glamalots

FurReal Glamalots een gezellige dierenbende! + winactie

Mama & Kinderen By jan 23, 2022 2 Comments

Veel kinderen zijn gek op dieren, huisdieren, knuffels en interactieve knuffels. Niet zo vreemd, ze zijn allemaal ook zo leuk! FurReal Friends zijn ontzettend leuk voor kinderen. Zo waren Bram en Merel al eens verrast met een Kaketoe genaamd Rock-A-Too. Dit keer was Emma aan de beurt met de nieuwste variant: FurReal glamalots. Graag vertel ik je er meer over én wie weet win jij er eentje tijdens deze winactie.

FurReals

Hier in huis zijn de harige vriendjes van FurReals een grote hit. Met Rock-A-Too de Show Papagaai hebben ze urenlang speelplezier gehad en nu Merel en Bram er niet zo veel meer mee spelen staat hij bij Emma op haar kamer zodat zij hem kan verzorgen. Nu mocht Emma er een Glamalot aan toevoegen.

Glamalots uitgetest

Emma heeft deze FurReal Glamalots nu een tijdje mogen uittestten en we zijn beiden erg enthousiast. Tijdens het uitpakken van dit superschattige pup was het al een groot feest, de geluidjes waren namelijk al aanwezig. De pup ziet er schattig en mooi uit en kan zelfs gestyled worden tot een unicorn. En iedere moeder van een 4 jarig meisje weet dat dat dus je van het is!

FurReal Glamalots

Tijdens het spelen kan de riem gemakkelijk aan de pup geklikt worden en kan het uitlaten beginnen. Voor de lengte van een vierjarig is dit perfect. Ik denk dat het bij Merel die 9 is al een stuk lastiger is, dan is het riempje wellicht wat te kort. Maar hij was voor Emma en zij is er dol op. Ook de accessoires maken het helemaal af voor haar. Erg leuk om het hondje te stylen en uit te laten. Alsof ze een echte hond had vertelde ze.

Interactieve knuffels

Naast dat het natuurlijk super schattige dierenvrienden zijn, zijn FurReals ook interactief en kunnen ze bewegen en geluidjes maken. Mede hierdoor ontwikkelen de sociale vaardigheden van kinderen. Een heus rollenspel kan hier niet achterblijven en het stylen naar eenhoorn is ook een grote hit. Daarnaast is het ook gezellig om te wandelen.

Winactie FurReal Glamalots

In samenwerking met LVTPR mag een FurReal Glamalots verloten, dat is toch super leuk?!

Zo doe je mee:

 • Like dit bericht van Meer met Mama op Facebook of Instagram en volg Meer met Mama op 1 van de 2.
 • Geef in een reactie onder de blog, op Instagram of Facebook voor wie je dit wilt winnen
 • Voor een extra kans vind ik het erg leuk als je iemand tagt die ook kans moet maken op de Glamalot.
 • Voor nog een extra win kans deel je ons Facebook of Instagram bericht!
 • De winactie loopt tm 30 januari. In die week erop neem ik persoonlijk contact op met de winnaar.
 • Over deze winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
 • Succes!

 

Kun je niet wachten om deze super schattige eenhoornachtige hond te kopen voor jouw kleintje? Je besteld de Glamalot hier

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

 1. Marja Legius schreef:

  Wat een geweldig speelkameraadje zou dit zijn voor mijn kleindochtertje. Ze is helemaal weg van onze hond en om er dan zelf ook 1 t hebben zou helemaal top zijn.

 2. Marian B schreef:

  Wat hebben ze toch leuk speelgoed. Dit is echt iets voor mijn dochertje, heeft ze toch een hond! Ik weet zeker dat ze de beste vriendjes zullen worden, daarom doe ik graag mee!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.