voordelen sim only

3 voordelen van een Sim-only abonnement

Besparen & Budget By dec 08, 2020 No Comments

Een leven zonder mobiele telefoon, je kunt het je niet meer voorstellen. We doen er van alles mee: videobellen, appen, bellen, de krant lezen en betalen in de winkel. Wanneer je telefoonabonnement afloopt sta je voor een keuze, ga je verlengen of stap je over naar een andere provider? Ga je voor een dure nieuwe telefoon of kan jouw mobiel nog prima mee en maak je de keuze om voor een sim only abonnement te gaan? De fijnste voordelen van een sim only abonnement? Die lees je hier:

Voordelen van een sim only abonnement

Een sim only abonnement kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Wil je je kind leren omgaan met een telefoon met abonnement? Heb je een zakelijk abonnement nodig of wil je zelf gewoon gebruik maken van sim only? Het kan allemaal. Er zijn verschillende voordelen van een sim only abonnement. We kunnen er een erg lang artikel van maken, maar de belangrijkste 3 staan hier voor je op een rijtje:

Snel en simpel opzegbaar

Een van de voordelen van een sim only is dat wanneer je voor een sim only abonnement gaat je deze in de meeste gevallen simpel en snel opzeggen. Meestal is er namelijk een erg korte of geen opzegtermijn bij deze vorm van abonnement. Wanneer je een abonnement met mobiel kiest is dit uiteraard niet het geval. Je zit er dan minimaal een jaar aan vast en soms ook twee jaar. Een sim only abonnement kan dus erg handig zijn als je een nieuwe provider wil uitproberen of bijvoorbeeld een tijdelijk abonnement nodig hebt. Daarnaast is het vaak erg prettig om niet ergens een lange tijd vast aan te moeten zitten. Heel logisch trouwens! Uiteraard doe je er goed aan om ook de verschillende aanbieders van sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Doe dit bij https://www.gsmweb.nl/simonly !!

Sim only: veel lagere kosten per maand

Wat ik persoonlijk het grootste en ook wel prettigste voordeel van een sim only abonnement vind, is dat de kosten een stuk lager zijn dan wanneer je een abonnement met mobiel afsluit. Bij het sim only abonnement dat ik heb betaal ik alleen voor Mb’s, bellen en sms’en. Ik betaal dus geen extra kosten voor een telefoon. Want wanneer je voor een abonnement met telefoon gaat betaal je per maand vaak een behoorlijk hoog bedrag voor. Bij mijn sim only betaal ik alleen voor wat ik echt nodig heb en ik kan de bundel ook nog eens erg gemakkelijk in de app aanpassen op het moment dat ik dat nodig acht.

Je bent flexibel met een sim only abonnement

Zoals gezegd; ik kan de bundel erg makkelijk aanpassen. Er zijn namelijk maanden waarop ik meer internet verbruik dan dat ik in andere maanden doe. Thuis maak ik uiteraard gebruik van de wifi, maar als we op vakantie zijn kan dat uiteraard niet. Soms kun je wel gebruik maken van de wifi op een camping of in een hotel, maar die wifi is vaak niet om over naar huis te schrijven. Het fijne aan een sim only is dat je een abonnement helemaal kunt inrichten naar de wensen die je hebt. Ik weet bijvoorbeeld dat ik niet veel belminuten en sms’jes nodig heb omdat ik veel gebruik maak van whats app. Internet daarentegen gebruik ik wel redelijk veel. Heb ik minder nodig of juist meer? Dan pas ik het heel gemakkelijk aan.

voordelen sim only

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.