JouwBox editie 5

Dit zit er in de JouwBox editie 5! + Kortingscode

Vrouw By jun 15, 2019 1 Comment

Na blij gemaakt te zijn met editie 3 en editie 4 mocht ik ook de JouwBox editie 5 ontvangen! Ik vind het altijd een feestje wanneer de JouwBox binnenkomt en kon nu ook niet wachten om te zien met welke producten ik deze keer verblijd zou worden. Ook deze keer zitten er natuurlijk weer natuurlijke producten in JouwBox die Ralph Moorman zorgvuldig voor ons heeft uitgekozen. 10 stuks natuurlijke producten! Ook zo benieuwd naar de inhoud? Lees dan snel verder. O, en ik heb een fijne kortingscode voor je ♥.

De Food producten die ik JouwBox editie 5 zitten zijn:

LASSIE – BIOLOGISCHE WERELDGRANEN QUINOA – € 2,95JouwBox editie 4

Ik hoef je vast en zeker niet meer voor te stellen aan Lassie. En nee, dan bedoel ik niet de hond. Lassie helpt je verantwoord en lekker koken. Quinoa is een ontzettend populair aan het worden en dat is niet zo gek. Quinoa bevat een bron van eiwitten en past goed in een gezond en verantwoord eetpatroon. Deze Biologische Wereldgranen Quinoa van Lassie is natuurlijk biologisch, wel zo logisch.

 

MATTISSON – CACAO NIBS RAW BIOLOGISCH – € 4,02

Jouwbox edtie 4Cacao, iedereen kan er wat mee en is tevens goed voor je. Cacao ontspant, vermindert stress en helpt je in een betere stemming te komen. Dit allemaal door het stopfje tryptofaan wat in cacao zit. De Cacao Nibs Raw Biologisch zijn gemaakt van gepelde cacaobonen die onder de 45 graden gedroogd zijn. Vervolg zijn ze gebroken en hier zijn de Nibs uit ontstaan. De Cacao Nibs Raw Biologisch zijn zoals je het al kunt lezen biologisch en doordat ze op een lage temperatuur zijn gedroogd zijn de mineralen, vitaminen en overige voedingsstoffen bewaard gebleven.

Je kunt ze fijn aan een smoothie, yoghurt of kwark toevoegen. Maar ook als een tussendoortje met bijvoorbeeld bessen of noten is dit heel erg lekker. Of gewoon lekker op je brood.

NAKD – PECAN PIE – € 0,75

De rapen van ‘Nakd’ hebben niets te verbergen. Ze zijn erg lekker, maar bestaan ook voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Ze bevatten noten en fruit. Suikers, honing, siropen, vetten, conserveringsmiddelen of andere onnatuurlijke bewerkte stoffen zul je niet vinden in deze rapen. Een lekker en gezond tussendoortje.

JouwBox editie 4

THE PROTEIN BALL CO. – BREAKFAST BALLS APPLE + BLUEBERRY – € 1,75

Perfect voor drukke mensen. Bij ons is het in de ochtend altijd spitsuur en dan moet ik zeggen dat de Breakfast Balls zeker een uitkomst zijn. Als tussendoortje ook prima te doen trouwens. Ik ben altijd blij als de kinderen een beetje dooreten en dan wil mijn eigen ontbijt er nog wel eens bij in schieten. Met deze Breakfast Balls heb ik toch een gezonde start van de dag.

jouwbox

De lichaamsverzorgingsproducten die ik JouwBox editie 5 zitten zijn:

JOUWbOX EDITIE 5OH-LIEF NATURAL PRODUCTS – SUNSCREEN BODY SPF 30 – € 10

We kunnen weer smeren! En dat kan met de 100% natuurlijke zonnebrandcrème (30ML) van Oh-lief. Natuurlijk hebben wij deze al gebruikt voor de kindjes, maar ook voor onszelf. Erg prettig is dat er geen witte waas is en dat hij niet smeert. Nog een pluspunt –> PARFUMVRIJ!  Oh-lief zonnebrand bevat de NON-NANO minerale filter Zink Oxide ( komt niet in de bloedbaan ), en beschermt tegen schadelijke UVA en UVB stralen.

MUDMASKY – FACIAL DETOX PURIFYING RECOVERY €23

Dat ik gek ben op maskertjes weten jullie nu wel. Ik was dan ook erg blij dat er een heerlijk maskertje in de JouwBox editie 5 zit. Het Facial Detox Mask is gemaakt van natuurlijke ingredienten en geeft je gezicht een flinke reiniging. Geloof me maar! Ik ben echt een fan geworden van dit masker. Het masker helpt je huid als waren te resetten naar het perfecte PH niveau. Let op : Dit is een members only product en zit niet in de JouwBox editie 5 wanneer je hem eenmalig besteld.

mudmask

MUDMASKY® – AFTERMASK VITAMIN SERUM – € 49

Na gebruik van een gezichtsmasker gebruiken veel mensen een dag of -nachtcreme. Eigenlijk is dit niet goed. Het verstopt namelijk de poriën waardoor je huid vettig wordt en er onevenheden kunnen ontstaan. De slimme koppen bij Mudmasky hebben daarom een serum ontworpen voor na je gezichtsmasker. Natuurlijk met allemaal natuurlijke ingredienten die er voor zorgen dat je huid lekker kan blijven ademen. Je kunt het trouwens ook rond om je ogen gebruiken. Fijn hoor!

CREATIVE COSMETICS – EYE PRIMER – € 18,95

Wie houdt er niet van gezonde make-up? Ik ken ze niet. Deze eye primer verzorgt je oogleden en maakt de huid mooi egaal. Het zorgt tevens voor een goede hechting voor eventuele oogschaduw en je huid rond je ogen zal er elastisch van worden. Ik vind het een erg fijn product. De oogschaduw blijft beter zitten en de kleurintensiteit valt meer op. Topper dus!

JouwBox editie 5

SEACRET – BODY LOTION MILK & HONEY – € 29,95Editie 5 JouwBox

Ik ben verkocht! Ik geloof serieus dat dit de fijnste bodylotion is die ik ooit gebruikt heb. En dat zijn er veel! Deze Seacret bodylotion milk & honey helpt de droge huid te herstellen en zorgt door onmiddelijke hydratatie voor een zachte, soepele en ontspannen huid. Vooral na het ontharen van de benen is dit echt een heel fijn product om te gebruiken. De huid wordt niet plakkerig, iets wat ik erg belangrijk vind. Ook erg fijn om als aftersun te gebruiken!

 

SPORTS – RESTORING SPRAY 100ML – € 17JouwBox editie 5

Piroche is the one we love! Wat een fijne producten heb ik eerder mogen ontvangen.

Nu ben ik geen echte sporter, maar op het werk maak ik toch de nodige kilometers. Ook als ik ga fietsen met Emma of als we naar school wandelen komt er vaak nog een wandeling achteraan.

De herstellende arnica spray zorgt voor een herstellende werking na intensieve fysieke activiteiten. Dit kan dus van alles zijn. Het helpt je spieren ontspannen en verlicht tevens vermoeide benen en voeten. Ideaal dus na de avondvierdaagse of wandelvierdaagse! Ik heb hem aan mijn schoonmoeder gegeven zodat ze hem mee kan nemen wanneer ze de wandelvierdaagse in Nijmegen wandelt.

 

 

 

MY MAGIC MUD – ACTIVATED CHARCOAL TANDPASTA – €12,99:

Met deze tandpasta zou je binnen 2 weken wittere tanden moeten krijgen op een natuurlijke manier. Ik ben jouwboxnet gestart dus kan je er nog niet veel over zeggen. Wel is het even wennen, want het zwart. Toch echt even wat anders haha.  My Magic Mud moet ervoor zorgen dat vlekken en verkleuringen verdwijnen. De tandpasta bevat geen  SLS (Natriumlaurylethersulfaat  dat is een reinigingsmiddel en schuimvormer, dat klopt het schuimt niet), geen genetisch gemodificeerde organismen, geen chemicaliën en geen fluoride

Wat de tandpasta wel bevat zijn actieve kool, biologische kokosolie, bentoniet en natuurlijke essentiële oliën voor een natuurlijke detox in je mond. Deze tandpasta is vegan en 100% natuurlijk.

Nu weet ik dat het kindergebit in ieder geval fluoride nodig heeft, ik raad het dan ook niet aan om je kinderen hier de tanden mee te laten poetsen. Just saying.

Wat kost dat nu, zo’n JouwBox?

Ga ik je vertellen!

In de favorieten box van Ralph Moorman zitten dus echt hele leuke en tevens nuttige producten. Wat de producten per stuk kosten heb ik al even voor je achter het product vermeld in de kopstukjes. Voor een totale JouwBox betaal je € 45,00. Maar, mocht je nu vaker zo’n JouwBox willen ontvangen dan kun je je hierop abonneren. Wanneer je officieel abonnee bent betaal je € 39 euro per JouwBox.

Wil jij ook deze box proberen dan kan dat. Ik heb daarbij nog een toffe kortingscode voor je!
Gebruik bij het bestellen op jouw box de code : JouwBox5 en je krijgt 5 euro korting.

 

JouwBox editie 5

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.