All-inclusive Waarbeek

All-inclusive bij de Waarbeek! Een vernieuwd pretpark

Vakantie & Uitjes By feb 19, 2020 No Comments

2020 staat bij het Attractiepark de Waarbeek in Hengelo in het teken van veel vernieuwingen. Er zijn nieuwe eigenaren en deze grijpen in om het pretpark in Hengelo een heerlijke opknapbeurt te geven. Vorig jaar hebben onze kinderen er nog genoten en het belooft alleen maar beter te worden. Met helemaal nieuw: All-inclusive bij de Waarbeek en zelfs een genderneutraal toilet! Wat er allemaal veranderen gaat lees je hier:

Opknapbeurt van het Attractiepark de Waarbeek

Het park wordt dus helemaal opgeknapt om 4 April helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Attracties worden vernieuwd, geschilderd en alles wordt klaar gemaakt om families weer een heerlijke dag uit te kunnen bezorgen.

All-inclusive bij de Waarbeek

Vanaf dit seizoen, dat begint op 4 April 2020, kunnen de kleine- en grote bezoekers van pretpark de Waarbeek All-inclusive genieten van een hele dag onbeperkt, eten en drinken, maar natuurlijk ook spelen en genieten van de attracties in het mooie park. Naast alle entertainment en attracties kan iedereen gebruik maken van onbeperkt fruit, friet, snacks, belegde broodjes, soep van de dag, limonade, waterijs, koffie en thee.

Bezoekers genieten naast gebruik van alle attracties en entertainment ook van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijsjes.

All-inclusive waarbeek

Bron: Waarbeek.nl/pers

De nieuwe formule van pretpark de Waarbeek komt niet ineens uit de lucht vallen, de nieuwe eigenaren, Kevin en Janna Moespot hebben al jaren ervaring met deze formule door hun werkzaamheden bij het Attractiepark Drouwenerzand in de provincie Drenthe. Ze hopen iedereen een voordelig en compleet dagje uit te kunnen bieden.

Wat kost een dag uit All-inclusive bij de Waarbeek?

Een dagje uit met het gezin, hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst de Waarbeek met deze fijne prijzen. Een dag pretpark met alles er op en er aan kost je €14,50 pp. Valt reuze mee, helemaal als je alleen de prijzen van andere pretparken al bekijkt. Dit is vaak alleen de entree en bij de Waarbeek zit eigenlijk alles er bij in.

Kaartjes zijn online al te bestellen op de website van de Waarbeek.

All-inclusive Waarbeek

Bron: Waarbeek.nl/pers

Genderneutraal toilet bij pretpark de Waarbeek

Door alle vernieuwingen en verbouwingen in het park wordt er meteen ruimte geboden voor het faciliteren van een genderneutraal toilet en een extra baby verschoonruimte. Hoe handig is dat? Verschoonruimtes worden vaak alleen gezien in de dames toilet, om dit toegankelijk te maken voor iedereen is er dus voor aparte ruimtes gekozen. Op die manier kunnen zowel vaders als moeder hier gebruik van maken. Het genderneutraal toilet zorgt ervoor dat ouders/verzorgers ongeacht gender prettig naar de toilet kunnen en eventueel hun kinderen begeleiding kunnen bieden.

Ben jij al eens bij de Waarbeek geweest? Wat is je leukste herinnering?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.