Met deze cadeautips vind jij zeker een leuk cadeau!

Vrouw By nov 14, 2021 No Comments

Bij ons zit het er net op, maar misschien komen ze er bij jou net aan. Van die maanden waarin je ineens erg veel verjaardagen hebt. Je moeder is jarig, je broer of zus, je tante en dan ook je beste vriendin viert haar verjaardag. Ineens heb je het erg druk, een tof en passend cadeautje is dan iets wat er nog wel bij in wil schieten. Met deze cadeautips vind jij zeker een leuk cadeau!

High tea

Is je beste vriendin, (schoon)moeder of zus jarig? Reserveer dan een heerlijke high tea! Dan kunnen jullie gezellig bijkletsen onder het genot van heerlijke thee en al het lekkers.

Musical

Is de jarige een echte musical gek? Koop dan kaartjes voor een toffe musical! Heerlijke een avondje er tussenuit met zijn tweetjes.

DIY album

Misschien wel de leukste van onze cadeautips:

Maak een mooi album van jullie herinneringen samen. Verzamel kaartjes, bonnetjes, natuurlijk foto’s en eventuele briefjes van de dingen die jullie gedaan hebben samen. Een tastbaar cadeau dat altijd bewaard zal worden.

Persoonlijk notitieboekje

Een echt persoonlijk cadeau? Wat dacht je van een Gepersonaliseerd notitieboek? Je kunt het precies zo inrichten als hoe jij wil en de ontvanger zal er ontzettend blij mee zijn. Je kunt in het gepersonaliseerd notitieboekje leuke foto’s, uitspraken en herinneringen zetten.

Aantal cadeautjes keer jaren

Het is natuurlijk ontzettend leuk om een pakket met cadeautjes te maken naar leeftijd. Zal de jarige bijvoorbeeld 30 worden, dan zorg jij voor 30 kleine cadeautjes. Het kan van alles zijn. Een foto van jullie tot de favo chocoladereep van de jarige. Het is een ontzettend leuk en tevens origineel cadeau waarmee jij de jarige laat zien dat je moeite voor het cadeau gedaan hebt.

Bloemen

Klinkt misschien saai, maar de meeste vrouwen maak je hier echt wel blij mee!

Cadeaubonnen

Weinig tijd of echt geen inspiratie ondanks onze cadeau tips? Ga dan voor een cadeaubon. Voor elke jarige is er wel een passende cadeaukaart te vinden. Weet je het alsnog niet? Een bol.com cadeaubon doet het overal en altijd goed.

cadeautips

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.