moederdag verrassing

Originele Moederdag verrassing

Mama & Kinderen, Vrouw By mei 03, 2022 No Comments

Zondag 8 mei is het zo ver, Moederdag! De dag om je moeder in het zonnetje te zetten! Maar hoe zorg jij ervoor dat jij Moederdag onvergetelijk maakt? Doe dat met een leuke High tea. Een leuke High tea bestellen voor Moederdag is het idee voor een geslaagde Moederdag!

Waar komt Moederdag oorspronkelijk vandaag?

Moederdag komt oorspronkelijk uit de tijd van het oude Griekenland. Daar werden niet de moeders in het zonnetje gezet, maar de oude Griekse god Rhea. In vanaf heden is die traditie omgezet naar de Moeders, vandaar Moederdag!

Waarom een High Tea?

Moederdag vaak als de deadline dichter komt, schieten we in de stress, want wat moet je je moeder geven? Herinneringen zijn in ons optiek meer waard dan objecten. Met een gezellige high tea, een moment van samenkomen, bespreek je gezellig onderwerpen onder het genot van lekker eten. Je hebt aandacht voor elkaar, luistert elkaars gesprekken aan en er wordt veel gelachen!

De ideale ingrediënten om Moederdag tot een succes te maken! Maar waar kan jij dat het best doen? Bij de Hapjescateraar kan jij een Moederdag high tea bezorgen aan huis! Hierdoor hoef jijzelf niet in de keuken te staan, hoef jij geen boodschappen te doen en hoef jij geen rommel op te ruimen. Een win-win situatie dus!

Maak herinneringen die goud waard zijn!

Hapjescateraar

Van lunches en sandwiches tot volledige snackparty’s. Ben jij op zoek naar een betrouwbare snackleverancier in Nederland, dan ben jij bij Hapjescateraar aan het juiste adres. Of het nu thuis, op het werk of ergens anders, zij zorgen voor kwaliteit gedreven catering! Ze zijn partner van snackleveranciers actief in heel Nederland. Sinds 2008 hebben ze meer dan 85.000 gasten per jaar verzorgd voor meerdere gelegenheden. Verjaardagen of familiefeesten zijn bijvoorbeeld buffetsnacks, drankjes bij grote evenementen of zakenlunches op het werk. Ze zijn ook ter plaatse aan het werk. Denk aan feesten en partijen, maar we kunnen ook je weekendje weg verzorgen. Haar uitgebreide landelijke netwerk stelt ze in staat om haar cateringdiensten overal te leveren. Wat hebben al onze gasten gemeen? Ze houden van heerlijk eten bereid door fijnproevers.

Afronden, wil jij dus genieten van Moederdag onder het genot van een heerlijke high tea? Zoek dan niet verder! De Hapjescateraar is jouw partner. Benieuwd? Probeer het uit voor Moederdag en dan wensen wij jou alvast een hele fijne Moederdag tegemoet. Zorg voor onvergetelijke herinneringen!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.