Cadeau’s voor de eerste verjaardag van je kind, wat geef je cadeau?

Mama & Kinderen, Zwangerschap & Baby By aug 04, 2018 No Comments

22 september is Emma jarig, ze wordt dan 1 jaar oud. Met een grote zus en grote broer zul je begrijpen dat we hier speelgoed in overvloed in huis hebben. Maar natuurlijk krijgt Emma een mooi cadeau voor haar verjaardag. Graag ga ik voor speelgoed waar ze echt wat aan heeft en waar ze ook langere tijd meer vooruit kan. Ik heb een aantal dingen geselecteerd voor haar eerste verjaardag en meteen een inspiratielijst voor jou! Wat vind jij het leukste?

Door de bomen het bos niet meer zien

Ik wil graag een leuk cadeau voor de prinses. Ik kan stad en land afgaan naar het perfecte cadeau, alleen zie ik dan door de bomen het bos niet meer. Iets wat me steeds beter bevalt is online shoppen. Ook speelgoed is online prima te verkrijgen bij winkels die het webshop keurmerk hebben.

Een zandbak

Een zandbak is altijd erg leuk speelgoed voor kinderen, hoewel ze in de maanden na haar verjaardag waarschijnlijk niet veel in de zandbak zou kunnen spelen is dit wel iets waar ze op de lange termijn zeker veel plezier van kan hebben. Welk kind is er immers niet gek op spelen in de zandbak? Prima cadeau voor een eerste verjaardag lijkt mij.

Een klimtoestel

Een klimtoestel hebben we voor Bram en Merel ook gehad, deze hebben we weer weggedaan omdat ze er te groot voor werden, maar wat hebben ze er een plezier van gehad! Ook dit vind ik zeker een optie voor Emma, ze zal er niet meteen veel plezier van hebben maar na een tijdje zeker wel. Je kunt je dan ook afvragen wat een 1 jarige te wensen heeft…

leukste buitenspeelgoed

Tipi Tent

Als ik iets tof vind, dan is het wel een Tipi Tent! Staat leuk, geeft veel speelplezier en is ook makkelijk op te bergen. Veel kinderen vinden het geweldig om een tent te hebben, Merel en Bram maken geregeld tentenkampen en dat al met Emma niet anders worden. Hoe leuk is een Tipi Tent dan?!

Een loopfiets

Een loopfiets is wederom iets wat ze niet meteen zou kunnen gebruiken. Maar van loopfietsjes ben ik zeker fan! Het is goed voor de ontwikkeling en tevens is het erg makkelijk, maar het belangrijkste: erg leuk voor kinderen!

VTech Zoef Zoef Dieren set

Zoals je misschien weet, ben ik gek op het speelgoed van VTech. Het is leuk speelgoed voor kinderen en gaat lang mee, hier hebben ze er nog niets van weten stuk te maken. Ook voor de eerste verjaardag van je kind lijkt dit me een leuk cadeau. De diertjes die geluidjes maken en liedjes zingen zijn wat mij betreft zeker educatief. Het speelgoed van VTech waar Emma nu gek op is? Dat is de Koetje Boe Bal.

vtech koetje boe bal

Houten blokken

Ook iets waar ik zeker fan van ben. Blokken zijn goed voor de ontwikkeling van de motoriek van een kind. Bovendien vinden de meeste kinderen het geweldig om de mooiste kunstwerken te bouwen, al zal dat echt bouwen nog even duren met Emma. Maar ook voor de eerste verjaardag vind ik dit een leuk cadeau, ze kan er dan ook eigenlijk vrijwel meteen gebruik van maken.

eerste verjaardag blokken

 

Wat gaf of geef jij je kind cadeau bij de eerste verjaardag?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.