jouwbox

JouwBox om van te genieten. Editie 3, winter edition unboxing!

Vrouw By nov 22, 2018 1 Comment

JouwBox editie 3, de winter edition is klaar om besteld te worden! Ik kreeg de JouwBox vorige week binnen en was erg benieuwd! Wat zou er in zitten? De box zou meukvrij zijn, is dat nu echt het geval? Ik ging op ‘onderzoek’ uit en neem je mee door de 11 producten die in de 3e editie van JouwBox zitten. Lees je mee?

JouwBox

1. ROSALPINA – NOURSING CREAM 30ML – €37,50Jouwbox

Meteen iets leuks om mee te beginnen in deze Jouwbox, deze kende ik namelijk nog niet. Deze crème is biedt de ideale voeding voor vochtarme, droge of gecombineerde huid. Het gaat hier om een age protect crème. De vitaliteit en de vernieuwing en versterking van de huid stamcellen wordt gestimuleerd dankzij het werkzame bestanddeel van de Rosalpina plantaardige stamcellen. Ook zit er Buddleja extract en teunisbloemolie in.

Deze crème kan voor de dag en voor de nacht gebruikt worden. Dit is een speciale editie voor de kerst zoals je kunt zien. Ik heb de crème nu een aantal dagen gebruikt voor zowel overdag als tijdens de nacht en ik moet zeggen dat het erg prettig aanvoelt. Mijn huid kan nogal gevoelig zijn voor verzorgingsproducten maar daar had ik met deze crème dus totaal geen last van.

2. EARTH.LINE – ARGAN REPAIR BODY LOTION 200ML – € 18,95

Mijn favoriet in deze JouwBox! Earth.Line staat voor duurzaamheid en milieu. Alle producten van Earth.Line zijn biologisch afbreekbaar en vrij van microplastics. Kudos dus! Dit is echt een heerlijke body lotion die je elke dag gebruiken kunt. Uiteraard is dit product dierproefvrij en ook zijn alle verpakkingen van Earth.Line 100% biologisch afbreekbaar. Deze heerlijke body lotion waar ook jij fan van zult zijn, wanneer eens geprobeerd, ruikt heerlijk en is echt een goed voedend en verzorgend product. Om je huid te hydrateren en voeden heb je aan een klein beetje genoeg.

Jouwbox

3. BEE HONEST COSMETICS – BODY OIL ZOETE AMANDEL 100ML – € 9,95Jouwbox

Oke, ik zei net dat de Earth.Line Argan Repair Body Lotion op 1 stond, maar eigenlijk is dit product goed voor een gedeelde eerste plaats! Ik ben gek op honingproducten, zoals je misschien al wel hebt gelezen. Dit is een fantastisch ruikende maar tegelijk voedende body oil. Na het douchen of nadat je in bad bent geweest masseer je je huid hier heerlijk mee in. Na een stressvolle dag is dit zeker een aanrader om helemaal tot rust te komen, mede namens de geur! De verzorgende eigenschappen van deze heerlijke body oil zijn:

  • Beschermend
  • Hydraterend
  • Celvernieuwend
  • Kalmerend

En ik kan je vertellen, klopt helemaal! De prijs voor deze Body Oil vind ik eigenlijk ook best goedkoop. Een fijn product voor een erg mooie prijs.

4. WE LOVE THE PLANET – STICK FOREVER FRESH 65 GR- €11,50

Interessant! Kende ik nog niet… Om heel eerlijk te zijn gebruik ik altijd deo uit bussen. Mannen deo wel te verstaan. Waarom? Vind ik net even wat frisser. Maar we namen de proef op de som. Deze deo stick bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten. Deze deo is niet schadelijk voor je lichaam, er is namelijk geen aluminium aan toegevoegd en ook zul je er geen synthetische stoffen in vinden. Deze deodorant verstopt je porien niet en wordt snel opgenomen door je huid. Het ruikt echt ontzettend fris, door de natuurlijke parfums die er in zitten! Ik was best verbaast, waarom? Onwetendheid misschien? Maar ik ben fan! Een goed werkende deo die echt lekker fris ruikt.

Jouwbox

5. A. VOGEL – VITAMINE D3 100 TABLETTEN – €11,99

Zoals je ongetwijfeld zult weten is vitamine D ontzettend belangrijk voor je lichaam. Het zorgt voor sterke tanden en botten, speelt een rol voor het behoud van sterke spieren en het ondersteunt onze weerstand. Dit is een 100% plantaardige vitamine die ook nog eens te gebruiken is door mensen die graag voor natuurlijke producten kiezen, veganistisch of vegetariër zijn.

Jouwbox

6. VITALS – ELKE DAG CAPSULES 60 STUKS – €24,95

Het merk Vitals is een zeer goed aangeschreven merk voor supplementen. Vitals werkt met de meest geschikte doseringen, de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Een potje multi is ook geschikt voor vegetariërs, niet voor veganisten. Per dag gebruik je 1-2 capsules. Let op: dit zijn geen voedingssupplementen. Leuke tip: aan de binnenzijde van het label vind je een leuke kortingscode!

