taart bestellen

Verjaardagsdrukte, een taart bestellen of zelf maken?

Eten & Drinken By apr 27, 2019 1 Comment

Je kent het vast, verjaardagen kosten voorbereiding, planning en tijd. Wij zijn ontzettend goed in plannen hier in huis, voor en na de feestdagen hebben wij namelijk nog wat extra feestjes. Bij feestjes hoort natuurlijk taart, de kinderen mogen hier altijd zelf een taart uitzoeken en we maken er samen één. Nou ja, als er tijd voor is. Want om heel eerlijk te zijn, ik heb er gewoon niet altijd zin in. Daarom is taart bestellen gewoon ideaal voor mij. Zijn vaak net zo lekker, misschien nog wel lekkerder en het scheelt me in deze drukke maanden een hoop gedoe. Hoe regel jij de taart voor een verjaardag?

December & januari, de drukste maanden van het jaar

Met een kinderverjaardag van ons Brammetje op 4 december en 3 verjaardagen van Mark, Merel en mijzelf intaart bestellen januari, zul je begrijpen dat we blij zijn wanneer de drukte achter de rug is. Natuurlijk is het erg gezellig, maar na zo’n periode van feestjes vind ik het altijd ook wel weer mooi geweest. We vieren Sinterklaas, met kerst zijn we bij familie, dan is er nog oud & nieuw en op 4 januari is de eerste jarige alweer.

 

december drukte

Deze taart maakten we als extra taart zelf, leuk, maar je bent er wel druk mee!

Hoewel ik het heerlijk vind om met de kinderen te kokkerellen en te bakken bestel ik voor de kinderverjaardagen taarten voor ze. Deze taarten mogen ze dan zelf uitzoeken. Is er dan nog tijd over én ik heb er zin in, dan maken we zelf nog een taart. Maar een taart bestellen vind ik gewoon zoveel makkelijker in zo’n drukke periode. Plus een stresspuntje minder, want de taart gaat je in ieder geval niet mislukken!

Waar bestel je dan zo’n taart?

Een taart kun je tegenwoordig echt overal bestellen. Bij de supermarkt, de bakker, maar ook online! En laat ik die laatste optie nu echt geweldig vinden. Bij Gefelicitaart bestel je de taart naar keuze. Geloof me, de keuze is daar reuze! Wanneer je daar de taart op werkdagen voor 17.00 uur bestelt heb je hem de volgende werkdag in huis. Je kunt daarbij het tijdstip van levering doorgeven, erg handig!

taart bestellen

3d unicorn taart

 

Wij hebben al meerdere keren een taart van Gefelicitaart mogen eten en ik blijf ze top vinden! Vorig jaar was er iets te vieren op Mark zijn werk. Dat is een bouwmaterialenbedrijf dat gevestigd is door heel Nederland. Bij elke vestiging is toen ook een mega grote taart van Gefelicitaart afgeleverd. Er was nog best wat over, want de vestiging waar Mark werkt is niet heel groot. Kreeg ik dus nog een deel van deze heerlijke taart! Ik kan je verstellen, ik heb er heerlijk van gegeten en ook de kinderen waren er erg blij mee!

 

Hoe doe jij het met verjaardagen? Bestel je een taart of ga je zelf aan de bak?

taart bestellen

Tip: heb je een taart nodig waar geen gluten in verwerkt zitten? Dan heeft Gefelicitaart een heerlijke, glutenvrije chocoladetaart! Gefelicitaart garandeert dat deze taart 100% glutenvrij is en onder zeer strenge omstandigheden wordt gemaakt.
taart bestellen

Glutenvrije taart

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Ik bakte altijd een simpele cake of taart en dat was het dan. Voor kinderfeestjes kocht ik een cake van de Aldi een bus slagroom en smarties. Vervolgens mochten ze zelf alles versieren.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.