hotel boeken zonder creditcard

Zo kun je een hotel boeken zonder creditcard

Vakantie & Uitjes By mrt 22, 2022 No Comments

Sommige hotels vragen om een creditcard zodat de betaling en reservering van de hotelkamer is gegarandeerd. Heb jij er niet één? Dan zijn er genoeg hotels die dit niet vragen en wat een ideale oplossing is, is de prepaid creditcard. Dit kan al vanaf €0 en je kan zelf het limiet hiervan bepalen. Hier is een handig overzicht van hotel waarbij je kan reserveren of boeken zonder één nodig te hebben. Ook kom je erachter hoe je handig hiernaar kan zoeken. Lees snel verder voor handige tips.

Boeken bij Booking.com

Het is mogelijk om bij Booking.com te boeken via IDeal of PayPal. Je kan hiervoor een zoekfunctie instellen waarbij je filtert op accommodaties waarbij je kan betalen met IDeal of PayPal. Op deze manier krijg je alleen maar zoekresultaten waarbij dit mogelijk is. Booking.com biedt heel veel verblijven aan is vaak de voordeligste en werkt het meest eenvoudig bij de betaling.

Reserveren bij Airbnb

Bij Airbnb kan je soms betalen met IDeal waardoor het makkelijk te reserveren is. Dit is niet altijd mogelijk, maar er zijn wel genoeg andere alternatieven waarmee je kan betalen. Je kan ook contact zoeken met de verhuurder om vragen te stellen hierover of recensies bekijken van personen die al een keer een verblijf gehad hebben bij deze accommodatie. Bij Airbnb is het verstandig om bij je zoektocht naar een ideale accommodatie rekening te houden met de betaalmethoden die geaccepteerd worden. Dit verschilt namelijk nog wel eens per accommodatie en land van bestemming.

Lees ook: 6 tips voor het vliegen met kleine kinderen

Boeken bij Expedia of HotelSpecials

Bij Expedia en HotelSpecials zijn ook hotelkamers die worden aangeboden die het betalen zijn met IDeal of PayPal. Hierbij heb je dus geen creditcard nodig en als er hotelkamers zijn waarbij je die wel nodig hebt en je wil deze heel graag dan kan je er ook één lenen van je familielid. Je hoeft dan namelijk alleen de gevraagde nummers in te vullen en bij het hotel kan je betalen met je pinpas. Een prepaid creditcard is vaak een betere oplossing, aangezien een creditcard lenen nog wel eens voor problemen kan zorgen. Terwijl een prepaid creditcard binnen no-time online is aangevraagd.

Hotel boeken zonder creditcard

Van plan om een hotelkamer te boeken, maar heb je geen creditcard? Hierboven hebben we een aantal oplossingen opgesomd voor als je een hotel wilt boeken zonder creditcard. Bij bovenstaande websites kun je kiezen voor betaalmethodes waarbij een creditcard niet nodig is. Kom jij tijdens je zoektocht naar een geschikt hotel uit bij een website die alleen creditcard betalingen accepteert en heb je er geen in bezit? Dan is een prepaid creditcard, ook wel online creditcard genoemd, de ideale oplossing. Deze tijdelijk creditcard kun je gemakkelijk online aanvragen en is vaak kosteloos. Zo beschik je toch over een creditcard om de betaling voor het hotel te voltooien. Vaak kun je deze prepaid creditcards eenvoudig opwaarderen door middel van iDeal, Paypal of een andere betaalmethode.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.