Hieronder 5 musthave schoenen die elke vrouw nodig heeft.

5 musthave schoenen die elke vrouw nodig heeft

Vrouw By mrt 22, 2022 No Comments

Elke vrouw heeft een basic collectie aan schoenen nodig die op elk moment van de dag aangetrokken kunnen worden, zodat elke outfit gecombineerd kan worden met toffe schoenen. Hieronder 5 musthave schoenen die elke vrouw nodig heeft.

Tip: kijk ook eens naar de Gabor collectie op Durlinger.com voor hippe dames schoenen!

1. Bikerboots

Bij bikerboots denken de meeste fashionista’s direct aan Dr Martens. Dit is de ultieme bikerboot die al talloze jaren mee gaat en telkens weer opnieuw terugkomt in alle fashion trends. Echter zijn er heel veel schoenenmerken die meerdere bikerboots in hun collectie hebben. Naast de trendy zwarte- en witte boots, zijn ook de army of bruine boots nog steeds erg in trek. Zorg er dus altijd voor dat je een paar bikerboots in je schoenenkast hebt liggen.

2. Witte sneakers

Een witte sneaker is de ultieme basic sneaker die je vrijwel met elke outfit kunt combineren. Casual, zomers, casual-chic. Overal past een witte sneaker bij met hoge of lage zool. Zorg dan wel dat ze echt wit blijven en niet goor of vies zijn, haal er dan even een doekje overheen, want een zakelijke outfit met vieze witte sneakers eronder is geen gezicht. Het fijne van witte sneakers is dat je ze onder vrijwel elke outfit kunt dragen. In de wintermaanden passen witte sneakers prima onder een spijkerbroek, terwijl je ze in de zomer kunt dragen onder een jurkje. Kortom, dit maakt witte sneakers onmisbaar voor de kledingkast van vrouwen.

3. Klassieke sneakers

Onder de klassieke sneaker verstaan we meestal de schoenen die al langere tijd in de mode zijn en dus nooit gaan vervelen in het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan Vans of Converse sneakers. Deze schoenen kenmerken zich door het loopcomfort en gemak waarmee iedereen erop kan lopen. Tevens kun je deze schoenen ook met heel veel verschillende outfits combineren. Kijk eens op de website van Durlinger voor toffe klassieke sneakers. Er zijn tientallen schoenenmerken die klassieke modellen in hun collectie hebben. Het leuke van deze klassieke modellen is dat ze tegenwoordig weer helemaal hip zijn.

Lees ook: kinderschoenen kopen, hier moet je op letten

4. Enkellaarsjes

Zwarte enkellaarsjes raken vermoedelijk nooit uit de mode. Deze kunnen in elke vorm en soort gecombineerd worden onder zowel winterse als zomerse outfits. Je hebt de basic enkellaarsjes in zwart en je hebt de stoere enkellaarsjes met dikkere zolen, hogere hak of profielzool. Zo is er voor elke vrouw wel een toffe en trendy enkellaars te vinden. Enkellaarsjes zijn perfect om in de zomermaanden te dragen onder een jurkje of rokje. Tevens zijn enkellaarsjes ook lekker luchtig, waardoor ze heerlijk zitten op warme zomerdagen.

5. Pumps 

Onder een zakelijke outfit mogen pumps nooit ontbreken. Zowel onder een jurkje als onder een pantalon staat een pump zowel chic als zakelijk. Een pump onder een zakelijke outfit is dus altijd een goed idee. Heb jij regelmatig zakelijke afspraken of ga je dagelijks naar kantoor? Dan mogen pumps niet aan je schoenencollectie ontbreken. Heb jij nog geen pumps in je schoenenkast? Ga dan eens shoppen om te zoeken naar de ideale pumps.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.