De leukste herfst tips om te lezen en te doen op een rijtje

Vrouw By sep 29, 2018 No Comments

Hoewel we echt nog niet mogen klagen over het weer is het toch herfst, de koude dagen komen er aan en we zullen allemaal weer even moeten wennen. Om alvast een beetje in de herfstsferen te komen heb ik hier voor je de leukste blogartikelen van diverse bloggers met betrekking tot de herfst voor je op een rijtje zodat ook jij je alvast een beetje kunt voorbereiden op de herfst. Check snel dit rijtje met de leukste en fijnste herfst tips!

Budgetella.nl: | DIY | SUPER HYDRATEREND HERFST MASKERherfst tips

Wie is er niet gek op maskertjes? De meeste vrouwen die ik ken wel. Als het echt herfstweer is en de gure koude wind aanwezig is kan ons huidje wel een oppepper gebruiken en daar denken ze bij Budgetella.nl net zo over, een leuke DIY herfst tip voor een super hydraterend herfst masker. Op Budgetella.nl vind je allerlei blogs met betrekking tot leuk leven voor weinig, met dit DIY masker moet dat zeker lukken. Een DIY is immers altijd leuk en helemaal als er nog een relaxmomentje achteraan komt!

Maaike schrijft op tipt je een super leuk gratis uitje –> Oerrr

Maaike schrijft over allerlei dingen uit haar leven. Van haar gezin tot de leukste uitjes, maar ook over wasbare luiers kan Maaike je alles vertellen. Een van haar favoriete uitjes met het gezin is het speelbos Oerrr in ’s Gravenland. Erg leuk om met de kids heen te gaan, maar in de herfst is het toch wel extra leuk! In de herfst is het bos toch net iets magischer, er is meer te ontdekken en te zien!

Jouvence, 21 redenen waarom de herfst leuk is & wat je kunt doen!

Op Jouvence lees je van alles over beauty en lifestyle. In dit blog  geeft Amy je 21 redenen redenen waarom de herfst leuk is en wat je kunt doen. We moeten natuurlijk allemaal even wennen en een aantal van ons zal misschien last hebben van een herfstdipje. Door deze blog op Jouvence kom je snel uit die dip mocht je er in zitten en anders zul je ook zeker wat aan dit lijstje hebben!

Life By Xenia, Courgette soepherfsttips

Op lifebyxenia.nl kun je dit heerlijke courgette soep recept vinden, want wat is er in de herfst fijner dan lekker opwarmen met een heerlijke kom soep? Als je dan toch naar dit recept kijkt speur dan ook even rond tussen de andere recepten want die kun je bij Xenia zeker vinden. Gek op reizen? Dan ben je ook hier aan het goede adres. Ook kun je hier leuke reviews en super toffe DIY vinden. Zeker even verder kijken dus!

Tips voor jou. De woontrends herfst en winter 2018-2019

Op tipsvoorjou.nl kun je echt van alles vinden! De beste en leukste tips van beauty en fashion tot uitjes en vakantie. En, daartussen nog veel meer! Zeker even kijken dus! Dit blog over de woontrends herfst en winter 2018-2019 wou ik je dan zeker niet onthouden, de gezelligheid moet immers wel weer in huis gehaald worden tijdens deze seizoenen.

Nancy’s Fashion Style – BEING ON TREND WEARING PURPLE

Op www.nancysfashionstyle.com neemt Nancy je mee in haar stijl wat betreft fashion. Nancy showt haar looks graag met anderen en inspireert vele dames met haar looks. In het blogbericht BEING ON TREND WEARING PURPLE showt ze een hele toffe paarse cardigan, maar dit is zeker niet haar enige bericht dat je lezen moet. Snuffel dus zeker even lekker rond! Kan ze ook jou inspireren?

Miss dude blogging – 7 leuke thuis activiteiten voor de kinds

Op www.missdudeblogging.nl kun je 2 hoofdcategorien vinden, namelijk : Kidstalk en en Selfcare. Uit de categorie Kidstalk deel ik graag 7 leuke thuis activiteiten voor de kinds met je, mocht je even inspiratieloos zijn dan staat er in dit lijstje echt wel iets waar jij mee uit de voeten kunt! Hoewel dit natuurlijk niet perse in de herfst hoeft, vind ik het wel toepasselijk omdat de herfst ook nog wel eens wat regen en kou met zich meebrengt en de kids daarom thuis ook wel eens wat leuks willen doen.

Uit het rijtje herfst tips ook een eigen bijdrage:herfsttips

Ik heb nu toch echt wel leuke herfst tips om te lezen of te doen voor je op een rijtje gezet, mocht je voor de herfstvakantie nog inspiratieloos zijn dan moet je natuurlijk mijn herfst tips voor de herfstvakantie nog even lezen. Als je trouwens gek bent op de vogeltjes en niet bang bent om je handen vies te krijgen dan kan ik je ook zeker aanbevelen om zelf vetbollen te maken voor de vogels.

 

 

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.