JouwBox editie 8

JouwBox editie 8, dit zit er in!

Vrouw By mrt 01, 2020 No Comments

Iedere keer als ik de JouwBox ontvang maak ik weer een vreugdesprongetje! De eerste JouwBox van 2020 is binnen en het is editie 8 van de gewilde boxen. Natuurlijk heb ik alle producten weer goed bestudeerd en ben ik al aan de slag gegaan met de producten. In alle eerlijkheid kan ik je zeggen dat deze JouwBox editie 8, mijn grote favoriet is van de boxen die ik heb mogen ontvangen.

Voor als je JouwBox nog niet kent:

Ieder kwartaal komt er een JouwBox uit. Tim Hortensius, oprichter van JouwBox is van mening dat in deze behoorlijk drukke samenleving, we onszelf best snel voorbij lopen en vergeten even stil te staan om te genieten van de kleine momenten. Daar heeft hij een goed punt! Juist daarom heeft hij JouwBox opgericht. JouwBox is de box die jouw helpt om jezelf eens lekker te verwennen. Samen met Ralph Moorman werkt Tim nauw samen om deze fijne boxen samen te stellen. De box kost eenmalig €49, of indien je member bent €39.

De gewilde inhoud van JouwBox editie 8:

De JouwBox editie 8 bestaat standaard uit 9 producten. Ben je member, of bestel je nu, dan heb je een extra product. Namelijk de KNO Spray

  1. Joan Nederlandse thee ter waarde van €3,99
  2. Bee Honest Cosmetics dagcrème ter waarde van €8,59
  3. Mudmasky leave-me-on spring mask met spf10 ter waarde van €49
  4. By Kelsha ice day & night white gold elixir ter waarde van €29,95
  5. Maybeauty softening hair mask (the Moroccan miracle) ter waarde van €19
  6. Blue M Tandpasta & ultra zachte tandenborstel ter waarde van €15,99
  7. Piroche Cosmétiques Rosalpina tonic lotion ter waarde van €17,50
  8. Sea Line Dode Zeezout 1kg ter waarde van €6,95
  9. Medisch Dossier magazine over gezondheid ter waarde van €7,95
  10.  **bonusproduct –> The Health Factory KNO-spray ter waarde van €34,95

Natuurlijk zal ik ieder product uit JouwBox 8 nu nader voor je toelichten:

Joan Nederlandse thee

Hoewel ik een goede kop koffie erg kan waarderen, kan ik ook intens genieten van een bakkie lekkere thee. Natuurlijk heb ik deze thee meteen uitgetest en hij is met vlag en wimpel door de keuring gekomen.

JouwBox editie 8

Zoals je al begrepen hebt komt de thee uit Nederland en wordt dus lokaal gekweekt en verwerkt. De thee is gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis. De health smaak is een groene thee met vitamines, herstellende duindoorn, zeewier dat energie gevend is en een fijn zoetje van appel.

Bee Honest Cosmetics dagcrème

Hoewel deze dagcrème speciaal gericht is op de rijpere huid, heb ik toch even wat opgesmeerd. Gewoon om even kennis te maken. Hij ruikt heerlijk en je gezicht voelt niet vettig aan na gebruik. Iets wat ik altijd als prettig ervaar. Helaas verschijnen er hier en daar wat kraaienpootjes en frons-en lachrimpeltjes, een rijpere huid is met 31 nog niet van toepassing. Gelukkig ken ik nog iemand die ik hier wel heel blij mee ga maken.

JouwBox editie 8

Mudmasky leave-me-on spring mask spf10

jouwbox8Eerder mocht ik al andere maskers van Mudmasky gebruiken en deze vond ik heerlijk! Mijn ‘wintereditie’ is inmiddels zo goed als op en daar baal ik om eerlijk te zijn wel van. Ik was er namelijk echt weg van! In de lente editie zit spf10, wat natuurlijk super is. Hij is geschikt voor de gevoelige huid en met de nare wind en droge lucht kan je gezicht wel een oppeppertje gebruiken. Eerlijk is eerlijk, de prijs is niet mis als je hem ‘los’ koopt. Maar mocht hij net zo fijn zijn als de wintereditie, dan vind ik hem de moeite waard. In de korte tijd dat ik hem gebruik ben ik er zeker lovend over, nog een weekje langer testen en dan zal ik de review met je delen!

By Kelsha ice day & night white gold elixir

Volg jij beautybloggers op instagram, dan ken jij By Kelsha ook! Er is namelijk nog een gold elixer waar ik veel lovende verhalen over heb gelezen. Dit is een ander soort, een moisturizer die je dagelijks kunt gebruiken voor de verzorging van je huid. Dag en nacht. Erg prettig is dat de het geschikt is voor ieder huidtype en je huid totaal niet vettig maakt! Fan!! De flacon is natuurlijk prachtig en het werkt erg hygienisch door middel van een pipet waar je het ice day & night white gold elixir mee aanbrengt.

