besparen op de babyuitzet
Besparen & Budget,  Zwangerschap & Baby

De 3 beste tips om te besparen op de babyuitzet!

Je hebt het vast al gehoord, kinderen kosten handen met geld. Nog een nieuwtje: dat begint al voor de geboorte. Het geld kan je zonder dat je er erg in hebt, zo uit je portemonnee vliegen. Natuurlijk is shoppen voor een baby ontzettend leuk, ook daar weet ik alles van. Toch kun je zeker besparen in de kosten voor de dingen die je wilt hebben, of nodig hebt. Daarom geef ik je in dit blog de 3 beste tips om te besparen op de babyuitzet.

Besparen op de babyuitzet: koop dingen in de aanbieding

Als je wilt besparen op de babyuitzet doe je er goed aan om de aanbiedingen goed in de gaten te houden. Er zijn regelmatig mooie kortingsacties of koop in de uitverkoop. Luiers en billendoekjes zijn ook altijd wel ergens afgeprijsd en die kun je dan ook al mooi vast inslaan voordat je bevallen bent. Koop dan niet alleen maat 1 en 2 van luiers, daar zijn ze over het algemeen nog wel een keer uit. Maat 3 kun je gerust inslaan want daar doen ze vaak wat langer mee.

Lees ook: Een budget babyshower, de 5 beste tips

Koop tweedehands of leen spullen

Zijn er mensen in je omgeving die de kinderen al wat groter hebben? Misschien kun je wel wat lenen. Meubeltjes voor de babykamer kunnen vaak meerdere rondes mee, maar ook een kinderwagen of kleding is zeer goed tweedehands te gebruiken. Misschien kun je meubeltjes zelfs goedkoop tweedehands scoren en zelf opknappen om het helemaal naar smaak te maken. Vaak een stuk goedkoper! Of zit er nog wat in de familie? Het zou zomaar kunnen dat er nog een oude babykamer, een familiestuk, ergens op zolder staat te verstoffen. Natuurlijk is het wel erg belangrijk om op de veiligheid en hygiëne te letten. Zo kun je een matrasje beter nieuw halen en ook een autozitje is een grote investering, maar wanneer je deze tweedehands koopt weet je nooit of er een ongeluk mee is gebeurd en kan het minder veilig zijn.

Vraag het cadeau

Natuurlijk komt er kraambezoek wanneer de baby eenmaal geboren is. Bepaalde spullen kun je dus gewoon cadeau vragen. Wil je een groter, duurder item graag hebben? Vraag dan cadeaubonnen zodat je hier dat item van kunt halen.

besparen op de babyuitzet

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.