philley

Flesje maken met Philley? Review Philley

Zwangerschap & Baby By jul 21, 2018 15 Comments

Iedere ouder die flesvoeding geeft kent het grote melkpoeder drama. Je baby heeft honger en laat zich goed horen. Fles vullen met water en de schepjes melkpoeder zo precies mogelijk uit het pak scheppen, picobello afstrijken en dan zo keurig mogelijk met opperste concentratie in de fles mikken. Denk nu na, hoe vaak mors je? Dat dus, daar is nu de Philley voor op de markt. Ik mocht hem voor je uittesten en ga je eerlijk vertellen wat ik er van vind!

Een scene uit Narcos is er niets bij

Oke, voordat ik de Philley in gebruik nam maakten wij gebruik van voedingstorentjes. Kent iedereen vast ook wel. Je vult de torentjes voordat je op pad gaat. In zo’n torentje zit meestal plek voor 3 voedingen. Ga je een hele dag op pad mag je er dus meer meenemen. Voor je het weet zit de hele tas vol met voedingstorentjes en kun je een andere tas meenemen voor al die zooi wat je ook al mee moet nemen voor je kleine mini me.

Maar wat is nu het probleem met die voedingstorentjes en hoezo een scene uit Narcos? Nu denk ik dat velen mij al snappen, maar mocht jouw aanrecht nog geen scene uit Narcos geweest zijn, ik ga het toelichten.

Eerst moeten de torentjes al gevuld worden… Pietje precies strijk je de schepjes af. Met precisie mik je de melkpoeder in het torentje. Maar dan moet het als je op pad bent ook nog in de fles. Shaken, schudden en mikken. Dit is vaak het resultaat:

philley

Ontworpen door een papa

Voor Meer met Mama mocht ik dus de Philley uittesten, maar hoe is het idee van Philley ontstaan? Ruud is papa van twee zoontjes en was al net zo fantastisch in het smeren met melkpoeder als dat ik dat ben en ook geen fan van lelijke melkpoeder verpakkingen op het aanrecht. Ruud vond dat het anders kon en moest. Dat kon dus ook. Ruud ontwierp een makkelijke poederbus zonder geknoei, genaamd Philley. Waar papa’s al niet handig voor zijn 😉 .

Philley, voor een verdraaid makkelijk flesje

Om de woorden van Ruud even over te nemen, Philley, voor een verdraaid makkelijk flesje! Het is zeker waar, veel melkpoeder is hier al verloren gegaan. Helemaal tijdens de nachten waarbij je je oogleden bijna niet van elkaar af kunt krijgen. Die nachten zijn echt een ellende toch? Voeden en weer naar bed, als je dan eindelijk lekker in dromenland bent zet je baby het weer op een schreeuwen want je kleine spruit heeft honger. Maar even terug naar Philley! De Philley vind ik persoonlijk echt de uitvinding van de eeuw voor jonge ouders! Philley staat vele malen beter op het aanrecht, past makkelijk in je tas en je smeert er niet mee! Wat wil je nog meer? Op het filmpje hierboven ziet het er eigenlijk te mooi uit om waar te zijn, te makkelijk. Maar lieve mensen, dat is het niet. Het is echt super makkelijk en handig.

Tip: Wanneer je water kookt, zorg dan dat het wel iets is afgekoeld en er niet zoveel stoom meer afkomt, zo voorkom je dat het melkpoeder blijft plakken

Lees ook: onze tips voor herfstmusthaves

Philley ook voor onderweg

Hoewel Philley stukken beter op het aanrecht staat dan een melkpoederdoos, kun je een Philley prima meenemen in je luiertas voor een uitstapje. In een Philley kun je ongeveer een half pak melkpoeder kwijt, dus genoeg voor leuke uitstapjes en tripjes. Of we nu thuis zijn of onderweg, deze gadget is super handig en wij zijn fan! Ook erg leuk om te geven als kraamcadeau! 

philley

Winactie –> Gesloten

Ik vind het dus echt een fantastische uitvinding. Handig, praktisch en een mooi strak uiterlijk. Klinkt bijna als de perfecte man zou je zeggen haha! Van Ruud mochten we er ook meteen weggeven, ik heb de blauwe variant voor je in de aanbieding! En voor jullie beginnen dat blauw alleen voor jongens is, nee dat is niet zo!

Om mee te doen aan de winactie doe je het volgende:

 • Je liked het bericht op Facebook over de winactie.
 • Je laat of onder het Facebookbericht een reactie achter of hier op de website.

Een extra lootje?

 • Tag degene die dit ook nodig zou moeten hebben!
 • Like minimaal 2 van onze social media kanalen.
 • Deel het Facebookbericht over de winactie.

