kerst strijkkralen patroontjes

De leukste kerst strijkkralen patroontjes

Mama & Kinderen By dec 15, 2019 1 Comment

Nog een paar weekjes en het is alweer kerst! Nadat onze blog over de sinterklaas strijkralen patroontjes een grote hit was besloot ik om ook voor kerst aan de knutsel te gaan! 6 leuke kerst strijkkralen patroontjes heb ik voor je in de aanbieding!

Kerst strijkkralen patroontjes

Eén van de kerst strijkkralen patroontjes is natuurlijk de kerstman. Die kunnen we natuurlijk niet missen. Met muts en baard is deze kerstman helemaal compleet! 

kerst strijkkralen patroontjes

Rudolf het rendier

Ook Rudolf hoort er natuurlijk bij, zonder Rudolf is de kerstman namelijk niet compleet. De kleur van Rudolf kun je natuurlijk naar eigen wens invullen zodat hij er wel bij is! Lekker met warme sjawl!

kerst strijkkralen patroontjes

Rood Rendier

Liever een Rendier in het rood? Heb ik ook een leuke van voor je. Liever in een andere kleur? Dat kan natuurlijk ook! Geen probleem.

Sneeuwvlok 1

Sneeuwvlokjes horen ook wel een beetje bij kerst toch? Ik vind tenminste van wel. Deze sneeuwvlok is simpel in 1 kleur.Sneeuwvlok 2 – gekleurde sneeuwvlok

Deze sneeuwvlok heeft een ander patroon en heeft ook twee verschillende kleuren. Erg leuk om met een draadje aan het raam te hangen of in de kerstboom.

kerst strijkkralen patroontjes

Kerstboom

Natuurlijk hoort er bij kerst een kerstboom, logisch toch? Deze is zonder ballen en lichtjes maar dat kun je natuurlijk zelf  invullen. Tip: Gebruik een stervorm en maak hem daar op.

Knutselse! 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Oma Will schreef:

    Leuk !!!
    Dit doen mijn kleindochters ook graag.
    Hebben ze ook van ons gekregen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.