pixers posters

Zo maak je van een lege muur een eyecatcher!

Huis & Tuin By jan 10, 2019 No Comments

Iedereen heeft in huis zijn eigen basis en inrichting. Veel mensen toveren hun paleisje graag eens om, een nieuwe stijl, een nieuw likje verf aan de muur, of mooie nieuwe decoratie. Is de zomer voorbij dan maken we het graag knus en gaat de kerstboom de deur uit dan laten we ook graag onze creativiteit de vrije loop en stylen en decoreren we er een eind op weg om een gezellig leeshoekje te creëren.  Veel mensen hebben een lege muur of een muur waar we graag wat aan wisselen. Van zo’n lege muur valt erg makkelijk een eyecatcher te maken.

pixers posters

Pas kleur toe en originaliteit toe

Klinkt misschien simpel, maar door te kiezen voor een kek kleurtje op de muur kun je deze lege of saaie muur een heel ander uiterlijk geven. Helemaal wanneer je interieur uit natuurtinten en/of helemaal uit een natuurlijk kleurenpalet bestaat kan een gekleurde muur net even de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten. Natuurlijk is het ook heel tof om je muur te decoreren met iets wat er echt uitspringt en origineel is. Heb je al eens aan een ladder aan de muur gedacht? Charlotte heeft een ladder boven de tv. Net even anders, maar toch heel erg gaaf!

Ga voor ingelijste posters

Iets wat helemaal hip & happening is, is een ingelijste poster aan je muur. Groot of klein, het maakt niet uit. Posters zijn er in verschillende kleuren, patronen en maten. Het handige aan posters is dat je deze ook nog eens kunt verwisselen en je dus geen hele drastische aanpassingen aan je muur hoeft te doen.

pixers posters

Ga je voor één poster aan de muur of toch liever voor meerdere posters? Het kan allemaal! De mogelijkheden zijn hierin dan ook echt eindeloos!

Tip: wanneer je één of meerdere posters aan je muur wilt hebben neem dan eens een kijkje bij Pixers. Pixers posters zijn posters die milieuvriendelijk zijn. En hé, alle handjes helpen toch?! Daarnaast heb je ontzettend veel verschillende soorten stijlen posters en zijn er diverse formaten Pixers posters. Ga je toch liever voor een fotobehang of muursticker, dan kun je er ook prima terecht.

pixers posters

Maar even terug naar de posters. Wanneer je voor meerdere posters aan je muur gaat doe je er goed aan om eerst te bepalen hoe de compositie moet worden. Kies je voor dezelfde soort lijstjes, of ga je toch liever voor verschillende lijsten? Ga je voor kleur of zwart/wit? Worden ze allemaal dezelfde kleur? En wat is het formaat? Deze punten zullen allemaal invloed gaan hebben op hoe je muur er uit zal komen te zien. Veel keuze, veel mogelijkheden, moet goed komen!

Opberg & decoratieruimte

Een wandplank is een eyecatcher die meteen een praktische functie met zich meebrengt. Je kunt je plank precies zo inrichten met persoonlijke bezittingen, boeken, accessoires of decoratieve spulletjes zoals jij het graag hebben wilt. Een Pixers poster is ook een echte aanrader op je wandplank. Je kunt de keuze maken voor één wandplank, maar ook meerdere boven elkaar of naast elkaar kunnen erg mooi aan de muur staan.

Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt gaan voor een plank in dezelfde kleur als je muur zodat de plank een zwevend effect heeft, maar wandplanken met riemen zijn helemaal van dit moment.

Het grote voordeel van wandplanken is dat je de indeling op de planken kunt veranderen wanneer jij dit wilt. Denk eens aan kerstsferen in december, mooi groen in de lente of de laatste trends die jij helemaal tof vindt!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.