Deze lingerie draag je onder een witte of lichtkleurige outfit!

Vrouw By mei 03, 2020 No Comments

We hebben een prachtige zomer, laten we er maar van genieten! Hoewel het bij veel Nederlanders toch vaak niet goed is, te warm, te koud, te nat, te droog, mogen we toch echt niet klagen! Met het heerlijke zomerse weer wil je een fijne zomerse outfit aan. Vanzelfsprekend ga je voor lingerie van goede kwaliteit, maar natuurlijk wil je dan ook graag dat je lingerie niet zichtbaar is voor jan en alleman. Hoe kun je een lichte outfit dragen en zorgen dat het niet tot zo min mogelijk doorschijnt en zo min mogelijk zichtbaar is? Dat lees je hier!

Naadloos ondergoed

Ga voor lingerie die naadloos is, klinkt misschien oma-achtig, maar is het zeer zeker niet! Naadloos ondergoed bevat geen stiksel en naden. Omdat deze lingerie dus naadloos is zie je geen naden die je niet wilt zien. Natuurlijk is dit voor in de winter ook altijd goed, maar in de zomer is de kleding toch net iets dunner en zijn naden beter te zien. Lingerie die naadloos is kun je ook prima dragen onder witte of lichte kleding en het zit ook nog eens erg lekker!

Lingerie in huidskleur

Huidkleurige lingerie steekt niet af van je eigen huidskleur als je een kleur kiest die goed bij je eigen huidskleur kiest. In de zomer is het dan goed om te gaan voor een boxer of string. Daarbij zie je de lijntjes een stuk minder goed zitten, ook is huidkleurige lingerie natuurlijk naadloos te verkrijgen. Misschien vind je huidkleur een beetje saai, kan ik inkomen.. Maar er zijn ook echt hele mooie setjes te verkrijgen in huidkleur. Huidkleurige lingerie hoeft echt niet saai te zijn!

Andere kleuren lingerie

Wil je toch gaan voor iets meer sexy en iets minder huidskleur? Begrijpelijk.. Hoewel ik het wel in mijn lade heb liggen vind ik rood of roze toch net iets vrouwelijker en meer sexy, en dat wil een vrouw graag toch? Zich vrouwelijk voelen. Dat begint bij de lingerie die je draagt. Wist je dat rode lingerie prima kan onder witte kleding? Ook zacht roze tinten zijn een prima match bij witte of lichte kleding. Deze kleuren schijnen niet tot nauwelijks door bij wit en lichte kleuren. Heb je een erg bleke huid? Dan kun je het beste gaan voor zachtroze lingerie. Ben je lekker gebruind of heb je wat meer pigment dan kun je prima gaan voor rode lingerie. Zorg er in ieder geval voor dat de kleur niet teveel afsteekt van je eigen kleurtje. Het is altijd goed om even te testen wat goed bij je past.

lingerie

Ga niet voor zwart

Hoewel ik gek ben op zwarte lingerie, en daar ook best wat van heb, is het geen goede combi met witte of lichte kleding. Zwart steekt namelijk enorm af en het zorgt ervoor dat het doorschijnt. Zwart kan prima onder donkere kleding, maar ga hier niet voor als je een zachtroze jurkje aan hebt, een wit shirtje draagt of een dun zomers jurkje in een lichte kleur aan hebt.

Strakke kleding

Ben je gek op strakke kleding? Ga dan voor boxers of strings die naadloos zijn. Maar natuurlijk moet je ook de juiste BH kiezen. De perfecte oplossing is hierbij een T-shirt BH. Deze BH zie je niet zitten onder strakke shirtjes of jurkjes, ook dit omdat ze eigenlijk bijna altijd naadloos zijn. Ook kun je gaan voor een mooie push-up BH. Van een beetje liften is nog nooit iemand slechter geworden, nou ja niet als je je borsten lift met een BH. Doordat je borsten gelift worden wordt alles ook een beetje strak gemaakt, hierdoor zie je geen hobbeltjes. Wist je dat een goede push-up BH ook nog erg goed voor je houding kan zijn? Je borsten ‘hangen’ niet waardoor je minder tot geen last van je rug zult krijgen en het ziet er natuurlijk ook gewoon erg mooi uit!

 

 

 

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.