Besparen via aanbiedingen, ik doe het zo!

Besparen & Budget By jul 12, 2018 3 Comments

In de tijd dat ik bij de Albert Heijn werkte zag ik dat alle aanbiedingen met een regelmaat terug komen. Dat betekent voor mij dat ik nooit de volle mep betaal voor bepaalde artikelen. En tijdens mij zuinige zoektocht ontdekte in nog veel meer! Wil je weten hoe ik mijn kosten binnen de perken houd?

Besparen op boodschappen

Mijn boodschappen doe ik grotendeels bij de Lidl. Maar huishoudelijke en verzorgingsproducten koop ik liever bij de Albert Heijn, dan wil ik namelijk graag de A-merken hebben. Waarom weet ik niet maar dan heb ik toch het idee dat het beter werkt. Groente, fruit, vlees en vis vind ik super goed  bij de Lidl en dat scheelt me al een hele hoop geld, ik bespaar hierdoor echt.

 

 

Voorraadje aanleggen

Ik heb een voorraad die ik aanleg als er goede aanbiedingen zijn. Dit zijn dus met name huishoudelijke artikelen.  Door mijn voorraad kan ik het dan volhouden tot de aanbieding weer terugkomt. Of langer maar dan vul ik het weer aan. Op die manier betaal ik dus nooit de volle mep. En dat is voor mij een sport geworden.

Robijnfan en huismerken

Bijvoorbeeld, als Robijnfan ben ik er altijd als de haaien bij als er een aanbieding is van 1+1. Dat zijn ook de beste aanbiedingen, 1+1 of 50% (of meer) korting! Laatst had de Jan Linders zelfs de aanbieding van 1+2 gratis. Maar dat waren oudere flessen, die kan je sowieso goedkoop kopen bij een Action of Zeeman. Alleen zijn deze minder geconcentreerd. Als deze voorraad op is ga ik op onderzoek uit of huismerken misschien niet net zo goed en voordeliger zijn. Ik ben niet echt een ster in wassen, ik heb er eigenlijk gewoon een hekel aan en krijg het niet zo fris en fruitig als ik het zou willen. Of dat aan het wasmiddel ligt, daar heb ik zo mijn twijfels over. Robijn ruikt in ieder geval super.

Lees ook: Zo creëer jij een kindvriendelijke woonkamer

1+1 gratis, route 99 en 50% kortingen. Ik ben gek op deze aanbiedingen!

Recent had de Albert Heijn ook alle verzorgingsproducten 1+1, aanbiedingendan sla ik dus groots de tandpasta, shampoo, douchegel en tandenborstels etc in. Mijn man heeft altijd 2 in 1 douchegel, die koop ik als de Fa in de route 99 te koop is voor 99 cent in plaats van 3,50 euro. Maar ik zag dat het eigen merk van de Albert Heijn toen ook 1+1 was, dus dan betaal je maar 75 cent! Ook Zwitsal voor de kinderen koop ik alleen als het weer 1+1 is. Pampers alleen met 50% korting. Al koop ik ook veel luiers van het Kruidvat en de Etos, die zijn net zo goed en stukken goedkoper.

Schoonmaakmiddelen koop ik tijdens route 99 of als het 1+1 gratis is, ik ben gek op Dettol, Vanish en Glorix Ik koop dan in zodat ik een paar maanden vooruit kan. Dat doe ik ook met toiletpapier, billendoekjes en vaatwastabletten. Ik heb de Dreft Premium Protection, maar die koop ik alleen als de aanbieding er is van 10 tabs voor één euro. Die is iedere maand wel ergens te vinden, normaal zijn de tabs 40 cent per stuk en dan dus maar 10 cent. Het werkt ook nog eens super goed.

Hier lees je hoe je kunt besparen op afvalkosten

Inslaan! Dat is de truc!

De grote truc is dus om zoveel mogelijk in te slaan als het in de aanbieding is zodat je het tot de volgende aanbieding goedkoop uit de voeten kan. Én weten dat er echt wel ergens een goede aanbieding is voor hetgeen jij nodig hebt.

Hoe bespaar jij?

Author

3 Comments

 1. Gerda schreef:

  Ook altijd de aanbiedingen in de gaten houden en ook naar meerdere winkels. Robijn Creations Kamperfoelie & Sandelhout vind ik de heerlijkste geur..en die was 35% korting en dan ook nog 1+1 gratis. en de wereldgerechten van Knorr…ook altijd fijn als het 1+1 gratis is!

  1. loukie schreef:

   Nou inderdaad Gerda en de unox soepen sla ik ook altijd in. Ik heb niet altijd zin om te koken. 🙂

 2. Gerda schreef:

  Nou het is weer hamsteren..dus inslaan!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.