fotobehang trends

De meest populaire fotobehang trends voor 2021, volgens Instagram

Huis & Tuin By mei 20, 2021 No Comments

Nieuw jaar nieuwe ik? Nee, nieuw jaar, nieuw behang. Wij onthullen enkele van de beste behangtrends die je dit jaar in huizen kunt verwachten. Of je dit jaar je woonkamer, slaapkamer, badkamer of thuiskantoor opnieuw wilt ontwerpen, wij hebben de top 10 fotobehang trends samengevoegd waar Instagram-gebruikers geen genoeg van kunnen krijgen.

 

Meest populaire fotobehang trends voor 2021

Tussen artistieke abstracte ontwerpen, donkere bloemen en speelse patronen, hieronder staan ​​de toptrends die muren zullen domineren in 2021. Shop hier het mooiste fotobehang:  https://www.photowall.nl/foto-op-behang

Abstract

Abstracte vormen met kleuraccenten zullen dit jaar een grote fotobehang trend blijven op het gebied van fotobehang. Allsorts (MuralsWallpaper), Watercolour Mosaic (AllModern) en Kating (Ivy Bronx) zijn enkele opties die een thuiskantoor, kinderkamer, eetkamer en ergens daar tussenin kunnen creëren.

Vooral voor creatieve mensen die veel brainstormen en ideeën uitwerken, is abstract fotobehang een must voor het thuiskantoor. Het zorgt er namelijk voor dat je nóg creatiever kunt werken.

fotobehang trends

Bron: photowall.nl

Klassiek Blauw

Zoals blijkt uit York Wallcoverings ‘Kleur van het jaar 2021 (‘ Blue Jean Jacket ‘) en Pantone’s lente / zomer trendrapport 2021 (‘ Cerulean ‘en’ French Blue ‘), zal blauw dit jaar een terugkerend kleurenthema zijn vanwege het kalmerende en veelzijdige tint.

Bron: photowall.nl

Getextureerde penseelstreken fotobehang

Getextureerde penseelstreken voegen diepte en textuur toe aan een muur en maskeren eventuele kleine onvolkomenheden op het oppervlak. (Een dubbele overwinning.)

Bron: photowall.nl

Donkere bloemen

Bloemen werden op een gegeven moment misschien als ouderwets beschouwd, maar donkere bloemen voegen verfijning en luxe toe aan elke ruimte. Zo kan een gezellig bloemenbehang zorgen voor een gezellige en luxe sfeer in de woonkamer. Bloemen kunnen bijdragen aan een sfeervolle en opgewekte stemming, perfect voor een woonkamer waar vaak herinneringen worden gemaakt. Ook in de slaapkamer kan het bloemenbehang een fantastische bijdrage leveren. Wanneer je kiest voor de rustgevende uitstraling van Jasmijn, kan dit je helpen wanneer je last hebt slaapproblemen. Wil je liever een romantische sfeer? Kies dan voor mooie roze (pioen)rozen om de sfeer van liefde te benadrukken.

fotobehang trends

Bron: photowall.nl

Botanisch fotobehang

Net als bloemen zal botanisch niet snel uit de mode raken. Met tropische en natuurlijke elementen die het buitenleven naar binnen halen, kunnen botanische prints elke kamer omtoveren tot een tuin of oase in de jungle. Ideaal dus voor mensen die geen groene vingers hebben, maar wel graag groen in huis willen halen. Geen onderhoud, maar toch kunnen genieten van een natuurlijke sfeer.

fotobehang trends

Bron: photowall.nl

Speelse patronen

Of het nu gaat om dierenprints, menselijke prints of kunstprints, patronen zijn de beste (en gemakkelijkste) manier om persoonlijkheid in interieurs te brengen. Vooral wanneer je in de kinderkamer een leuk jungle-thema hanteert is een fotobehang met dierenprint natuurlijk net even die extra ‘oempf’.

Bron: photowall.nl

Leestip: Wat jij moet weten over PVC vloeren

Stoutmoedig watercolor

Gewaagde aquarellen (watercolor ofwel watermarble) voegen een artistieke en dramatische gloed toe aan elke kamer in huis. Daarnaast zal dit soort fotobehang je innerlijke kunstenaar tevreden stellen.

Bron: photowall.nl

Kosmisch fotobehang

De manen en de sterren kunnen (en moeten!) in een ruimte in huis worden gebracht. Of het nu gaat om een ​​bohemien woning, een romantische slaapkamer of een kinderkamer, deze kosmische trend schiet naar de sterren en daar voorbij.

fotobehang-trends 2021

Bron: photowall.nl

Statement kunst fotobehang

Van illustraties tot schilderijen, statement art fotobehang kan gemakkelijk een, nou ja, statement maken in elke kamer.

Bron: photowall.nl

Terrazzo

Geïnspireerd door kwarts en marmer, zal terrazzo dit jaar een grote trend blijven vanwege het luxe en creatieve patroon. Het mooie van terrazzo is dat het in een breed scala van prachtige kleuren wordt geleverd. Je zult absoluut het perfecte ontwerp vinden dat bij jouw kleurenschema in huis past. Dus, als je de perfecte mix van luxe en moderniteit wilt in huis, kies dan voor prachtig fotobehang in terrazzo.

Bron: photowall.nl

Vertel ons: welke fotobehang trends ga jij dit jaar toepassen? We zijn benieuwd naar je keuze, laat je het weten in de reacties hieronder?

 

 

fotobehang trends

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.