heerlijke zalm recept

Dit heerlijke zalm recept moet je geprobeerd hebben!

Eten & Drinken By feb 18, 2020 1 Comment

Wil je snel klaar zijn met koken en toch wat heerlijks op tafel zetten? Dat willen wij mama’s allemaal wel.  Wij hebben nou eenmaal niet altijd alle tijd om in de keuken te staan. In dit heerlijke zalm recept houden we daar ook mee. Een recept wat snel, makkelijk en echt heel erg lekker is, en tevens pesto, spinazie en Parmezaanse kaas bevat. Dat wordt smullen!

Gebakken zalm met een pasta van een Parmezaans roomsausje, spinazie en pesto.
Ik was in minder dan een half uurtje klaar?. Stap voor stap neem ik je mee om dit lekkere zalm met pasta gerecht te maken.heerlijk zalm recept

Even voorstellen:

Hi, hallo! Mijn naam is Kim. Op mijn Facebookpagina, Kim’s recepten ♥, deel ik veel verschillende recepten. Ik ben gek op koken en eten, dat is mijn passie. Vandaag deel ik hier, op Meer met Mama, een heerlijk zalm recept. Ga jij het ook maken?

Stap 1. De benodigdheden:

Voor je van start kunt gaan moet je natuurlijk weten wat je allemaal moet hebben om dit gerecht te kunnen maken.

Benodigdheden 3 á 4 personen voor dit heerlijke zalm recept:

  • 1 stuk zalm per persoon
  • 400 gram pasta (penne)
  • 250 gram spinazie
  • 150/200 ml kookroom
  • 1 zakje Parmezaanse kaas
  • Peper & zout

Stap 2. De bereiding van de pasta en de pastasaus

Als eerst beginnen we met de bereiding van de pasta en de pastasaus

  1. Breng water aan de kook en kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2.  Bak de spinazie in een wok/koekenpan en voeg als de spinazie is gekrompen de kookroom en de pesto toe.
  3. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer tot je een dikkere saus krijgt en voeg de peper en het zout toe naar smaak.
  4. Vervolgens giet je de pasta af en roer je deze door de saus.

Stap 3. De bereiding van de zalm voor dit heerlijke zalm recept.

  1. Als eerst is het belangrijk om de zalm droog te deppen.
  2. Bestrooi de zalm met peper en zout naar smaak.
  3. Verwarm de olie in de pan en bak de zalm aan beide zijden. Dit doe je tot de zalm goudbruin en gaar is.Zorg dat de zalm op kamertemperatuur is voor het beste resultaat.heerlijk zalm recept

Serveer de pasta met de zalm er bovenop en eet alle smaken samen????‍?

Succes & eet smakelijk!

Voor meer recepten van mij kun je terecht op mijn Facebookpagina ‘Kim’s recepten’. Vergeet de pagina niet te liken om regelmatig nieuwe recepten te zien verschijnen.

Liefs Kim♥

 

 

Ook leuk om te lezen: Het pasta met garnalen en kabeljauw recept.

heerlijk zalm recept

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.