showroomkeuken

Een showroomkeuken, de keuken voor een goede prijs

Huis & Tuin By jan 06, 2022 2 Comments

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Een keuken die niet te duur is maar wel mooi? Kortom je bent op zoek naar een goede deal? Dan is het kopen van een showroomkeuken misschien wel een hele goede optie voor je! Er zijn natuurlijk ook een aantal redenen waarom dit misschien wel goed bij je past, natuurlijk delen wij de redenen hier met je:

1. Met een showroomkeuken weet u precies wat u koopt.

Een groot voordeel van showroomkeukens kopen is dat je de keuken in ware grootte en volledigheid hebt gezien. Die keuken wat jij als keuken komt bekijken, dat is ook echt de keuken die je koopt. Alle apparatuur, texturen, vormen en kleuren die de keuken heeft krijg jij ook. What you see, is what you get! Dat is heel erg fijn, want de kans is hierdoor nihil dat er afwijkingen zijn.

2. Goedkoper dan een keuken die je samenstelt

Nog zo’n mooi voordeel: het financiële plaatje ziet er een stuk aantrekkelijker uit. Dit prijskaartje is zo aantrekkelijk doordat de keuken uiteraard niet gloednieuw is. Het is namelijk een showroomkeuken en daar kunnen mensen in kijken en de keuken aanraken. Mocht de keuken plaats moeten maken voor een ander model, dan kan het zo zijn dat de aanbieding nog interessanter wordt. Je kan dit zeker stellen dat het goedkope keukens zijn.

Fijn dus dat kortingen hoog kunnen oplopen. Uiteraard zijn er nog steeds showroommodellen die tegen een hoge prijs verkocht worden, maar koop je diezelfde keuken gloednieuw dan is de prijs daar ook naar. Je kan dan van een verhoging van zo’n 50% uitgaan. Mocht je dus op zoek zijn naar een fijne deal en een klein krasje niet erg vinden, dan is het kiezen voor een van de vele showroomkeukens echt een ontzettend fijne deal!

3. De beste kwaliteit

Wanneer je een showroommodel aanschaft weet je zeker dat dit een keuken is met de beste kwaliteit. Een showmodel heeft namelijk drie functies die erg belangrijk zijn:

  • de keuken moet mooi zijn
  • natuurlijk mooi blijven
  • mensen inspiratie geven

Dit wil dus zeggen dat de apparaten en materialen die gebruikt worden voor showroomkeukens van de allerbeste kwaliteit in hun soort zijn. Een keukenzaak heeft er namelijk niets aan als een showmodel binnen twee weken uit elkaar valt of helemaal beschadigd is. Het zijn kwaliteitskeukens die het oog ook wat geven.

Daarnaast heeft een showroomkeuken vaak allerlei extra opties en technische snufjes. Koop je een showroomkeuken dan krijg je die extra’s en technische snufjes er dus ook bij. Mooi toch?

4. Snelle levertijd van de showroomkeuken

Showmodellen gaan eigenlijk altijd pas de verkoop in wanneer ze bijna of direct weg kunnen. Wanneer je een keuken zoekt om zo snel mogelijk te plaatsen ben je dus ook bij dit soort keukens op de goede plek. Het kan dus zo zijn dat je hem vandaag koopt en er morgen pannenkoeken in bakt. Prima toch?

Is een showroomkeuken een goede optie voor jou?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

  1. Tirsa schreef:

    Ziet er goed en aantrekkelijk uit. Bedankt voor het delen

  2. Marie de Jonge schreef:

    Goed om te weten dat het een optie is om een showroomkeuken te kopen. Ik kan mij voorstellen dat het een voordeel is wanneer je de keuken al in het echt hebt gezien. Wij zijn op dit moment op zoek naar een landelijke keuken en gaan beginnen met het opdoen van veel inspiratie. Hopelijk komen wij onze droomkeuken snel tegen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.