat spelletjes voor hem uit te testen. Lees je mee? O en kijk ook mee! Want we hebben ook een aantal hilarische filmpjes voor je!

Pie Face Cannon, wat is dat?

Pie Face Cannon is een spel dat uitgegeven is door Hasbro. Het is de bedoeling dat je je tegenstanders de volle laag gaat geven. Met slagroom welteverstaan! Heb jij altijd schone kinderen en mogen ze niet vies worden? Dan is dit geen spel voor jou.. Of juist wel, want zo leer je dat vies worden niet per definitie verkeerd hoeft te zijn.

Pie Face Cannon

Hoe werkt het?

Er zit een hele goede handleiding bij, maar ik ga het je toch even vertellen. Eerst zet je alle onderdelen in elkaar. Dat is vrij simpel en zo gedaan. Je gaat het kanon vullen met slagroom. Let op!!! Zorg dat je een slagroom spuit met een smalle hals hebt. Had ik dus niet, met als gevolg dat maar de helft in het kanon komt. Gelukkig was daar ook wel weer een kous aan te passen en knipte ik het verbrede stuk er af. Maar je kunt dus gewoon beter een slagroombus met smalle hals halen, ook aan het uiteinde dus!

Pie Face Cannon

Deze moet je dus niet hebben!

Als je het canon gevuld hebt doe je het klepje waar de slagroom in zit weer dicht. Dan mag er aan de draaiwijzer gedraaid worden. Deze geeft aan welke richting het kanon op moet schieten. Degene die achter de hand zit drukt op de knopjes zodat de hand heen en weer blijft gaan en hij of zij de slagroom kan weren wanneer het kanon door de tegenspeler afgevuurd zal worden.

Maar is Pie Face Cannon nu echt leuk?

Persoonlijk vind ik het een leuk spel. Helemaal kindjes die geen probleem hebben met vies worden zullen dit ook een leuk spel vinden. Ook een tip om met kinderfeestjes te doen!

 

Pie Face Cannon

Dan zijn er natuurlijk nog kinderen die niet van vies worden houden, of het heel leuk vinden als iemand anders verliest. Maar, zelf niet zo goed tegen hun verlies kunnen. Daar hebben wij er ook één van in huis! Bram vond het héél erg leuk om het kanon af te schieten.

Pie Face Cannon

 

Ook de hand laten bewegen en de slagroom afweren vond hij heel erg leuk. Totdat hij niet goed oplette en de slagroom in zijn smoel kreeg! Gelukkig kon hij daarna wel snel weer lachen hoor!

 

 

Het hangt dus een beetje van je kindje af, dat kun jij het beste inschatten. Ik vind het in ieder geval een erg geslaagd spel en er is een grote kans dat we dit ook bij het kinderfeestje van Merel gaan spelen. Aanrader dus, indien je kindje tegen een grapje kan! 😉 Toezicht van een volwassene is wel vereist, is ook iets wat op de verpakking staat!

Pie Face Cannon is hier verkrijgbaar. Pie Face Cannon is in verschillende varianten verkrijgbaar. Deze 2 zijn ook erg leuk lijkt me 😉 . Bij Pie Face kun je ook een natte spons gebruiken als jij of je kindje liever niet vies wordt!

[bol_product_links block_id=”bol_5bf6bfacb9f93_selected-products” products=”9200000051233124,9200000058617180″ name=”pie face” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Ik denk dat zoiets inderdaad goed aanslaat onder kinderen : )

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.