Een dagje uit naar Dinoland Zwolle met kinderen

Vakantie & Uitjes By jul 28, 2019

Mijn eerste week vakantie zit er alweer bijna op, nog 2 te gaan! Om ’te vieren’ dat Mark en ik beide vakantie hebben besloten we een dagje weg te gaan met de kinderen. Afgelopen maandag bezochten we Dinoland Zwolle met kinderen. Bram is helemaal gek van dino’s en was al eens met oma bij Dinoland geweest. Onze ervaringen lees je hier!

Dinoland Zwolle met kinderen

Dinoland Zwolle met kinderen, de aankomst!

De naam het het al, in Dinoland vind je Dino’s. Er was voldoende plek om te parkeren, dus we waren snel bij de ingang. Daar hoefden we niet lang te wachten en konden we naar binnen. Bram en ook Merel, keken hun ogen uit. Wanneer je binnenkomt vind je meteen een T-Rex expeditie. Je kunt er alles leren over deze Dinosaurus. Het is leerzaam, maar ook erg leuk, want de kinderen kunnen er allerlei dingen doen.

Dinoland Zwolle met kinderen

Op de foto met dinosauriërs, je eigen dino maken, tekenen, een speciale zandtafel.. Echt heel leuk! Er staat een enorm groot T-Rex skelet en dat vonden ze echt helemaal geweldig.

Dinoland Zwolle met kinderen

Het Paleolab

Buiten op het terrein van Dinoland vind je een behoorlijk grote kas, genaamd het Paleolab. Hier zijn Bram en Merel een behoorlijke tijd bezig geweest met een zeef om edelstenen en dinotanden te zoeken. Ook werd er naar goud gezocht en hebben ze hun eigen dino gekleid en geschilderd.

Dinoland Zwolle met kinderen

Dinoland Zwolle met kinderen

Vlak buiten het Paleolab vind je een grote tent waar een T-Rex blootgelegd kan worden. De kinderen gingen er met een kwast aan de slag om voorzichtig de botten van de T-Rex tevoorschijn te vegen.

Dinoland Zwolle met kinderen

Overal dino’s

dinoland zwolle met kinderenIn Dinoland Zwolle vind je overal dino’s. Echt super leuk. Een groot aantal beweegt zelfs heen en weer met kop en staart en maakt geluid. Erg bijzonder voor de kinderen. Ook staan er veel dino’s waar de kinderen mee op de foto kunnen. Een echte must als heuse dinofreak 😉 . Wil je in de bek van een dino zitten? Dat kan, niets is namelijk teveel.

 

Ook konden de kinderen heerlijk de verkoeling opzoeken. Er is een stukje water afgezet waar kinderen heerlijk door heen kunnen lopen of rennen. Het is dus zeker een tip om even een extra setje kleding of zwemkleding mee te nemen.Dinoland met kinderen

Naast de dingen die je hierboven hebt kunnen lezen hebben de kinderen heerlijk in de speeltuin kunnen spelen. Deze is geschikt voor zowel kleine als wat grotere kinderen.

Ook is er in de zomervakantie 2x per dag een theatervoorstelling, deze hebben wij geskipt omdat de kinderen niet konden wachten om Dinoland te verkennen. Midgetgolfen is ook een optie of voor grotere kinderen is er ook een hoogteparcours. Aan iedereen is gedacht. Ook aan ouders, je kunt namelijk heerlijk op een terrasje zitten terwijl je de kinderen in de gaten houdt.

Wat ons betreft is Dinoland Zwolle met kinderen zeker een aanrader. Ik denk dat het leuk is voor kindjes vanaf een jaar of 3/4 tot een jaar of 12. De entree van Dinoland Zwolle viel me ook reuze mee. We betaalden 10,50 pp. Dat is toch een behoorlijk stuk lager dan bepaalde andere tripjes.

dinoland zwolle met kinderen

dinoland zwolle

dinoland zwolle

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |