leren plakken

Je kind leren plakken met Totum | Ijsjes maken | Winactie = gesloten |

Mama & Kinderen By jun 19, 2019 4 Comments

Onze kinderen zijn dol op knutselen. Merel maakt de mooiste kunstwerken met wat je haar ook geeft. Bram tekent graag, maar plakken en knippen doet hij ook zeker met enige regelmaat. Emma heeft het ‘kleuren’ net ontdekt en krast er een eind op weg. Daar begint het natuurlijk ook allemaal mee. Daarna zal verven, knippen en plakken natuurlijk ook nog komen. Het leren plakken kan soms lastig zijn voor kinderen, maar als je het leuk maakt zal het helemaal goed komen. Wij hebben leren plakken van Totum uitgetest en mogen ook een leren plakken weggeven. Super leuk, want je kind kan zo zijn of haar eigen ijsjes leren plakken.

leren plakken

Wanneer leert een kind plakken?

Een precieze leeftijd om je kind te leren plakken is er eigenlijk niet. Wanneer je kind bijvoorbeeld naar de peuterspeelzaal gaat zal hier heel specifiek op geoefend worden. Een kind kan vanaf 2 of 2,5 jaar naar de peuterspeelzaal. Dit is afhankelijk van de peuterspeelzaal. Dan zal je kind dus ook meer dingen gaan leren, zoals verven, plakken, knutselen.

Knutselen is goed voor de ontwikkeling van je kind. Het prikkelt niet alleen de fantasie, maar ook de motorische ontwikkeling zal hierdoor ondersteund worden.

leren plakken

Leren plakken, ijsjes maken met Totum

Wij ontvingen een pakket van Totum om te leren plakken. Het pakket is geschikt voor kinderen van 3-5 jaar staat op de verpakking. Bram is 5 jaar oud en eigenlijk kan hij al heel goed plakken. Merel is 6 jaar en kan ook heel netjes plakken. Maar aangezien Merel een echte knutselkont is wou ze heel graag de ijsjes maken. Ik had ook niet anders verwacht. Bram lag ziek in bed en daardoor waren we toch wat beperkt in de vakantie met wat we konden doen. Merel mocht van mij dus knutselen met het leren plakken en de ijsjes gaan maken. Wel moest ze er een paar voor Bram bewaren.

Hoewel ze dus 6,5 jaar oud is vond ze het ontzettend leuk en ook Bram vond het erg leuk om te doen. leren plakkenNatuurlijk is het voor Merel en Bram een stuk makkelijker omdat ze al knutselen vanaf dat ze een jaar of 2 oud waren. Maar natuurlijk heb ik het ook even met een bril bekeken voor kinderen die jonger zijn. Ik kan eerlijk en oprecht zeggen dat het gewoon een heel leuk pakket is. En dat je kindje hiermee stapsgewijs leert plakken. Nu nog werd de fantasie geprikkeld. ‘Dit ijsje maak ik zo mam, en dan maak ik die zo!’ Ook kleinere kinderen zullen zelf een mooiste creaties kunnen maken.

Wat ons betreft dus zeker een aanrader!

 

Leren plakken winnen!

Wij zijn enthousiast en willen dan ook graag iemand anders blij maken met dit leuke knutselpakket van Totum! Hoe je kans maakt? Ga ik je vertellen:

 • Natuurlijk moet je even reageren dat je mee doet. Dit kan in de reacties of op Facebook. Reageer je in de reacties, zorg er dan voor dat je een geldig e-mail adres invult. Anders kan ik geen contact met je opnemen.
 • Like de Facebook pagina van Meer met Mama en Totum.
 • Voor extra lootjes in de pot, per actie 1 extra lootje:
 • Like de Facebookpost!
 • Wie moet hier ook aan meedoen? Tag ze in de Facebookpost
 • Abonneer je op www.meermetmama.nl
 • De winactie loopt tm woensdag 26 juni en de winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van mij!
 • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Winactie gesloten. De winnaar heeft bericht gehad.

Kun je niet wachten?

Leren plakken is hier te verkrijgen:

[bol_product_links block_id=”bol_5d0a47a944d3e_selected-products” products=”9200000057642932″ name=”leren plakken” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

leren plakken

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

4 Comments

 1. Natascha schreef:

  Wat een super leuke leerzame actie zeg! Goedzak mijn dochter echt plezier mee hebben want wat is nou leuker dan met dit weer leren ijsjes plakken ?

 2. Oma Will schreef:

  Dit is leuk!!
  Mijn kleindochters zijn enorme knutselsmurfen, dus die vinden dit vast erg gaaf.

  Ze eten graag ijsjes en knutselen straks misschien ook graag ijsjes.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  1. Oma Will schreef:

   Sorry, ik heb geen Facebook.

 3. Marian B schreef:

  Mijn dochtertje heeft sinds kort het knutselen helemaal ontdekt, komt vast door de peuterspeelzaal. En ijsjes eet ze graag 😉 Dit pakket zal ze echt leuk vinden en wat oefening bij het plakken kan ze nog wel gebruiken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.