plezier in de slaapkamer

Meer plezier in de slaapkamer. Zo maak je je slaapkamer weer sexy!

Vrouw By jul 27, 2019

Dat de slaapkamer niet alleen de kamer is waar we slapen weten we al. Je slaapkamer is ook de plek waar de passie opbloeit, je lief hebt en nog veel meer dingen doet behalve slapen. Als je kinderen krijgt kan het zijn dat de vlam van de passie tijdelijk even dooft. Niets vreemds aan, maar toch zonde! Door een aantal kleine ingrepen kun je weer meer plezier in de slaapkamer bleven en je slaapkamer weer sexy maken.

Meer plezier in de slaapkamer begint met opruimen

Lekker dan zul je denken, daar valt geen plezier aan te behalen… Het opruimen zelf is niet de leukste tip, maar wel erg belangrijk. Kleding hier, schoenen daar, rondslingerende spullen nodigen niet bepaald uit tot quility time met je partner. Zorg dat je je slaapkamer houdt waar hij oorspronkelijk voor bedoelt was: slapen, de liefde en passie.

Ruim op, zoek dingen uit en doe dingen weg. Bekijk je slaapkamer eens goed. Staan er dingen die er eigenlijk niet hoeven te staan? Waarschijnlijk wel. Berg deze dingen op als je ze niet veel gebruikt. Zolders zijn daar ideaal voor. Gebruik je ze helemaal niet, doe ze dan weg. Waarschijnlijk mis je er niets aan.

Zorg voor een vloer waar geen dingen rondslingeren en maak je bed elke dag op. Een opgeruimde kamer met een mooi opgemaakt bed is veel uitnodigender om de passie tussen jou en je geliefde op te laten laaien. En zorgt er mede voor dat je relatie niet saai zal worden.

plezier in de slaapkamer

Voel je sexy

Om meer plezier in de slaapkamer te beleven moet je ook aan jezelf en je partner denken. Koop een mooi setje lingerie, doe die pyjama weg en verras je partner met een negligé. Je partner zal je ontzettend sexy vinden en jij zult je sexy voelen. Zorg dat je lekker in je vel zit. Neem een heerlijke douche en vergeet niet te ontharen. Gebruik je favoriete bodylotion en je zult je heerlijk voelen. Lak je nagels als je daar zelfverzekerd van wordt of ga lekker aan de tut. Wees tevreden, want je bent mooi!

Geen tv in de slaapkamer

Een tv in de slaapkamer kan natuurlijk heel erg fijn zijn. Nog even de tv aan voordat je in slaap valt in bed. Maar is dat een bijdrage aan een fijn en goed seksleven? Waarschijnlijk niet. Laat de tv in de woonkamer, want als je wilt gaan voor seks zal dit geen bijdrage zijn. Meer plezier in de slaapkamer zonder tv dus!

Spice it up

Vijftig tinten grijs, je hebt er vast wel eens van gehoord. Zo niet, misschien een leuke tip om eens te lezen. Aan inspiratie zal het je in ieder geval niet ontbreken. Geef je partner een heerlijke massage met een exotische, verwarmende, massage olie. Of misschien vind je het wel leuk om een toy aan jullie seksleven toe te voegen. Al eens gedacht aan een vibrerend eitje? Ga samen op stap en maak er gebruik van, wanneer je thuis komt zal het aan passie niet ontbreken. Liever een speeltje voor de man? Dat kan tegenwoordig ook hoor. Een Penispomp kopen is iets wat je dan zou kunnen doen. Het zou zorgen voor intensere orgasmes bij de man.

Een sexy slaapkamer? Zorg voor verandering

Wanneer je slaapkamer al jaren dezelfde inrichting en kleur heeft is het goed om dit eens aan te pakken. Een eenvoudige ingreep zoals een ander kleurtje op de muur kan al wonderen verrichten. Maar ook een toevoeging van een kamerboom of nieuw beddengoed kan heel wat doen. Maak je slaapkamer aantrekkelijk en je zult merken dat jij en je partner meer doen dan slapen op de slaapkamer.

Hoe is het licht op je slaapkamer?

Heb je daar weleens bij stilgestaan? Het licht, de lampen? Een ‘felle bouwlamp’ zal weinig sexiness aan je slaapkamer toevoegen. Ze kunnen er voor zorgen dat je je totaal niet sexy voelt. Ga voor zacht licht in de slaapkamer, dit kun je al heel eenvoudig creëren met een dimmer.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |