tadaaz.nl

Communiefeestartikelen : Hoe zit het bij Tadaaz.nl? |Review|

Mama & Kinderen By mrt 15, 2018 25 Comments

De zoektocht naar bedankingen voor Lott’s communiefeest is niet gemakkelijk geweest,  en ook nog niet helemaal afgelopen. Na mijn hele spannende en intensieve ervaring met het zoeken naar de juiste versiering vond ik deze toch wel extra spannend. Over die wilde zoektocht kan je hier alles lezen! Door wat te scrollen in het wereldwijde web kwam ik tadaaz.nl tegen en ondertussen heb ik mijn eerste ervaring met hun diensten erop zitten. Ook nog op zoek naar een uitnodiging, een bedanking of een gepersonaliseerd cadeau? Eerste deze review lezen dan!

[bol_product_links block_id=”bol_5aaa5be696ec4_selected-products” products=”9200000079476408″ name=”ballonnen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Welkom in de wereld van Tadaaz.nl

Ik hou eigenlijk wel van kaartjes en prentjes en alles waar je foto’s op kan drukken. Het is dus niet zo gek dat mijn hartje sneller begon te slaan toen ik op tadaaz.nl verzeild geraakte. Ik stel voor dat je zelf gauw even klikt en gaat kijken. Dan zie je waar ik het over heb.

Wanneer ik de website opende werd ik meteen gelokt door de prachtige foto’s die zij gebruiken, mooie , teksten en de gezellige opmaak van hun website. “Cards for happy moments” is het eerste wat ik te zien kreeg. Wel ja, dat is nu precies wat ik zoek. Heel eenvoudig kon ik doorklikken naar communiespulletjes want daar hebben ze in deze tijden natuurlijk wel oog voor gehad!

Tadaaz, moet ik écht tussen al deze leuke dingen kiezen ?!

Ja, dat moet. en kiezen is verliezen en in het geval van tadaaz.nl was dat echt meteen een groot verlies. Pagina na pagina scrolde ik door de mooiste bedankingen en kreeg ik het steeds moeilijker om knopen door te hakken. Logisch eigenlijk, je krijgt daar op het scherm alle kanten van de spulletjes en kaarten te zien maar virtueel is virtueel en uiteraard gebruiken zij de allermooiste foto’s om hun producten ten toon te stellen. Je moet echt een keer gaan kijken naar de leuke bedankjes die ze in de aanbieding hebben!

Een preview van Tadaaz in de brievenbus

En tadaaz.nl heeft dat helemaal begrepen! Zij bieden je één of twee modelkaartjes aan voor een heel klein prijsje. Je kan helemaal van begin tot einde personaliseren zoals je dat zou doen wanneer je ze echt zou kiezen en bestellen. Zo gezegd, zo gedaan! Ik koos er twee uit, personaliseerde mijn producten en bestelde ze. Modelkaartjes zou je moeten ontvangen binnen de drie werkdagen dus dan kan je pas echt beginnen kiezen! En ja hoor, Tadaaz.nl hield zich aan zijn woord : binnen de drie dagen had ik twee modelletjes in de brievenbus.

Model nr. 1 : een drie-luik fotokaart

Je kan je bedanking ook geven in de vorm van een kaart, op tadaaz.nl kan je allerlei soorten bedankkaarten vinden! Een kaart die me meteen aansprak om eigenlijke hele simpele redenen. Het drieluik heeft een heel aantrekkelijk aanzicht. Wanneer ze hier staat te blinken in de woonkamer ben ik helemaal verkocht. Lott vindt ze zelf ook echt heel erg mooi.

De kwaliteit van het karton waar op gedrukt is is echt fantastisch. De kaart is stevig maar geeft geen zware of  dikke indruk. Stevig, licht en mooi. Dat zijn de drie kernwoorden die ik aan deze kaart ga linken! De fotoafdruk is ook echt heel erg mooi. Ik kan er eigenlijk heel weinig op aanmerken.

Het enige wat ik kan zeggen is dat er een klein deukje in zit door de verzending samen met het andere model. Maar dat valt helemaal te verklaren aangezien de modelkaartjes per briefpost worden gestuurd worden ze door de Post niet zo zorgvuldig behandeld. Wanneer je je echte kaarten besteld komen ze aan als pakketpost en gaat dit helemaal niet het geval zijn.

De kaart was helemaal overeenkomstig met het beeld dat ik ervan had toen ik ze aan het personaliseren was. Ik ben fan! Of deze de bedanking wordt voor de communie… Dàt ga ik natuurlijk nog niet verklappen. Je weet nooit wie er allemaal meeleest, en de verrassing die wil ik nog even houden!

Model nr. 2 : driehoekig snoepzakje

Deze vond ik ook echt erg leuk ogen op de website! Het is een klein driehoekig kartonnen houdertje waarin je een doorzichtig plastieken zakje kan verpakken.

Vanzelfsprekend heb je bij dit model minder ruimte om tekst en foto’s te plaatsen maar een bedanking vraagt niet steeds zoveel woorden. Je krijgt ze apart opgestuurd en moet ze nog zelf in elkaar gaan puzzelen. Maar zoals jullie al weten heb ik twee linkerhanden en toch is het me in een hik en een flik gelukt. Dus daar zou ik je niet teveel zorgen over maken!

Het karton is ook weer heel stevig en glanst mooi. Daarnaast is de fotoprint ook weer helemaal zoals op het scherm. Een groot voordeel aan het personaliseerprogramma van de website van tadaaz.nl is dat het aangeeft of je fotokwaliteit wel voldoende is. Zo weet je ook op voorhand of de foto perfect afgedrukt gaat kunnen worden.

Wat ik ook nog wel echt even kwijt moet : er is voor elk budget wat te vinden bij Tadaaz! Voor je speciale gasten kan gerust een centje meer uitgeven voor een grotere gepersonaliseerde bedanking, terwijl je voor zowel de kinderen als de volwassenen ook iets vindt dat betaalbaar blijft wanneer je er veel van nodig hebt!

Tadaaz.nl , Yay or Nay ?

Na deze test moet ik toegeven dat ik echt aangenaam ben verrast. Ik ben meestal nogal kritisch tegenover personaliseertoestanden. Ik vind ze zo mooi ogen op de website maar ben zelf altijd bang dat het resultaat niet echt helemaal is wat je ervan verwachtte. Dat was deze keer echt wel het geval.

Ook de levertiming was perfect, zonder slag of stoot zoals beloofd op de website.

Ik vind het mooie en originele producten en één ding kan ik met 100% zekerheid beloven : De bedankingen… die komen bij ons van tadaaz.nl !

Bij deze, speciaal voor tadaaz : YAY!

 

Ga jij tadaaz.nl ook in overweging nemen bij je volgende feest (uitnodigingen,versiering, bedankingen, gepersonaliseerde fotocadeaus…)

 

 

[bol_product_links block_id=”bol_5aaa5cc18816c_selected-products” products=”1004004000008442″ name=”halli” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Het beïnvloed onze mening positief of negatief echter niet.

 

Author

25 Comments

 1. Blog & Beauty schreef:

  Wat een leuke kaarten zeg, ik kan me heel goed voorstellen dat je moeite hebt om uit zoveel moois iets uit te zoeken. Het resultaat is ook echt prachtig.

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind het er mooi uitzien. Zelf heb ik geen ervaring met communie doen omdat ik protestants ben opgevoed.

 3. Joanne schreef:

  Die kaartjes zien er inderdaad leuk uit. Grappig ook, zo’n snoep zakje!

 4. mckleuver schreef:

  Wij gebruiken voor deze zaken heel vaak kaartjes van de website Greetz! Tegenwoordig kun je overal ook zelf je kaartjes laten bedrukken.

 5. ingrid schreef:

  leuk om te lezen. onze dochter doet dit jaar de communnie

 6. Merel schreef:

  Wat ontzettend leuk, vooral die snoepzakjes! Die ga ik wel onthouden. Ook als afscheidscadeautje bijvoorbeeld voor het een of ander.. Ja, bedankt voor de tip.

 7. Sarah schreef:

  Het zien er inderdaad toffe kaartjes uit. Ik kende Tadaaz nog niet, maar ik ga zeker eens snuisteren. 🙂

 8. kiki hasselton schreef:

  wat leuk!! Toen ik mijn communie deed (jaaaaaaren geleden), hadden ze dit soort dingen nog niet. Ik vind die drieluik ook erg mooi

 9. Amylia De Schepper schreef:

  Superleuk dat je er zelf zo mee bezig bent, heel persoonlijk he! Ik ga de site onthouden, je weet maar nooit!

 10. Fleur schreef:

  Wat een leuke bedank-kaartjes! Ik ken zo’n driehoek kaartje ook helemaal niet, maar wel erg leuk om de snoepjes in de verpakken

 11. Laura - Essential Honesty schreef:

  Heel leuk dat je zo’n proefdrukje krijgt! Zo weet je toch ook direct welk ‘vlees’ je in de kuip hebt hé! Is een mooi kaartje geworden!

 12. Lynn schreef:

  Wauw! Wat een mooie kaartjes!
  Ik kan helemaal begrijpen dat het moeilijk kiezen…
  Als ik nog eens kaartjes nodig heb ga ik er zeker eens rondkijken 🙂

  Xx

 13. Renata schreef:

  Die drieluikkaart ziet er inderdaad echt wel leuk uit – en die bedankjes lijken me ook best fijn 🙂

 14. Margo schreef:

  Leuke tip. Ik laat best veel drukken bij diverse webshops, maar bij Tadaasz was ik nog niet geweest. Ga er snel zelf kijken!

 15. Ilona Izabella schreef:

  Leuke kaartjes! Vooral die met het snoepzakje vind ik leuk. Ik ga deze site onthouden.

 16. Felice Veenman schreef:

  het ziet er allemaal top off the bil uit! ik denk dat je dochter er helemaal blij mee was!

 17. Kimberley schreef:

  Dat ziet er heel mooi uit op de communie! Leuk dat je er zoveel werk van hebt gemaakt! Hier niet bekend met communie hoor verder haha!

 18. Susan | Since 1994 schreef:

  Leuk gemaakt! Zelf heb ik geen communie gedaan en ben ik ook nooit bij een communie geweest :p

 19. Robin schreef:

  Super leuk en schattig, zeker die snoepzakjes zijn wel unieker

 20. Grassiella schreef:

  Wat een leuke en orginele bedank kaartjes. Ik vind bedankjes met een persoonlijke twist ook net iets persoonlijker! Hoewel niet iedereen dit even prettig vind , vind ik het juist geweldig als het net even iets meer afwijkt van de standaard x Erg leuk!

 21. Debbythechocoholic schreef:

  Die kaartjes zien er leuk uit! Heel uitnodigend voor het communiefeest 🙂

 22. Lotte schreef:

  Ooh wat zijn je modelkaarten leuk zeg! Ik denk wel dat ik zelf het drieluik het mooiste vind maar dat is meer omdat er meer plek is voor tekst 😀

 23. Cynthia schreef:

  De kaartjes zien er erg leuk uit! Leuke review!

 24. esther schreef:

  Wat een leuke tips zeg, ziet er goed uit. Ik gebruik voor feestjes vaak Kaartje2go en voor andere zaken Greetz.

 25. tamara schreef:

  Mooie kaartjes, ik gebruik meestal greetz of vistaprint maar zal hier ook eens een kijkje nemen

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.