Je kunt dus 3 extra lootjes verdienen!

ervaringen philley

Kun je nu niet wachten? De Philley is te bestellen op de website van Philley, de kosten zijn €17,95 en zijn te verkrijgen in 3 verschillende kleuren.

 • Baby Blue

 • Pretty Pink

 • Galactic Green

Philley is gebaseerd op gepatenteerde techniek en gemaakt van veilige materialen

Is een Philley wat voor jou?

Winactie is gesloten en de winnaar heeft bericht gehad

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

15 Comments

 1. Cindy Framke schreef:

  Oh wat superhandig! Geen gedoe meer met die schepjes. Ik doe graag mee.

 2. Sanne schreef:

  Dit klinkt tóch bijna te mooi (en handig) om waar te zijn… Ik wil het graag zelf testen!

 3. Marian B schreef:

  Dat is handig, waarom heb ik die niet gehad! Zou hem nu graag aan mijn zusje cadeau geven, de Pretty Pink zou geweldig zijn!

 4. Linda schreef:

  Dit lijkt me ideaal! deze test ik graag uit zodra onze zoon er is in september.
  Ik volg je via FB en IG (fennawordtgrotezus). Ik heb je actie ook gedeeld.

 5. Ramona wiendels schreef:

  Wauww super handig, heb gezien hoe vrienden van ons de philley gebruiken, en ik was meteen verkocht ik heb hem direct besteld. Elke keer als ik dat voedings bakje mee nam 3 vakjes en hij stond een beetje scheef had je 2 volle vakjes en 1 lege de voeding liep de andere gaten in. Niet handig want de aantal scheppen klopten niet meer. Bleef je wat langer dan gepland weg dat gaat niet heb maar 3 voedingen mee. Frustrerend. Met de philley heb je daar dus geen last meer van☺️ Ik gun mijn schoonzusje Jenna van Schaaik een. en Laura Donners-Spiga met haar vriend Roy Donners een zodat hun ook zien hoe handig de philley is.

 6. Isabel schreef:

  Hahaha! Hoe herkenbaar en dan die plakkerige melkpoeder op je aanrecht! Ik doe heeel graag mee voor baby nr 3!

 7. daphne schreef:

  Ik ben over een maand uitgerekend van de eerste en nog geen ervaring met het leed dat poederschepjestellen heet, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen en deze Philley lijkt me verdraaid handig!

 8. Maud van Geffen schreef:

  3-8-2018 voor de 2e keer moeder geworden van een zoon. Hij lijkt me super handig in gebruik en voor onderweg en staat ook nog eens een stuk leuker op de aanrecht thuis!

 9. Remon schreef:

  Wij gebruiken de philley nu zo’n 2 maanden, en idd heel makkelijk in het gebruik. Nu valt ons alleen op dat de voeding sneller lijkt op te gaan dan wanneer we de maatschepjes van de voeding zelf gebruiken, ook blijkt de kleine man meer aan te komen dan zou moeten. Kan dit of ligt dit aan ons?

 10. Pascalle schreef:

  Door vele goede reacties ook de Philly aangeschaft…Nou het was toch te mooi om waar te zijn. Alle voeding blijft erin plakken en je moet dus op de achterkant kloppen om het los te krijgen (Nutrilon). Hierdoor ligt nog het hele aanrecht vol en heb ik soms het idee dat hij maar een halve schep pakt. Ook tussen de kieren van het draai mechanisme komt poeder. Voor ons een flinke tegenvaller.

  1. Maddy schreef:

   Wat jammer Pascalle,
   Kan me voorstellen dat het een teleurstelling is als zoiets gebeurt. Persoonlijk heb ik er alleen maar goede ervaringen mee gehad. Gebruik hem nu niet meer omdat mijn dochter geen melkpoeder meer krijgt, maar we hebben hem altijd gebruikt zonder problemen. Misschien eens een mailtje sturen naar Philley, wellicht is er iets niet helemaal goed met de jouwe?

 11. K schreef:

  Nou dit is zo niet handig. Die van mij knoeit heel erg. Er valt poeder uit de fles terwijl dese gesloten is. Ik ga weer lekker terug naar de toren

 12. M schreef:

  Bij Nutrilon zijn de schepjes van de pakken nummer 1 tm 5 van verschillende grootte. Kun je dat dan ook afstellen met de Philley?

  1. Maddy schreef:

   Hi M,

   Dat durf ik niet te zeggen, ik kan je alleen adviseren om daar even contact over op te nemen met Philley. Dat kan via info@philley.nl

 13. Tessa Fiddelaar schreef:

  Ik ben naar reviews gaan zoeken na dat ik een philley aangeschaft had. Ik ben niet tevreden! Geeft bij het doordraaien al melk door van de volgende schep dus je weet nooit of er nou genoeg of teveel in zit! Waardeloos. Ik gebruik m nu op de kop, met het schepje erin, die strijk ik gewoon weer af met een mes.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.