tattoo laten verwijderen

Een tattoo laten verwijderen

Man, Vrouw By mrt 15, 2022 No Comments

Iedereen maakt af en toe keuzes waar ze achteraf niet zo blij mee zijn. Sommige zijn gemakkelijk te corrigeren, maar dat geldt niet voor alle beslissingen. Denk bijvoorbeeld aan het laten zetten van een tattoo. Daar kun je om verschillende redenen spijt van krijgen.

Waardoor kun je spijt van een tattoo hebben?

Het kan zijn dat de tattoo niet aan je verwachtingen voldoet, bijvoorbeeld omdat degene die hem heeft gezet een fout heeft gemaakt. Maar het kan ook zijn dat de tekst niet meer van toepassing is in je leven. Een andere reden dat je spijt kunt hebben van een tattoo is dat hij je beperkt in je huidige leven. Bijvoorbeeld omdat je een baan hebt waarbij het hebben van een tattoo op een opvallende plek, zoals in het gezicht, niet wenselijk is.

Mogelijkheden bij het verwijderen

Als je tot de conclusie komt dat je de tattoo liever kwijt dan rijk bent moet je op zoek naar de mogelijkheden. In sommige gevallen is een tattoo te bedekken met kleding op make-up, maar dat is geen blijvende oplossing.

Het laten verwijderen van een tattoo door een specialist als TattooNoMore.nl is dat wel en in veel gevallen is dat ook een optie, al zijn er wel kosten aan verbonden. Het verwijderen van een tattoo kost net zoveel tijd als het laten zetten en dus hangt hier een prijskaartje aan. Net als voor het laten zetten van een tattoo is besparen op de kosten geen goed idee.

Wanneer kan een tattoo niet verwijderd worden?

Als je tattoo echter erg groot is of veel kleuren bevat kan het zijn dat deze niet verwijderd kan worden. De reden hiervoor is dat hier slechte ervaringen mee zijn geweest, waar het eindresultaat nog storender is dan de oorspronkelijke tattoo.

Daarom moet je altijd eerst goed overleggen met degene die de tattoo gaat verwijderen over het te verwachten eindresultaat.

Waar moet je rekening mee houden als je een tattoo laat verwijderen?

Een tattoo laten verwijderen is een flinke belasting voor je lijf  en je huid. Daarom is het niet mogelijk om dit te laten doen als je zwanger bent of een behandeling ondergaat zoals chemotherapie.

Daarnaast zul je gedurende het traject de adviezen van degene die de tattoo verwijdert nauwkeurig op moeten volgen. Dat houdt onder andere in dat je:

  • de huid moet beschermen tegen de invloed van de zon.
  • de huid goed moet verzorgen met de producten die je aangeraden worden.

Conclusie

In veel gevallen is het mogelijk om een tattoo te laten verwijderen, maar je moet altijd goed overleggen over de mogelijkheden, de kosten en de duur van de behandeling. Daarnaast moet je de gegeven adviezen nauwkeurig opvolgen om het beste resultaat te behalen.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.