Aquabeads

Knutselen met je kind met Aquabeads + de leukste voorbeelden

Mama & Kinderen By jan 12, 2021 2 Comments

Veel kinderen zijn gek op knutselen, maar niet alle moeders zijn even gek op knutselen. Knippen, plakken, strijkkralen, mijn dochter kan het niet gek genoeg. Ik beken meteen, een ontzettend creatieve moeder ben ik niet. De leukste ontwerpen met strijkkralen maken is natuurlijk leuk, maar ik heb het licht gezien. Aquabeads! Aquabeads zijn een feestje voor de niet zo creatieve moeders onder ons. En ook voor de creatieve moeder is dit erg leuk! Natuurlijk heb ik ook leuke voorbeelden voor je!

Van strijkkralen naar Aquabeads

Moet ik je natuurlijk wel even het begin van het verhaal vertellen… In november en december waren we ontzettend druk met knutselen rond Sint en kerst. Vooral strijkkralen waren één groot feest!

Is natuurlijk ook heel leuk, begrijp me niet verkeerd…

Maar deze moeder was het gestrijk wel een beetje zat. Voor ik goed en wel van de keukentafel bij de strijkplank was waren er al strijkkralen verplaatst of ze lagen op de grond.

Niet goed gestreken, of te goed gestreken. Je begrijpt het, ik was er echt een beetje klaar mee!

Was ik in januari bij de Aldi, daar lagen diverse verpakkingen Aquabeads. Merel wou het graag eens proberen, en ik vond dat best een goed plan. We switchten dus van strijkkralen naar Aquabeads.

[bol_product_links block_id=”bol_5c58b335776c4_selected-products” products=”9200000089475237,9200000087405627″ name=”beads” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Waarom is dat dan zo’n feestje?

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: je hoeft het plaatje niet te verplaatsen én niet te strijken! De balletjes zullen je niet verplaatsen. Het enige wat je als ‘opzichter’ moet doen (als je kind het nog niet zelf kan) is water over het gemaakte patroontje spuiten met de bijgeleverde verstuiver. Easy Peasy! Dit kan echt iedereen zonder het te verprutsen!

AquabeadsHoe dan?

Bij de verpakking Aquabeads zitten verschillende houdertjes waar je de balletjes/beads op kunt leggen in patroon. Ook zitten er diverse patroontjes bij zodat je kindje altijd leuke inspiratie heeft. Wanneer je kind klaar is met het patroon verstuif je het met water. Daarna laat je het goed opdrogen en vervolgens haal je het er af met de Aquabeads Scraper. Zo is het legbord weer vrij en kun je verder knutselen.

Leuke patroontjes

Natuurlijk zitten er leuke patroontjes bij zoals ik je hierboven ook verteld heb. Maar omdat Bram het ook erg leuk vindt en ontzettend fan is van alles wat met Pokémon te maken heeft creeerde ik een Pikachu voor hem. Dolgelukkig dat hij er mee is!

Aquabeads

Merel is gek op prinsessen, daar maakten we er dus ook 2 van 😉 .

Aquabeads

Aquabeads

Verder zijn wilde dieren, of dieren uit de dierentuin hier ook een grote hit! En natuurlijk een unicorn mag niet ontbreken!

Aquabeads

Aquabeads

En we maakten nog meer:

Aquabeads

Aquabeads

Aquabeads

Ben jij al bekend met Aquabeads?

 

Ontwerpen Aquabeads

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.