Maybeauty softening hair mask ”the Moroccan miracle”

Ja fan! Alle producten die ik van Maybeauty in gebruik heb zijn de moeite waard. Zo ook dit haarmasker. Je zult er snel een review over lezen. Dit haarmasker is anders dan anders. Het is namelijk een soort badmutsje die op je hoofd moet. Het is een masker dat gewoon echt professioneel is, maar dan voor thuisgebruik. 30 zalige, rustgevende, minuten. Er zitten onder andere eiwitten, arganolie en keratine is dat je haar heerlijk zacht maakt en tevens een fantastisch glanzend en gezond uiterlijk geeft. Geen kroes en heerlijk makkelijk doorkambaar.

Blue M Tandpasta & ultra zachte tandenborstel

Blue®m is een Nederlands bedrijf dat deze Fluoridevrije tandpasta met super zachte tandenborstel produceert. De tandpasta bevat actieve zuurstof, Lactoferrine en Xytiol. Xylitol helpt gaatjes te voorkomen en Lactoferrine ondersteunt het afweermechanisme van het lichaam. Met deze tandenborstel bescherm je de weefsels in je mond goed.

Nu ben ik geen specialist als het aankomt op tandpasta, maar ik krijg toch altijd mee dat tandpasta met fluoride het beste is. Volgens mijn tandarts dan. Ik weet dat er veel discussies over zijn, maar als moeder zou ik dit product in ieder geval niet aan mijn kinderen geven. Puur en alleen omdat ik van de tandarts altijd heb meegekregen dat voor kinderen fluoride ontzettend belangrijk is in tandpasta. Bij het volgende tandarts bezoek neem ik hem mee om te kijken wat de tandarts van deze tandpasta zegt voor gebruik voor volwassenen.

Natuurlijk heb ik het wel even getest en eerlijk is eerlijk. Super fijne tandenborstel. Ook de tandpasta heeft een fijne geur- en smaak beleving. Mijn tanden voelden- en zagen er net zo schoon uit als met mijn andere tandpasta.

Piroche Cosmétiques Rosalpina tonic lotion

Ik ben en blijf fan van dit fantastische merk. Met deze tonic lotion verwijder je resterende onzuiverheden nadat jij je huid hebt gereinigd. Er blijven namelijk altijd, ja altijd, restjes achter die je niet ziet. Deze zitten namelijk verstopt in je poriën. Vervolgens kun je je dagcreme aanbrengen. Het is geschikt voor ieder huidtype, maar in het bijzonder voor de gestreste/gevoelige huid. Natuurlijk zonder parfum. Ik ben weer tevreden.

Sea Line Dode Zeezout

Zoals je misschien weet is Dode Zeezout erg geliefd. Dit komt doordat de Dode Zee continu gevoed wordt door onderaardse minerale bronnen. Daardoor bevat dit Dode Zeezout van het merk Sea Line een ontzettend hoge cencentratie aan mineralen zoals natrium en magnesium. Dode Zeezout werkt zuiverend, hydraterend en ontspannend. Te gebruiken in bad, maar natuurlijk ook als handen- of voetenbadje. Heerlijk

Medisch Dossier magazine over gezondheid

Dit soort bladen vind ik altijd ontzettend leerzaam en interessant. Ik kan me er goed mee vermaken. Het is natuurlijk persoonlijk, maar ik vind het zeker wel een aanrader. Zo kun je er lezen over de invloed van social media (tip)! Maar natuurlijk nog over veel meer dingen die ik je graag zelf laat ontdekken. Dit interessante magazine verschijnt 10 keer in het jaar en in deze JouwBox vind je een voucher waar je met de code 30% korting kunt krijgen op een abonnement.

The Health Factory KNO-spray

Dit is het bonusproduct. Wanneer jij dus member bent, of vandaag nog besteld, zul je dit in jouw JouwBox vinden (zolang de voorraad strekt).

Op dit moment is er geen verkoudheidsvirus of oorontsteking in huis (even afkloppen), dus ik heb het nog niet getest. Ik ga het echter wanneer het van toepassing is zeker doen. Het zou zorgen voor een snelle verlichting van klachten  en een bespoedigende genezing in het keel-,neus- en oor gebied. Dit komt door de kleine pure zilver- en zinkdeeltjes die deze spray bevat.

Ik vind het een erg leuke samengestelde box met producten waar ik echt blij van word. Wat vind jij van de JouwBox editie 8?

 

Need to know facts:

 

Losse JouwBox
Aantal producten: 9
Winkelwaarde: €160
Verkrijgbaar voor €49

Member JouwBox
Aantal producten 9
Winkelwaarde: €160
Verkrijgbaar voor €39

Je ziet dat een member box €10 goedkoper is t.o.v. een losse box

Daarnaast heeft JouwBox nu een tijdelijke actie –  Let op: zolang de voorraad strekt.
Als je nu de JouwBox editie 8 bestelt, krijg je een extra product van The Health Factory. Namelijk de KNO-Spray twv €34,95!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.