Jouwbox

7. ARTIC BLUE – MSG GECERTIFICEERDE VISOLIE CAPSULES UIT NOORWEGEN 50 CAPSULES – €8,49

In deze capsules zit alleen visolie uit Noorwegen en worden alleen de duurzame filet-snijresten van Arctische wilde vis verwerkt. De kabeljauw wordt vers verwerkt en zo krijgt de visolie geen kans te oxideren, ofwel, het neemt geen elektroden op. De Artic Blue capsules hebben een erg zachte en prettige smaak vind ik zelf.  Tip: ook te gebruiken in bijvoorbeeld smoothies, yoghurt en of shakes.

Jouwbox

8. LIQUID GOLD – CONCENTRATED BONE BROTH 100ML – € 17,50jouwbox

Zoals je wellicht weet werden heel wat jaren geleden, eigenlijk al eeuwen, botten van rund gekookt om hier een versterkende bouillon uit te trekken. Dit zorgde voor een verbeterde weerstand in slechtere tijden.  Wanneer botten gekookt en langere tijd worden getrokken komen er gezonde vetzuren, mineralen en aminozuren vrij. Dit zou een helende werking moeten geven op onze gezondheid.

In deze tijd doen we dat eigenlijk niet meer, of komt het weinig voor. Daar is nu het Liquid gold voor wat je in deze JouwBox zult vinden. Het zou helpen tegen astma, hooikoorts en onder andere darm- en maagklachten. De botten die in Liquid Gold gebruikt worden komen weg bij een biologische rundvleeshouderij.  Het rund wordt helemaal gebruikt door het gebruik van botten in de bottenboullion. Liquid Gold bevat geen verdere toevoegingen en is zonder smaak. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken in diverse gerechten, maar ook kun je het aan warme dranken toevoegen.

9. TEA BY ME – ANNE’S TEA (GROEN THEE) 5 ZAKJES – € 2,99

Deze thee is een schoon, vers en duurzaam product. Ook schijnt het heerlijk te zijn. Moesten we dus even testen als grote theeliefhebber, dat begrijp je! Test geslaagd! Een erg lekker thee. In dit soort theezakjes heb je af en toe een nare bijsmaak, dat is hier totaal niet het geval. Een schone en duurzame thee, een echte aanrader.

jouwbox

10. H-EERLIJKE WIJN – SÉLECTION DE MAROTTE ROUGE 0,25ML – € jouwbox6,75

Nu ben ik niet een ontzettende fan van rode wijn, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Dit is wel een erg toegankelijke wijn ,die voor iedereen goed te drinken is. Intense Wines heeft het doel om duurzame, eerlijke en ‘gezondere’ wijnen te maken voor iedereen. Dat is gelukt. In de JouwBox zit deze wijn en hij is biologisch. Er zitten zo min mogelijk sulfieten in en géén suikers. Deze wijnen zijn tevens verkrijgbaar bij Jumbo Foodmarkt en La Place. Een aanrader voor onder de kerstboom!

11. RUDE HEALTH CORNITAS – CHICKPEA & LENTIL 30 GR – € 0,99

Een snack die je direct uit het ‘zakkie’ kunt eten. Is soms toch gewoon heerlijk?! In deze zak vind je een driehoekige mix, a la nacho, van kikkererwten, mais, linzen, een snuffie zeezout en extra vierge olijfolie. Weer zo’n pluspunt in Jouwbox, want deze snack van Rude Health is gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. Oók zijn ze gepoft in plaats van gefrituurd en wanneer je coeliakie hebt kun je ook van deze lekkere snack genieten, ze zijn namelijk gluten vrij! Naast deze Chickpea & Lentil variant is er ook een Black Been variant verkrijgbaar! Je vindt deze snacks onder andere bij: rudehealth.nl, Marqt, Spar University & Stach.

jouwbox

Was ik het bijna vergeten, maar de JouwBox is ook zeker een feestje om uit te pakken! Een mooie buitenkant, maar de binnenkant is ook zeker een cadeautje waar je vrolijk van wordt.

jouwbox

Maar wat vind ik er nu van?

Ik denk dat wanneer je iemand wilt verrassen dit echt een ontzettend leuke, maar ook zeker gevarieerde box is. De box zou meukvrij zijn én dat istie! Het enige puntje is dat ik 3 supplementen in deze box een beetje veel vind. Is prima, maar van mij had er ook wat anders in mogen zitten. Al zullen ze hier echt wel van pas gaan komen hoor! Ik was echt blij verrast wat er allemaal in zat en kan hem je dan ook zeker aanbevelen. Ook erg leuk als Sint, kerst of Sinterkerstcadeau. Maar voor een verjaardag natuurlijk ook!

Wat kost dat nu, zo’n JouwBox?

Ga ik je vertellen!

In de favorieten box van Ralph Moorman zitten dus echt hele leuke en tevens nuttige producten. Wat de producten per stuk kosten heb ik al even voor je achter het product vermeld in de kopstukjes. Voor een totale Jouwbox, met 11 producten betaal je € 45,00. Maar, mocht je nu vaker zo’n JouwBox willen ontvangen dan kun je je hierop abonneren. Wanneer je officieel abonnee bent betaal je € 39 euro per JouwBox. Meteen even kijken op de website van JouwBox? Dat kan! Je kunt hem ook meteen bestellen op de website van JouwBox

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.