FurReal Rock-a-Too Kaketoe. Ken jij dit vrolijke vriendje al?

Mama & Kinderen By nov 13, 2018 2 Comments

Wij ontvingen een super leuk, pakket! Ik zeg pakket, want het was er één van formaat! Vol spanning openden we de doos en er kwam een grote, zachte en zeer kleurige kaketoe tevoorschijn. De FurReal Rock-a-Too Kaketoe. Lees snel verder hoe ons avontuur verder ging!

Rock-a-TooRock-a-Too Kaketoe

De Rock-a-Too Kaketoe is een prachtig beestje met waanzinnig mooie kleuren en hij is heerlijk zacht! Mooie grote ogen en een snavel waar de leukste geluidjes uit komen. Hij is echt ontzettend zacht, dus heerlijk aaibaar! Hij zingt, kletst en geeft zelfs kusjes! Heerlijk huisdier! Soms denk je dat je een koe in huis hebt, of een kat, want ook deze geluidjes vindt hij erg leuk om te maken, daar komt dan wel een lachje achteraan!

 

Showbird

Ja, het is een echte showbird! Hij staat graag in het middelpunt van de aandacht en is ook gek op aandacht! Hij kletst met je, zingt en maakt je eigenlijk altijd aan het lachen. Het perfecte huisdier en meteen een heel lief en vrolijk vriendje voor je kind. Hij danst gezellig met je mee en ook zijn vleugels en kuif zingen dan mee.

De FurReal Rock-a-Too Kaketoe gaat soms ook even slapen, dan maakt hij gaap en slaap geluidjes. Als je hem over zijn linker wangetje aait is hij ook nog eens extra lief voor je, want je krijgt een kusje. Iets waar mijn kindjes gek op zijn!

Ook kan hij je napraten! Super leuk, want door de opname modes praat of zingt hij je zelfs na. Je begrijpt dat dat hier veel gedaan wordt! Is het een kaketoe of een papegaai? Zeg het maar, het maakt ons niet uit, we zijn gek op hem! Hij is zo slim dat hij wel meer dan 50 verschillende geluidjes en bewegingen maakt.

Leuk voor Sint of kerst

Dit vrolijke vriendje is natuurlijk het perfecte cadeau voor Sint of kerst. Leer hem woordjes en zinnetjes en wie weet zingen jullie samen onder de kerstboom de mooiste liedjes! Een perfect huisdier wat verder weinig zorg nodig heeft, met aandacht is hij natuurlijk wel erg blij. Je hoeft er niet mee te wandelen als het regent, eten en drinken hoeft hij ook niet en hij zal niet ziek worden waardoor je naar de dierenarts moet. Met liefde en aandacht blijft dit lieve vriendje je trouwe kameraad!

Rock-a-Too

Leuk voor jong en oud!

Oke, er is op de doos aangegeven 4+. Ook vond ik op internet de aanbevolen leeftijd: 4-10 jaar. Ben ik het niet helemaal mee eens. Merel(5) en Bram(4) vinden het geweldig! Maar, ook papa is best fan van deze vrolijke vriend, en laat ik mezelf dan ook niet vergeten he?! Ik ga dit weekend is even inspreken: Haal me eens een wijntje Mark! Tja, die mannen kunnen we best aan het werk zetten toch?! haha

Dan hebben we natuurlijk ook Emma(1) nog in huis, natuurlijk kan zij er nog niet mee wat grotere kinderen kunnen. Wel wordt ze ontzettend blij van hem, lachen ze samen en gieren het uit. Ook aait ze hem graag! De prijs is gemiddeld € 85,95 maar dat varieert ook weer per verkoper. Bij mijn goede vriend Bol, vind je hem voor € 74,95. Scheelt je toch weer!

Rock-a-Too

[bol_product_links block_id=”bol_5bea993d5517e_selected-products” products=”9200000093434624″ name=”rock-a-too” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Rock-a-Too

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

  1. Els schreef:

    Wat een leuk beest! jammer dat ie niet in het budget past…

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.