lingerie

Lingerie online bestellen. Doe jij het?

Vrouw By apr 19, 2020 No Comments

Lingerie maakt de vrouw. Veel vrouwen dragen graag mooie en tevens goed zittende lingerie. Hoewel we over onze lingerie kleding dragen, voelen veel vrouwen zich een stuk vrouwelijker wanneer ze een mooi setje onder hun kleding dragen. Normaal gesproken koop ik lingerie altijd in de winkel. Deze keer bestelde ik 2 sets bij UK Lingerie. Hoe dat bevalt? Lees snel verder!

Waarom kiezen we graag voor mooie lingerie?

Niemand ziet het, zou je denken. Waarom maakt het dan uit wat je onder je kleding draagt? Veel vrouwen, waaronder ik, dragen toch graag ondergoed dat er mooi uitziet. Je voelt je vrouwelijker, mooier en het geeft je soms net even dat stukje zelfvertrouwen wat je nodig hebt.

lingerie

Lingerie sets moeten niet alleen mooi zijn, het moet goed zitten en tevens passend bij je kleding zijn. Je wilt tenslotte niet dat je lingerie doorschijnt. Het zit goed wanneer je eigenlijk niet door hebt dat je het draagt. Erg belangrijk is het dan ook om de juiste BH maat te dragen en ook het slipje of string moet niet te groot, maar zeker niet te klein zijn.

Lingerie online bestellen

Lingerie haal ik veelal in de winkel. Toch bestelde ik deze keer online bij UK Lingerie en dat was zeer geslaagd. Ik bestelde 2 bh’s en 2 slips.

Ik maakte kennis met verschillende merken die ik nog niet kende en maakte uiteindelijk mijn keuze. Mijn favoriete set is van het merk Lascana. Het zit heerlijk en blijft tevens erg mooi. Toen ik de set uit de verpakking haalde voelde ik meteen de kwaliteit van dit mooie merk. Je weet het wanneer je het voelt toch? Nou, bij het merk Lascana is dat zeker zo! De andere bh is van het merk Lepel fiore en de slip is van Pretty Polly. Ook deze items zitten erg prettig.

lingerie

Pretty Polly

lingerie

Lepel Fiore

 

 

Waar je op moet letten wanneer je lingerie in the UK bestelt

Wanneer je wat wilt bestellen in the UK, bijvoorbeeld bij UK Lingerie, is het goed om de maten even goed te checken en te dubbel checken. In Engeland zijn de kleding maten namelijk iets anders dan hier bij ons in Nederland. Moet je natuurlijk net even weten. Maar bij UK Linhebben ze daar aan gedacht en kun hier je maten checken.

Hoe lang duurt het voor je het binnen hebt?

UK Lingerie verzend je bestelling eigenlijk heel erg snel. De bestelling werd dezelfde of de volgende dag verzonden. Je krijgt ook een linkje toegestuurd waarbij je jouw bestelling kunt volgen. Erg prettig! Het pakketje was vrij snel in Nederland, ik geloof zo uit mijn hoofd met 4 dagen. Toch duurde het uiteindelijk meer dan 2 weken voordat ik het pakketje had. Zal te maken hebben gehad met de Sinterklaas drukte bij Post NL gok ik.

Aanrader of niet?

Al met al ben ik echt heel erg blij met mijn mooie nieuwe sets van UK Lingerie. De merken vind ik allemaal erg mooi, maar helemaal gek ben ik toch wel van de set van het merk Lascana.

lingerie

Lascana Lingerie Set

Bestel jij wel eens lingerie online?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.