winterproof loungeset

Met deze tips vind jij een zomer als winterproof loungeset!

Huis & Tuin By mei 09, 2021 No Comments

Een loungeset in de tuin is hipper dan hip. Met een loungeset kun je in je tuin een gezellig zitje creëren. Je kunt er lekker in onderuit zakken met lekker drankje om heerlijk lange zomeravonden in door te brengen. Ook wanneer je een veranda of overkapping hebt komt een loungeset daarin prima tot zijn recht. Wanneer je een nieuwe loungeset aanschaft wil je natuurlijk dat deze in alle weersomstandigheden mooi blijft. Met een all weather loungeset moet dat geen probleem zijn en heb je zelfs een winterproof loungeset.

Tip 1 : Ga voor een all weather loungeset, je hebt dan zelfs een winterproof loungeset!

Zoals je waarschijnlijk al verwacht is een all weather loungeset een loungeset die alle seizoenen kan verdragen. Je wilt tenslotte niet dat je volgend jaar weer een nieuwe loungeset nodig hebt omdat je hem niet hebt kunnen opbergen in verband met ruimtegebrek of omdat je hem niet goed hebt afgeschermd. Met een all weather loungeset blijft je loungeset beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Tip 2 : Bedenk welk type loungeset het meest geschikt is voor jouw terras of tuin

Voordat je een nieuwe loungeset aanschaft ga je bepalen waar de loungeset komt te staan. Is dat onder een overkapping of gewoon in de tuin? Ga je voor een stoel-bank loungeset of komt een hoek loungebank mooier en beter tot zijn recht in jouw tuin? Omdat loungesets in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn is het goed om hier eerst over na te denken. Ga je voor losse elementen of wil je dat liever niet? Natuurlijk is het ook belangrijk om voor de tijd te bepalen wat je beschikbare ruimte is zodat je geen te grote of te kleine loungeset aanschaft.

winterproof loungeset

Bron: https://www.tuinmeubelen.nl

Ook doe je er goed aan om het alternatief te bekijken. Een loungeset is natuurlijk erg prettig, maar je wilt ook graag fatsoenlijk aan tafel kunnen eten. Is jouw tuin groot genoeg voor een loungeset en een tuinset? Een ontzettend mooi én fijn alternatief is een lounge dining set. Hier zit een tafel bij die toch weer even hoger is en waar je heerlijk aan kunt loungen maar ook kunt natafelen. Zo’n prachtige loungeset kopen bij Tuinmeubelen is dan ook echt een aanrader.

Tip 3 : Comfort is je beste vriend

Wanneer je een loungeset aanschaft is dit natuurlijk een grote uitgave. Je wilt waar voor je geld en daarbij is het ontzettend belangrijk dat je loungeset comfort biedt. Dit comfort wil je behouden. Een loungeset heeft de wauwfactor, maar hij moet ook wauw zitten. Wil je rechtop kunnen zitten of ga je echt hangen? Wil je een hoge rugleuning of vind je dat niet noodzakelijk?

Komt je loungeset onder een overkapping te staan en wil je er in de winter ook gebruik van maken zorg dan dat je nadenkt over het materiaal van je loungeset. Een winterproof loungeset heeft ook het juiste materiaal, ze zijn niet voor niets all weather proof. Denk er wel aan of het materiaal van de loungset juist de warmte of de kou vasthoudt. Staat je loungeset overdekt in de veranda, achter glazen schuifwanden of in de tuin zonder overkapping?

Tip 4 : Ga voor een loungeset die bij jouw stijl in de tuin past

Hoe ziet jouw tuin er uit? Is het een moderne tuin of juist een klassieke tuin? Is er veel groen te zien of juist niet? Wanneer je een moderne tuin hebt kan een aluminium loungeset heel erg mooi staan. Het straalt rust uit. Wanneer je een meer klassieke tuin het staat een houten loungeset vaak weer erg mooi. Het geeft een stoere, ruige look en zal mooi in de tuin verlopen.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.