boxkleed

Hoe vind je het juiste boxkleed?

Zwangerschap & Baby By mrt 14, 2022 No Comments

Wanneer je een baby krijgt is de kans vrij groot dat je ervoor kiest om een box in de woonkamer te plaatsen. Het is de ideale plek voor een baby om in te slapen, spelen en leren bewegen. Het is niet altijd mogelijk, aangezien een box erg groot is. Wanneer je er wel eentje hebt, dan moet je niet vergeten dat er nog extra dingen zijn waarop je moet letten. Zo is het belangrijk dat je een goed boxkleed koopt.

Wat is een boxkleed?

Een boxkleed is, zoals het woord al verklapt, een kleed die je in de box legt om de ondergrond fijner te maken voor de baby. Vaak zijn boxkleden van een zachte stof, waardoor het voor baby’s heerlijk is om op te liggen, spelen en slapen. Echter zijn er ook boxkleden van andere materialen. Er zijn bijvoorbeeld rubberen boxkleden, deze zijn ideaal voor baby’s wanneer ze grip nodig hebben om bijvoorbeeld te leren lopen.

De maat

De maat van het boxkleed is erg belangrijk. Wanneer je een te klein boxkleed koopt is de kans groot dat de baby hier makkelijk onder kan komen. De veiligste boxkleden zijn de kleden die een klein stukje groter zijn als de onderkant van de box. Zo kan het kleed aan de zijkanten wat worden opgevouwen waardoor de baby niet onder het kleed terecht kan komen.

Lees ook: Besparen op de babyuitzet

Waar kan ik een boxkleed kopen?

Tegenwoordig kan je boxkleden op allerlei plekken kopen. Zo heeft de HEMA vaak wel een leuk assortiment, maar kan je ook online zoeken naar boxkleden van goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld een kijkje op www.koeka.com om te zien wat ze te bieden hebben.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.