wellness paradijs in de tuin

Een wellness paradijs in je tuin creëren doe je zo!

Huis & Tuin By apr 25, 2022 No Comments

Kan jij ook zo genieten van een dagje wellness? Heerlijk ontspannen in de spa, sauna of lekker bubbelen? Dan ben je niet de enige! Wist je dat steeds meer huishoudens een wellness paradijs in de tuin creëren om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Wil jij nou ook graag een wellness paradijs in eigen tuin creëren? Dat kan! Ik geef je een aantal tips waarmee je aan de slag kunt. Zo kun jij genieten van een ontspannen moment voor jezelf, maar zullen ook je partner en kinderen zich er prima kunnen vermaken. Dat wil toch iedereen?!

Genieten onder de overkapping

Wanneer je er plek voor hebt in de tuin is een buitenbarretje een absolute must. Heb je al een overkapping? Dan is het helemaal ideaal, hier kan je uiteraard wel een koelkast in kwijt. Kleed het gezellig aan en zorg natuurlijk voor rustgevende muziek en planten.

Wanneer je er plek voor hebt is het prettig om een loungeset te plaatsen zodat je heerlijk kunt relaxen. Geloof me: manlief zal je ook dankbaar zijn. Hoe je hem nog blijer maakt? Laat hem zijn o zo begeerde bar installeren. Zo is hij blij en kan jij altijd je favoriete koude drankjes drinken.

Jacuzzi in de tuin

Veel mensen snakken er naar: een jacuzzi in de tuin. Wanneer je hier plek voor hebt is het dan ook echt een wellness paradijs in eigen tuin Heerlijk om in te vertoeven. Niet alleen jij zal er blij mee zijn, maar ook de rest van het gezin. Een romantisch avondje in de jacuzzi met je partner wanneer de kindjes in bed liggen, maar ook de kinderen zullen het geweldig vinden om lekker te bubbelen. Samen met mama en papa in de de jacuzzi is immers erg gezellig! Samen ontspannen lukt dan ook zeker.

Natuurlijk zijn er verschillende opties als je voor een jacuzzi kiest. Zo kan je voor een jacuzzi kiezen die blijft staan of juist voor zo’n ontzettend handige opblaasbare jacuzzi. De variant is zo fijn doordat je hem kunt opzetten en weer opruimen wanneer jij dat wil. Tip: ga dan voor een 6 persoons jacuzzi, zo weet je zeker dat jullie er allemaal relaxt in kunnen zitten. Zit je liever alleen? Dan heb je met een 6 persoons jacuzzi ook meer dan genoeg ruimte. Het genieten kan beginnen!

Een wellness paradijs in de tuin met een zwembad

Lang niet iedereen heeft de tuin zo groot om een zwembad te laten ingraven, daarnaast moet je het ook maar willen. Het kost je ontzettend veel water, stroom en onderhoud. Veel mensen maken dan ook graag gebruik van een opzet of opblaas zwembad. Niet zo vreemd, deze kan je opzetten wanneer je wilt en ook weghalen wanneer het weer wat koeler wordt. Uiteraard moet ook dit soort zwembad goed onderhouden worden met chloor, schoon water en een filter. Maar wanneer je wilt genieten van je eigen wellness paradijs in de tuin moet je er wat voor overhebben. Gelukkig is het ook maar een kleine moeite. Eén ding is zeker: je kinderen zullen het heerlijk vinden. Pak jij de ligstoel, je favoriete boek en een koud drankje er vast bij?

Lekker loungen in de tuin

In de tuin willen we heerlijk kunnen tafel, zitten en relaxen. Met een loungeset zit je helemaal goed. Je eigen wellness paradijs in de tuin bestaat niet zonder een fijne loungeset. Leg er een paar mooie kussens op, een dekentje en pak een goed boek. Zo kun jij er genieten van een rustgevende avond.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.